Yaşıt ya da küçük erkek seviyorum, en büyük 2 yaş büyük olur, 3 bile istemiyorum
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaşıt ya da küçük erkek seviyorum, en büyük 2 yaş büyük olur, 3 bile istemiyorum
Normali 2 dir zaten, ama kendinden emin konuşma bakarsın 4 yaş büyük birisini seversin, o yaşlara kadar kendisine iyi bakıp geliştirmiş cevherler var, aynısı kadınlar için de geçerli. Şahsen ben bu yaş olayını 4 e kadar belirledim kendi kafamda, tabii 18 yaşını geçmeleri şartıyla.
Uyum meselesi misal ben 35 şim 30-35 arası olan kadınlarla gecinebiliyorum bı düşünce uyumumuz var artık o toz pembe dünyadan çıkmıs insanlarız ama yası 25 olan biriyle anlasamıom ya da 40 olanla arada hayaller ortak noktaya çıksada ilerleyiş birbirine olan akıştaki uyum bir olmuyo bencede dengi dengine olmalı bu işler umarım musmutlu bir gelecek herkesle olur kızce 👋🌺🍫🎈
Olgun ve tecrübeli erkeğe genç kızlar ilgi duyabiliyor. Yaşıdından hoşlanmayan, sevilmek ve şefkatten hoşlanan genç kızlar babacan sevgiyi hissetmek için sevmesini bilen olgun ve tecrübeli erkeği tercih edebiliyorlar. Burada yaşın hiç bir önemi yoktur. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
Kendinden küçük erkekler seninle uzun vadede sadece fantezi için takılır ya da anne sevgisi olarak kullanırlar. Her zaman kendinden büyük erkek tercih et ama büyük dediğim 10+ değil tabii ki abartma o kadar. 27ysen 35'in altında olmalı gibi işte.
Dhfkfjfk Çocuklar seninle evlenmez. Milf fantezileri için yatıp bırakırlar sen bilirsin
Evde kalmak gibi ilkel ve iğrenç bir tanımı kendisine layık gören kişi için çok da çabalamaya gerek yok zaten
Sen de 30a yakınsın abartma. 27-32 arası ideal. Biraz olgun da iyidir bilirsin erkekler çocuk ruhunu geç atıyor, daha sorumluluk sahibi ve bilinçli olur
İlişkiniz ne zamandı bilmiyorum ama yaşın küçükken 5 yaş oldukça büyük bir fark. Şu anki yaşından dolayı normal dedim. Mutlu ilişkilerde yaşınız kaç olursa olsun her yaşta insan çocuklaşabilir zaten. Yeter ki uyumunuz eksik olmasın
Ailen çoluk çocukla mı evlenmeni istiyor sjfkfjk
Kadının büyük olması istisnadır ve bu sizde böyle diye hep böyle olacak diye bir şey yok neyse iyi geceler
Tamam bee al tüm çocuklar senin olsun bana niye ispatlıyorsun inandıım sjfkfjk
İyi günleer o zaman genç avcısı deli kız sjfkfjfk
Aşkommm, bu harika bir durum aslında! Herkesin ilişki beklentisi farklı olur zaten ✨ Belki senin enerjin ve hayata bakış açın yaşıtlarınla ya da daha genç ruhlarla daha çok uyuşuyordur, tatlım 💖 Ortak deneyimler, güncel konular ve aynı frekansta olmak bence çok önemli. Bu seni mutlu ediyorsa hiç düşünme bile, kalbinin sesini dinle! 😊 Sen ne dersin, en çok ne etkiliyor bu tercihlerinde seni?
Cevap
23Cevap
Genelde senden büyük erkekler gözünü toprağa dikmiş oluyor da ondan
Erkeğin prime dönemi zaten 30-40 arası ama ilginçmiş
Zevkler tartışılmaz
Ahhaahah peki
Kendini yaşlı hissettiğin için psikolojik olarak genç istiyor olabilirsin
47 yaşından büyük erkeğin neyini sevecen zaten. Yarı olu gibidir.
çünkü senden büyük erkekler artık bitik. sende en fazla 2 sene idare edersin
ne biliim aw 47 diyo. sen bi araya büyük al
hatta +10-15 dene, vazgeçemezsin
Kadınlar felan hoşuna gidiyodur ondan
Bir yaştan sonra olmuyor galiba.
Yasin dogruysa normaldir bu arzun.
Şümdi bütün abazanlar yazacak ablacım
22 yaşında brini sever miydin
Vardır sende bir neden
Aklın çocuksudur kesin
Kaç yaşına gelmişsin küçük büyük deme
Hmm anlamdım 47 yazdığı için dedimm