Birisini çok beğenseniz ve yoğun şeyler hissetseniz ama sizi ilk buluşmada 45 dakika, 2. buluşmada 80 dakika, 3. buluşmada yine 45-50 dakika civarı bekletse ne yaparsınız?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Birisini çok beğenseniz ve yoğun şeyler hissetseniz ama sizi ilk buluşmada 45 dakika, 2. buluşmada 80 dakika, 3. buluşmada yine 45-50 dakika civarı bekletse ne yaparsınız?
Cevap
9Cevap
Bazı insanlar herşeyi son dakikaya bırakır ve yoldada aksilik tasarımı geç kalır. Sebebini sordun mu ona niye geç kalmiş
Ben geç kalmıştım
Niye geç kaldın. Bulustugun kişi bunu sana sordumu
Görüştüğüm kişi yaşadığım yerle buluştuğumuz yer arasını araştırmış, çok fazla mesafe de yok, nasıl geç kalıyorsun dedi. Bu saygısızlık gibi bir şeyler dedi.
Demeki oda bu durumdan şikayetçi. Birdahakine erken git ilişki buluşmaya geç kalma yüzünden bitmesin
Evet ama onunla bitti artık
Ne diyelim hakkında hayırlısı
Erkek olarak kadını ilk 2 sinde beklerim ama 3. Artık art yete girer ona aldığım çiçek ve çikolatayı oradan geçen başka bir kadına verir evime giderim
Çocuk da öyle söyledi. Üçüncü buluşmada da aynısı yaşanınca artık bitirmiş.
Sen mi geç kaldın
Evet
Allah seni bildiği gibi yapsın
Ya abartma
Bela okuyacaktımda site kaldırır diye yazmadım
Niye bela okuyorsun o kadar da büyük bir şey değil
Senin için değil belli ki bu kadar umursamazlık ve bencillik sahibi insanlardan Allah bizleri korusun kollasın
Bilerek yapmadım yanlışlıkla oldu
3 ü de mi
Evet..
Allah akıl fikir versin
İlk baştan bunu yapıyorsa bu sana ne kadar değer verdiğini gösterir Bence saygısızlıktan başka hiçbir şey değil
Bunu ben yaptım
Yok artık ciddi olamazsın. Peki gerçekten soru soruyorum bu kişiyi istiyor musun?
Çocuk görüşmeyi kesti bu yüzden. Yani daha doğrusu bana olan ilgisini kaybetmiş bu sebepten dolayı.
Ama haklıdır şöyle söyleyeyim sana bir insan özellikle ilk buluşmaya bu denli sorumsuz bir yaklaşırsa insan ister istemez o ilişkiden uzaklaşır
Yani belliki silklemiyir 80 dakina nedir hali saha mi yapmis
😅😅 alemsin ya
Boyle bir degersizlik ile nasil devam edebiliyosun. Insallah bu gec gelen fino koppegine birde odul mamasi vermiyorsundur
Geç kalan benim maalesef. Çocuk da 3. Görüşmeden sonra bitirdi.
Hahhhaa yani hem gec gelip hemde odul mamasi vermiyosan bitirir tabi shdhs
Beni bekleteni ben beklemem hayat kısa zaman değerli
Sen mi beklettin yoksa o mu seni bekletti?
Ben beklettim
Bilerek mi yaptın peki?
Hayır. Geç kalma sorunum var sanırım zaman yönetiminde sıkıntı yaşıyorum. Çocuk da bu sebepten dolayı ilgisinin azaldığını söyledi.
Haklı bu arada, önce bu sorununu düzeltmeye çalış bence
Gider kapıdan alırım.
Kapıda da bekletir
Bişey olmaz en azından mahcup olur elini biraz hızlı tutar. Mekanda beklesem rahat davranır evde
Yol ver.. değer vermiyor, senin kadar önemsemiyor
Bunu ben yapmıştım çocuk da bu sebepten dolayı duygularının azaldığını söyledi. Doğru mu söylüyordur
Kısas mi yapıyor en nefret ettiğim insan tipi
3 sen geç kalmışsın bunu belirtmemişsin.. biraz haketmiş gibisin
Evet doğru
Erken gitmeye ozen goster
Gider direk olduğu yerden alırım
Bu sefer de kapıda bekletir
Ben de içeri dalarım
Yapmisligim var yani
Olabilir saygı duyarım
Görüşmeye devam eder miydin
Ederdimm
hiç uğraşmam saygısı yok çünkü
Yanlışlıkla yaptıysa
yanlışlıkla 1 defa olur sen 3 defa yapmışsın?
Ayrılırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom benim, birini bu kadar beğenmen süper bir his ama bu sürekli gecikmeler hiç hoş değil bence! 🥺 İlk sefer belki olur deriz ama üç buluşmada bu kadar beklenmek senin zamanına saygısızlık gibi. Ona, bu durumun seni nasıl hissettirdiğini tatlı dille ama net bir şekilde anlatmalısın. Tepkisi ne olacak çok önemli, oradan sonraki adımı belirlersin. Sence bu geç kalmaların altında yatan başka bir sebep olabilir mi? ✨💖💅