Kız arkadaşım zamanında para karşılığı iliski yaşamış ne yapmalıyım?

Evet arkadaşlar basıma bu da gelmedi demeyeyim diye Allah bunu da yaşattı bana ama yapacak birseyim yok akıl alabileceğim kimse de yok kimseye anlatamıyorum 6 aydan uzun bir zamandır bir kız arkadaşım var geçmişine takılıp kaldığım yoktu zaten basında eski sevgililerinden bahsetti bende bunun benim için sorun olmadigini söyledim ve cok güzel ilerliyordu iliskimiz ta ki telefonunda baya bir süre öncesinde olmuş olan mesajlari yakaladım sonrasında bunu kendisine söyledim. Bana anlattı sonrasında bunu sana basında soylemek isterdim ama bunu söyleyebilecek yüreğin kimsede olmadigini söyledi bu konuda katılıyorum kimse bunu kolay kolay anlatamaz. Simdi konuşmuyoruz heryerden engelledim. Cok pişman olduğunu biliyorum 6 aydir beraberiz hic bir zaman beni kuşkuya düşürecek bir harekette bulunmadı. Bana sadık olduğunu biliyorum ama gelin görün ki böyle bir geçmişe sahip ne yapayım ne edeyim bilmiyorum kendisine değer veriyorum ama okuduğum mesajlar ve sonrasında bana anlattıkları ne gözümün önünden gidiyor ne aklımdan çıkıyor benden önce olmuş olması beni bir nebze geri donmeye itiyor lütfen saygı çerçevesinde görüşlerinizi benimle paylaşır misiniz?

Kız arkadaşım zamanında para karşılığı iliski yaşamış ne yapmalıyım?