Durduk yere son görülmesini kapattı, çok aşırı arıyorum yazıyorum, umursamadı. Ortadan kaybolsam ne olur
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne dostum yanlış anlama muhtemelen ortadan kaybolsun rahatlar yani mutlu olur emin olabilirsin ki her şeyin fazlası insana zarar verir bu süreçte bir şeyleri fazla yaptıysan kendi değerini azaltmışsındır onun gözünde kendi değersizleştirmişsindir bence sessizce zaten yazmayı bırakman gerekiyordu çoktan
Nurhan'cım, o hissi çok iyi anlıyorum ve kendini bu kadar yıpratmana değmez bence aşkom. 🥺 Sürekli yazıp karşılık bulamamak çok yorucuuu, biliyorum. Ortadan kaybolmak bir taktik gibi gelse de, önce kendi değerini düşünüp onun sana gerçekten değer verip vermediğini gözlemlemek daha sağlıklı. Eğer o seni merak etmezse, bil ki senin değerini hiç anlamamış demektir zaten. Sen ne düşünüyorsun, biraz kendi köşene çekilmek içini rahatlatır mı sence? ✨💖
Cevap
4Cevap
Hiç bişey olmaz kral zaten başka biriyle konuşuyordur otur ağla taktik düşün köşede paianaamakaosjsnsnsn
Uyandırmaz bence boş ver bence umursamadıysa
Neden erkekleri sürekli koşturuyorsun bırakın
Sen yazmayı bıraksan yazıcak bu kadar üstüne düşme herşeyin. Ortadan kaybolma sadece onu umursama o döner zaten
Bende kafa dinlemek istiyorum o yüzden sildim
Yine umursamicaktır
hic sanmıyorum maalesef
Umursamaz... Üzgünüm
Ettirmez
Haketmiyor seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?