Ama telefonda çok diyalog kurmuyor. Yüzyüzeyken gayet iyi ama telefonda yazışmıyor. Ben de mesaj atmadım, iki gündür konuşmuyoruz. Neden böyle oluyor, fikri olan yazabilir mi?
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ama telefonda çok diyalog kurmuyor. Yüzyüzeyken gayet iyi ama telefonda yazışmıyor. Ben de mesaj atmadım, iki gündür konuşmuyoruz. Neden böyle oluyor, fikri olan yazabilir mi?
Bazı insanlar iletişimi sadece yüz yüze yapar ve onun kendi bir hayatı sorumluluğu var ve seni o hayatının içine dahil etmek istemiyor onun bu durumunu anlayışla idare et sen erkeksin trip atma olgun adım at
Trip atmıyorum zaten ben de mesajla diyalog uzatmıyorum program yapıyorsak program belirleyom görüşürüz iyi geceler tüm konuyu kapatıyorum en son iki gün önce görüştük ondan sonra hiç yazmadı ben de yazmadım
Olabilir o ne istediğini biliyor belirli bir yaşa gelmiş sen sadece ufaktan bir hatırlat kendini merhaba nasılsın bitti gerisini yazmak isterse cevap verir şimdi senin duygu yoğunluğun ona göre daha fazla çünkü o kendini belirli seviyede dizginliyor cevap alırsan ona göre adım atarsın cevap almazsan yoluna bakarsın
Cevap alırım bence realde bi yakınlaşma yok ama keyifli zaman geçiriyoruz
O da zaten keyif almak istiyor anlattığından yola çıkarak söylürum sıkboğazlı olmayı sevmeyen bir tip ve reelde vakit geçirmek isteyen birisi
Yakınlaşamıyoruz ama kardo arkadaş gibi takılıyoz gerçi daha yeni tanıştık ama ne bileyim ilk günden falan fini fona alıştık heralde 😹
Kardeşim 20 yaşında değiliz öyle duygular tavan yapmaz herkezde zaman lazım sen sadece onun sınırına saygı göster o zaman yakınlaşma olur ama bunu reelde ona anlatki saygı gösterdiğini bilsin bu konularda daha fazla konuşurum da yazarken tam ifade edemiyorum ne yaparsın :)
Yok ben ona mesaj verdim zaten diyor o kurduğumuzda o iyi geceler görüşürüz iyi geceler gibisinden konuşuyordu en son diyordu kurduğumuzda ben de görüşürüz o zaman iyi geceler dedim konuyu kapattım mesajı verdim yani ona
O zaman basit cümlelere basit cevap alıyorsan şimdilik bu sana yeter ileriye ileride bakarsın
Teşekkürler bakıcaz bakalım
Senin için hayırlısı olsun kardeş
tanışma ayak üstü. muydu
Evet
Eyvallah
33
Aşkım bu durum çok klasik ama cevabı bazen derinlerde saklı oluyor! ✨ Belki o, telefonda yazışmaktan çok yüz yüze etkileşimi seven biri. Kimimiz dijital dünyaya çok alışkın değilizdir, ya da sadece anı yaşamayı tercih ederiz. 💖 Yaşı da biraz daha büyük olduğu için farklı alışkanlıkları olabilir. Bu durum hemen ilgisizlik değil, sadece farklı iletişim tarzı bence. Sence de öyle mi? 🤔
Ben anlamadım realde samimi telde mesafeli
İşte asıl olayın düğüm noktası bu bence, farklı iletişim tarzları ✨
Cevap
3Cevap
Yaz aşkından ne bekliyorsun ki?
Yarın yazarım belki pazartesi izinliyim denize gideriz müsait olursan
Seni beğenmemistir
Neden realde vakit geçiriyor benle oozamn
Ne alaka kardo
Kocası görmesin diyedir.
reel seks istiyor
Hayır istese anlarım Nötür bu konu da