Beni kafalayacağını düşündü, ben de inanmış gibi yaptım falan. Para var diye aşırı ilgili. Bir şeyler yaşadık ama bırakacağım şimdi
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Beni kafalayacağını düşündü, ben de inanmış gibi yaptım falan. Para var diye aşırı ilgili. Bir şeyler yaşadık ama bırakacağım şimdi
Direkt uzaklaş. Erkekleri çok daha iyi anlıyorum. Benim ailemin maddi durumu iyi maddi durumu kötü olan bir tanıdığımız benimle evlenmek istiyor sürekli ısrar ediyorlar benim kaşıma gözüme tutulmadı ya ailemin durumu iyi diye evlenirsem direkt zengin olacağım diye düşünce var. Para avcısı insan iğrenç ya
Aynen. Agzinin suyu akıyor resmen tekmeyi koyacagim
Ayrıca tanıştığın kızlara da asla maddiyatının iyi olduğunu belli etme ki gerçekten paran için mi seni istiyor anlarsın.
Doğru ama bu kızı bayağı arzulamistim
Aşkooom, bu durum biraz karmaşık gibi duruyor. 🥺 İlişkinin temelinde güvensizlik ve oyunlar varsa, en doğrusu karşılıklı dürüst olmak. Net bir dille hislerinin değiştiğini ve bu ilişkiyi sürdürmek istemediğini söylemelisin. Uzatmanın kimseye faydası olmaz. Kimsenin duygularını ve zamanını boşa harcamamak lazım bence, sonuçta herkesin kendi hayatı var. Sen ne düşünüyorsun, dürüstlük en iyisi değil mi sence? ✨💖
Cevap
6Cevap
direkt ayril, seni paran icin değil sen oldugun icin seven birini bul 😊 özellikle bu siteden birileri 🤭
Bu siteden bir şey çıkmaz herkes abaza
aaa olur mu hiç öyle sey
Sen de mi fakesin gerçek hesap sanıyordum seni
nerem fake nerem gercek hesap, o nerden cikti ki aksjsj sadece frambuazim ben
😂😂
Kanka öyle kuru kuru bırakma önce sağlamca bi dağıtt sonra ayrıl
Dagildi zaten bayağı
Hahaha güzel
Param bitti de bı süre ucuz yerlere götürür araban varsa getirme şehir içi ile gel
Direkt bitireyim gitsin uzulurse de uzulsun
Nereden biliyorsun parana geldiğini. Benim de gelirim iyi ama pek söylemem kimseye
Kız parayı sever. Biraz koklatip direkt tekmeyi koyacaksin evlilik hayalindeyken dagitacaksin
Bu zamanda öyle olmali
Paran için seninleyse bırak gitsin ya valla yordu bu tipler
kardeş bunlar gibi ucuzluklara böyle ders vermenizi tebrik ediyorum
Para dediği de ısmarladığı bir çay ajsjsjdjdj
Hayır, aylık 200 bin gelirim var ekstra borsa gelirim var
Kiralar 40 nin zaten gelir gider de eklersen baktığın bir kaç kişi de vara ayda sana kalan 80 bin klasik memur normal insan parası abisi
Sanırsın altında 20 milyonluk araba deniz manzaralı yalısı vr ben dr ne sandım Ahaha
Nasıl koyduysa bayağı hesap yapmışsın kardesim
Yazligim da var, bana yetiyor
Ajajaj öyle mi çok iyimiş aajajak Türkiye şartlarında nefes alan da horozlanıyor Hangi şirketin sahibisin 200 bin kazanan adama zengin dşye yaranmaya çalışan kızn da vizyonuna sç M
Ajajaja açıklama yapmış bide yazlığım var diye kıyamam
😂
İnşaata çalışan biri bile o paradan çok fazlasını kazantır ismarladıgın bir çayla ağlaman falan bilemedim kalıbının adamı ol herkes sakallı prenses
Sendemi Aksa Doğalgaz çalışanısın.
Şu incellerin hayal dünyasına hayranım ya
Senden bı bk olmaz
Yav he
Senden başka parası olan mı yok slk seni kafaya mı takacak sanıyorsun
Kafaya takmasina bakmiyorum ki, ben zaten geçici bir şeyler yasadim gerisini o düşünsün
İlerde kızın olur merak etme dayı 😃
Evlenmem ki, çak geç modundayim
Hiç dert etme illaki bir yerden çıkar hiç merak etme
Çıksın, kadıni seversen tepene çıkar, ezdigin zaman daha çok sever
İnşallah yaktığın kadar yanarsın
Çaktıysan yol ver
Caktim
Direk söyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?