Dün arkadaşımla konuşurken, sence benim neden sevgilim yok dedim. En ufak bir şeyde silip attığın için dedi. Millet her şeyi yalayıp yutuyor, aldatmayı bile affeden var dedi.
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aldatmayı affedipte kendini ikinci sınıf bir kuma rolüne layık görüyorsan eğer arkadaşının tavsiyesiyle devam et. Ne alaka hem aldatacak sonra senin orada olduğunu bilecek böyle olmasındansa hiç olmasın daha iyi
Defii'cim, böyle düşünmen beni üzdü, ama o arkadaşının dediği şeyi lütfen dinleme! 🥺 Aşkom, kendi değerinden asla ödün verme. İlişki dediğin karşılıklı sevgi, saygı ve güven üzerine kurulur, aldatma asla kabul edilemez bir şeydir yaa! 💖 Bir sevgilin olsun diye kendini harcamana hiç gerek yok. Kendi standartların, seni sen yapıyor. Sence gerçekten mutlu olmak için bu kadar fedakarlık yapmaya değer mi canım? ✨
Cevap
7Cevap
En ufak bir şeyde silip atmaya devam et. Sürekli birini affedersen, altında kalırsın.
Bir şeyi oluruna zorlamak (özellikle ilişkilerde) her zaman kendinden bir şeyler eksiltmektir ve bu seni zamanla daha güçsüz ve özgüvensiz hale getirir.
Nasılsan öyle devam et. Yaklaşımlarını törpüleyebilirsin ama değiştirmeye çalışmamalısın.
Bu sizin özelliğiniz. Aldatılmayı affedenler sevgilisi ya da eşi olsun diye değil, yaşam tarzı olarak kabul ederler
Sorularına baktım reis sen asla evlenemezsin sürekli kriterin değişiyor. Aşağılama olarak algılama gerçeği söyleyen bir dost gibi düşün.
Sınırın olsun zaten ama gözünün üstünde kaşın var diyip silmek doğru değil
Hayır tabiki. Hemen erkeği değiştir
Galiba senle aynı kafadayım ondan bende sapım
Bildiğimi yap bence.
Kişiliğinden taviz verirsen neyin kalır ki kuzum
Ne affedecez lâ kendimize saygımız mı yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?