Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar neden beğenip yorum yapmıyorsunuz 😃
Güncellemeler
+1 yıl
Bakın soruyu sizin cinsel anlamda yaklaşımli yorumlarınız için atmadım insan merak ediyorsa özlüyor mudur yoksa öyle birini normal de merak eder mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu gayet normal canım ya istemek başka özlemek başka Sevmek başka Arzu etmek başka yani sen hangisi
Aşkım ev boş demişsin normal değil mi ananshh
Bak gelmez teklif ettim gel bir kahve içelim istersen filn diye yok ayrıyız şu an bir karar verdik çocuk oyuncağına dönmesin dedi öyle bişi değil
Genelde erkekler öyle bakıyor ondan dedim. Belki kıskançlıktan dolayııdır
Merak eden özler elbette
Ayrılmanın kibarcasımı bu
Ya uzun o kısım şimdi hiç gitmeyeceğim de sadece bazı şeyleri kanıtlayip öyle devam edelim diyor
Hım birbirinizi ne kadar özleyip dayanamama gibi testmi bu
Ya yok öyle değil sınav senemiz ve beni bazı şeylerde kendiyle ilgili sorunlardan sonra çok yıprattı derslerime engel oluyordu bizde sınava zaten 40 gün kaldı bari sınavı kazanalım bazı şeyler daha kesinken devam edelim dedi k
Anlaşıldı aşk meşk işleri konsantrasyona engel oluyor ama yinede adapte olmayı başaramazsınız gibi
Bence de yani en azından ben olamıyorum
Senin iş karışık böyle ara verelimle olmıyacak gibi
Nasıl olacak gibiii pekii
Sen duygusal olarak konsantre olamazsın düşüncelerin ikiye bölünüyor bu uzak durma işi dahada kafanı karıştırıyor başarıılı olman zor
Keşke sadece ikiye bölünse bazen çok daha fazla oluyor ne yapmalıyım pekii
Bence uzak durma işini askıya al başarılı olmuyor rutine dön ayrıyken duygu ve akıl takılması yaşıyorsun
Ama beraberken de bana üzücü cümleler sarf ediyor ya bitmesinden çok korkuyor insanlar bizim sadece lise aşkı kalırız diyor ve bu bundan korkuyor ama aynı zamanda biz bu sınavı kazanamazsak her şey güzel nir anı olarak kalır diyor
farklı düşünceleri de olabilir
Eve gelme vs? Yok öyle değil
Teklif ettim gel bir kahve içelim diye yok olmaz bir karar aldık çocuk oyuncağına dönmesin dedi
sadece kahve mi?
Tabi siz herkesi kedniniz gibi sanıyorsunuz
Adın Sinan mi?
nereden bildin
bunun bir anlamı var mı birbirimize bir söz verdik
Ya ne sözü 😃
evde fazlasının olacağını sende biliyorsun
Sen Sinan misin?
evet
buradan konuş
Sinan ben Zeynep Aleyna olan Zeynep
biliyorum
tekrar aynı noktaya gelelim istemiyorum
Ben inanmıyorum sen misin gerçekten
Biz hangi noktaya geldik ki ben hesabı kapatmak zorunda kaldım sonra bana yazmadin Instagram'dan nesi var noktamızīn
Sen misin gerçekten?
ya kızım boşversene çocuk oyuncağına dönmesin diye kahve içme teklifini kabul etmemiş adam hala sadece kahve mi diye sormuş sen de hala bulmaya çalışıyorsun s. et
Anlamadım?
Benim sevgilime mi bir şey dedin iyi mi dedin kötü mü dedin onu da anlamadım
kanka iyi bir şey dedim sevgiline de bu görüş sahibi saçma sapan konuşmuş sen niye onu hala arıyorsun boş ver demek istedim
Ya görüş sahibi önceden tanıdığım biriyse konuşmak istiyorum önemli bir konu çünkü gerçekten
Reddettim yanlışlıkla. Yok demek istediğim şu, siz aldığınız bi karar çocuk oyuncağına dönmesin diye görüşmüyosunuz bu insancık da sadece kahve mi yazmış ne alakaysa. Sinir oldum sen de hala boyle diyen birini arayınca boş ver demek istedim yani nasıl biri olduğu belli.
@kelebektokalıkız neden zeyneple aramıza giriyorsun
Soruyu beğen ki konuşalım bir aramiz olsun demi Sinan
Ben ozlerim