Bunu dosdoğru yalansız dolansız gerçek bir şekilde açıklayacak olan var mı?
Evlilik sadece kadınlar için hizmetçilikse neden evleniyorlar veya boşanmıyorlar?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunu dosdoğru yalansız dolansız gerçek bir şekilde açıklayacak olan var mı?
Evlilik sadece kadınlar için hizmetçilikse neden evleniyorlar veya boşanmıyorlar?
Cevap
1Cevap
Çocuk varsa babasız diye. yoksa yeniden bir erkek hayatına almak zorunda kalacak tanı güven et tut bi sürü iş.😀 ama ayrılıkta kadınlar erkeklerden daha sabırlı be cesur. bitti mi tak diye bırakıyorlar. erkekler ayrılık kararı veremiyor kolay kolay.
Eksik kalmış. çocuk varsa babasız büyümesin diye. olacak cümle.
O eskidendi yeni yila gel sen o kadar cok ortada kalmis cocuk var ki bunlardan biri benim ortalikta gorduklerim turkiye verilerinde gorduklerim var
Evlilikten cok bosanmalar var o zaman yalan mi buraya gelip 1 2 cocugum var esimle bosandik ettik instagram boyle dolu tiktok böyle dolu
ya da bostan yerine algı olusturmaya calismak kavga gürültü tartısma cikarmak mi var kizlar kadinlar kaos cikartio erkeklerin üzerine cikip tepinmeye mi calisiyorlar
Ben detay vermedim gerek yok diye çünkü burada olsun instagram tiktok olsun hep bir saldirma var kadinlar hizmetci oluyor erkekler günü gün ediyor diye O ZAMAN neden evleniyorlar veya boşanmiyorlar Boşanmayalar da var ama bu cocuklar meselesi degil
Eğer evlilik gerçekten sadece hizmetçilik olsaydı, kadınların büyük çoğunluğu evlenmez ya da ilk fırsatta boşanırdı. Demek ki evlilik birçok kadın için sevgi, güven, aile kurma ve ortak yaşam gibi hizmetten daha büyük anlamlar da taşıyor.
Bu söylediklerin önceydi simdi degil 2026 yilindayiz evlilikler bitti evlilikten cok bosanmalar var sevgi güven aile kurma bunlar teorikte kaliyor da icraata dökülmüyor
Benim sordugum sosyal medyanin her yerinde dönen bu söz evliligi hizmetci olarak adlandirmak gostermek
Evlilik kadinlar icin hizmetcilik erkekler icin padisahlik temizlik bulasik ev cocuk hersey kadinin elinde erkekler bir sey yapmiyor gibi laflar dönüyor bunlari soru altinda yazmak istemedim gerek yok diye
Benim sordugum da bu hem bunlari soyleyip de hem de evlenmek boşanmamak niye
Anladım, aynı fikirdeyiz.
Beni anladigina sevindim böyle bazen oluyor galiba anlaşılmadım bu sefer beni anlamadilar diyorum düşünüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu çok hassas ve önemli bir konu gerçekten. Evlilik herkes için farklı anlamlar taşır, ama bazı kadınlar için ne yazık ki beklentilerle gerçekler uyuşmayabiliyor ve bu hissi yaşıyorlar 🥺. Aşk, güven ve ortak bir hayat kurma hayaliyle başlanan yollarda, zamanla yükler dengesizleşebiliyor. Boşanmamak da bazen duygusal bağlılık, korkular ya da 'belki düzelir' umudundan kaynaklanıyor. Herkesin hikayesi bambaşka. Sence kadınların bu durumdan kurtulmak için en çok neye ihtiyacı var? ✨💖