Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada adam koyu hristiyan. hristiyanligin degisik bir turu... asla icki icmiyor, sigara yok, uyusturucu yok.. ibadet cok calismak vs.
Adam finlandiyali. Orjinal sapsari.. O da ben de ayni itelde tatildeydik. Sohbet muhabbet beni bir yere aksam yemegine davet etti. Ben de eglence olsun diye gittim. O ortamda harika cikti. Kenarda piyano caliyor sehir manzarasi falan. Neyse telefonlarimizi aldik. 1 senedir sohbet harikaydi. Adam benimle yeniden gorusmek istiyor. Ama ben yaklasik bir 15 kilo aldim 1 senede. Bir depresyon gibi bir surec atlattim. Tabi telefonda guzel numaraciyimdir anlamadi. Temmuz sonu benim icin geldi garibim, bana supriz yapmak icin, gitmedim bahaneler buldum. Simdi ekim basina bilet almis, bu sefer bana haber verdi. Ama bu kilolari vermem mumkun degil yani rezil olamam.. beraber cekindigimiz fotograflari sosyal medyasindan yayinlayip sevgilim yazmis.. bu adamin 2 de kizi var. Ben 32 , o 47 yasinda. kizlari 17 ve 18.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Erkek kıtlığı var memlekette demek ki pes
abaza erkek bollugu var.. ama ben pek sevmiyorum abaza erkekleri
He oda babasının hayrına geliyor buraya önce seni tavlayıp sonra da seni güzelcene dizip çekip gidecek şekerim
Sana denk gelmemiş demek ki düzgünü.. Adamın 17 yaşında kızı var yani biraz düşün derim.. Tabi yinede tercih senin
@alemindelisi evlilik disinda kimseyle birsey yasamayacagimi biliyor soylemistim.. o da kendi inancina gore zina yapmiyor. O yuzden 20 yasinda cocuklqrinin annesiyle evlenmis , sonra anlasamayinca bosanmis. ama cocuklqri buyutene kadar bosanmamis.
Kendi inancına göre zina yapmayacağını biliyor ama Müslüman olduğunu var sayarak bir müslüman kadının başka bir dine mensup kişiyle evlenemeyeceğini bilmiyor
adam finlandiyada koskoca 3 katli evde yalniz yasiyor ve evler aralikli. Burada sadece yanima es istiyorum diyor.. Kullanacak tip de degil.. finlandiyanin köylusu gibj... yani zengin benim arastirdigim.. orada buyuk bir gozlukcu dukkani var.
@alemindelisi ben de o sebeple olmayacagini dusunuyorum.. islamda yasak biliyorum
@alemindelisi Paracı çıktı kanka ev olunca çocuk felan sorun olmuyor.. İsterse yaş 60 olsun
Aynen öyle 5 milyonluk finlandiya da kız bulamamış gelmiş dırdırcı kaprisli ülkemin kızlarını beğenmiş
@alemindelisi üstelik dünyanın en güzel kızlarının olduğu ülke orası
@alemindelisi kiz yok demekki.. zaten dedigine gore kucuk bolgede yasiyor. adamin adini siyadini yazinca zaten tum bilgi cikiyor, ev adresine kadar.. ve adam durust o bakimdan.. yasadigi sehir minik. ve dedigine gore herkes herkesi taniyor ve ya evli ya iliskisi var.. açıkta kalmis😂
Finlandiya İsveç vs buralar psikolojik sorunların en tavan yaptığı ülkeler, Refah seviyeleri iyi çünkü nüfusları çok az ve herkes az ile yetinmeyi biliyor fakat tatminsizlik manevi değerlerin olmaması sebebiyle intihar oranlarının olduğu en yüksek ülkeler büyük ihtimal senin için buraya gelen herif de öyle
@alemindelisi yani 1 senedir sohebt ediyoruz, ama ben cidden oylesine sohbet ettim, ingilizcem gelissin diye.. adam surekli uyandigi anda uykusuna kadar herseyi paylasti.. ben hicbirsey paylasmadim. ve hic sapik muhabbet etmedi.. arkadas gibi sohbet.. bende yalnizligina ortak oldum.. koskoca evde yalniz yasiyor.. harika mazarasi var evinin, sessiz sakin bir hayati var.. parasi da var cunku google koskoca gozlukcu dukkaninin sahibi gorunuyor arattirinca.. ama mutsuz.. ve cok yalniz
E söyledim sana oranın insanlarının çoğu psikolojik bunalımdadır, kaldı ki orada yaşam köy hayatı gibidir ve monoton bir hayat vardır insanlar daha çok ikinci el kıyafet alıp giyerler
adamin garajinda son model teslasi var.. yani o gordugumuz luks evlerden evi.. bilmiyorum evlensem yasatir beni gibime geliyor.. Bir de dediki evlenirsek en fazla 4 ay icinde onun yanina tasinirmisim, maddi gucu nedeniyle hic sorun cikmazmis... tek istedigi eve geldiginde mutlulukmus
Psikolojik bir ruh hastasıyla mı evleneceksin, para için
bilmiyorum ya.. dini boyutta onemli. Omur boyu zina gibi birsey.. kabul edemem sanirim.. ama cazip bir teklif oldu benim icin😂
Parayla huzur olmaz bunu unutma
@alemindelisi yaziyor bu saatte bile.. cok yalniz ya :(.. inanki evini gorsen harika manzarasi super ama oyle altin gibi yerde , yapayalniz.. en yakin komsusu 10 dk yurume mesafesinde. insan korkar
Göndersene bana merak ettim
@alemindelisi boş ver ya.. ama cidden super manzara... ya ben oyle bir evde yasamayi cok isterdim.. niye bizim hersey zor :,( yani harika vatanimiz var, korkarka yasiyoruz... kiralar yuksek , erkeklerin karsilastiklarim en azindan abaza... soyle bi ulkede dogsak olmaz miydi😂
Belki bende de vardır öyle ev, gönder merak ettim
@alemindelisi gondermeyi bilmiyorhm bir de gozlerim kaoaniyor uyuyacavim.. ama soyle anlatayim harika bir klube tarzi ev, genis girisi var. Amerikadaki evler tarzinda ama tahtadan anladigim, ve onu bosluk 500 metre kadar sonra deniz. etrafi boş evler yok, ama google. dan adamin evine baktigimda yakininda evler var 10 ar dk. yurume mesafesinde... huzur degilde ne bu
Beni takip edermisin
Ee m k baban yaşındaki adama neden asılıyorsun
O kiloya bakmıyordur