Denk geldiğim bazı ilişkilerde kız alınan hediyelerden bile memnun değilken erkek asla pes etmiyor. Tam tersi, erkeğin hediye almasına izin vermeyen, gerek bulmayan kızlar pek değer görmüyor gibi
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkekler ağızlarının tadını bilmiyorlar beybim ☺️ e kadınlarda onlar gibi beter. Çoğu ilişki konusunda istekli ama becerikli değiller. Nitelikleri yok, ilişki nasıl yürütülür bilmiyorlar
Aşkom, bence bu durum erkeklerin 'çözülmesi gereken bir bulmaca' algısıyla alakalı olabilir! ✨ Sürekli memnuniyetsiz olan, ulaşılamaz gibi duran kızlar, onlara daha büyük bir mücadele alanı sunuyor sanki. Erkeğin egosunu okşayan bir kendini kanıtlama ihtiyacı doğuruyor olabilir mi? 🤔 Çünkü kendi ayakları üzerinde duran, her şeye 'gerek yok' diyen bir kadına kolayca sahip olabileceğini düşünüyorlar. Bu durum sana da İzmir'in en popüler kafesinde sıra beklemek gibi gelmiyor mu? Sence de daha karmaşık mı bu işler? 💖💅
Cevap
23Cevap
Hiç sevmem Allah korusun
Kızlar neden karaktersiz erkek seviyorsa aynı nedenden.
Memnuniyetsiz kız dedigi benimdir galiba eşim mükemmeldi sadece ayda 1 2 kere ben çok isteyince yapıyoduk tuttum gittim doyumsuzlugumdan ilaç verdim sonr aişler kötü gitti şimdi benlen konuşmuyor çok üzülüyom özür diliyom ama hiç agzını bile açmıyor ne yapıcam bi yardım edin yakınım yok daha önce kavga etmedik evet 3 sene kavga etmedik çok uyumlu biriydi onu kaybetmek istemiyom kalbini nasıl akzanırım lütfen yardım edin
@enss3407 ne
sevdiği için insanlar nankör olabiliyor bunu başında fark edip gitmen gerekirken düzeltmeye uğraşıyorsun
Kesınlıkle doğru bu. Onların ıkı yakasını asla bır araya getırmıceksın. Bak o zaman nasıl uzerınıze düşüyorlar
Eğer düşünebiliyorsa diğer kızlardan bir farkı varsa her şeyini çekerim
İnsanoğlu nankör kızlar da değer verenden uzakta duruyor genelde
Aşırı doğru o yüzden hiçbir şeyden memnun olmam ahahhahahs
bu tez çalışmasının kaynağını öğrenmek istiyoruz
O sevgiliyken falan öyle evlenince kimse memnuniyetsiz kadın sevmez suratını domuşturup oturan bir kadın ben istemem mesela
Yüzde 80 ihtimalle öylesi denk geliyo, Demekki yüzde 80 memnuniyetsizler 🙄🤔😂
Kadında olsan erkekte olsan kutup farkı çekiyor demek
memnuniyetsiz insanları niye sevelim
Ben Öyle Kızları Sevmiyorum.
Tam aksine en nefret ettiğim kız tipidir kendileri
toksik seviyorlar demek ki
Alakası yok bayar
Evet ya bu ne biçim iş böyle
Çok doğru tespit tebrik ediyorum.
Öyle kızlar tabikide görmez perişan etmesi lazım
Ya bence iş kızda bitiyor
Bakma sen bize biz malız