+1 yılKız çocuklarına açık ara bayılan benn.. Evet bu doğruya kesinlikle bende öyleyim. Aşırı seviyorum. Manyak tatlılar. Deli gibi aşık olurum. Bir zamanlar görüştüğüm biri vardı. Sadece konuşurduk telefonla. Kız çocuklarına düşkünüm ya. Oradan tavlıyor beni. Bildiğin hipnotize edildim. Yolda gördüğüm her kız çocuğuna, ay benimde kızım böyle olsa yaa.. Ay ben buna bayıldım çok tatlı diyen hale geldim. Her kız çocuğu gördüğümde aklıma geliyor konuştuğum kişi. Neredeyse bizde yapalım bizde yapalım der gibi yalvaracam sanki ona :D Evet öyle oluyor. Öyle bir zaafım var. O yüzden tanıştığım insan bu yönümü bilirse çok kolay manipüle eder beni. Hayır ben genetiğini bile değiştirip, yumurtasına y kromozomu olan bir deli girmesin diye doktora giderim yani :D O kadar istiyorum kız çocuğunu. Aşşırı güzeller. Aşırı ama. Aşığım bende. Baba olursam kız çocuğu babası olucam. Daha fazla y görmek istemiyorum. :D Y ler deli. Evde beslenmez o :D
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkekler genelde toplumda güçlü olan taraf olarak görülür ağlamaz kırılmaz mantığında bakarlar lakin onların da biz kadınlar kadar saygiya sevgiye ihtiyaçları var senelerdir güçlü duvar gibi duran adamların baba olup sonrasinda kızına karşı yumuşama sebebi zaten sertken ufacik saf bir varlığın ona gülmesi onu görünce mutlu olması zaten gitgide büyüdükçe mimikleri hisleri çoğalır ve kuvvetlenir biraz da tabiat gereği naif sevgiye daha düşkün taraf olduğu için kız çocukları babanın babanin da kız çocuğu tabiri caizse bam telidir kiymetlisidir tabi genel olarak gozlemledigimi söylüyorum kimi babalar da var erkek olsun kız olsun yüzüne bakmayan onlara da fikir arasında Allahtan akil fıkır vicdan dileyelim
30 Yorumla
Benim babam da aynı şekilde bana aşırı düşkündür. Kardeşimle sevgi dengesi kuramaz mesela bana çok daha fazla sevgi gösterir. Sebebi sevimlilik tatlılık olabilir konuşkanlık kendini ifade etme tarzı olabilir. Bilmiyorum, tam aksi bir şekilde oğlunu çok fazla seven babalara da rastladım, değişebiliyor
24 Yorumla
+1 yılKoruma ve sahiplenme duygusu daha çok gelişiyor kız çocuklarına karşı. Çünkü zaten erkek doğası gereği kadını koruma kollama iç güdüsüne sahip
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnne sevgisinden kaynaklı galiba gadası
10 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı.
u +1 yılBen de her zaman kızım olmasını hayal ediyorum. bir gün evlenirsem kız çocuğum olsun prensesim gibi bakarım ona... karşı cins olduğu için olabilir. mesela anneler de bazen erkek çocuk ister. ama daha çok kızlar daha sevimli tatlı ve akıllı olduğu için olabilir...
10 Yorumla Sebebini bilmiyorum ama cidden çok tatlı minnoş değiller mi. Derler ki Hz. Yusuf'un kardeşleri kız olsaydı kuyuya atılmazdı. Kızın yeri başka ya. Allah kız çocuğunun babasına duasıyla babadan razı olabiliyor. Kız çocuğu merhametlidir naiftir. Nur topu gibidir ya evde dolaşırken. Hani hiç bir şey yapmasın sadwce yerinde otursun insanın yanaklarını öpüp ısırası geliyor. Kız çocuğu kadar minnoş bri şey var mı.
30 YorumlaBenim babam hiç bir zaman bana babalık yapmadı ama amcam var ve beni kendi çocukları ile aynı derecede sever bende onu severim o benim gerçek babam gibi amcam da bana çok düşkün ve babannemi de çok sever amcam olduğu için kendimi şanslı biri olarak görüyorum.
10 YorumlaKendi adıma konuşuyum. Kız kardeşim doğduğunda ben 12 yaşındaydım. Ailem beni eğittikten sonra kardeşime doğumundan itibaren bir kaç sene boyunca ben de bir anne ve baba gibi ilgilendim. Tabi bu esnada da kız evlat sevgisi içime yerleşmeye başlamıştı. Şimdi ise iyi bir eş ile iyi bir aile sahibi olduğumda bir de kız evladım olmasını canı gönülden isterim :)
10 Yorumla
+1 yılÇünkü çok masumlar çok korunaksizlar. Onların o masum ve korunmaya muhtaç halleri yok mu. Merhamet damarımı kabartıyor. Annelerine benzeyen 3 tane piremsesim olsun isterdim. Ama ortada anneleri yok daha 🤪
17 Yorumla- +1 yıl
Profilindeki hatun kimdir acep
- +1 yıl
Sen değildin o zaman
- +1 yıl
Şu anki kadını sordum evet
Öncekini görmedim çünkü
Bu kadın çok zarif ve naif gözüküyor
O yüzden sen misin diye sormuştum - +1 yıl
Benziyor musun buna peki sen
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBenim kızım babası da kızına aşık ölüp bitiyor erkeklerin hayatlarında kadın cinsinden birini gerçekten bu kadar sevebileceğini söyleseler inanmazdım
21 Yorumla Yumuşak karnıdır kız çocukları. Erkekler biraz höt olur ondan 🙃 profildeki saçlar yeni hali mi bu arada?
210 Yorumla
+1 yılGeçmişte oğlum olsuncular fazlaydı
Kız seviyorum bende ahh ama bekarız kaldık böyle sevdiğimiz vardı terk mi etti başına bir şey mi geldi de yok kayıp bilmiyorum ne yaptıysam dönüş yapmadı zaman zaman görüldü atıyordu onu çok özledim20 Yorumla
+1 yılBen çok istemiştim kız çocuğu sahip olmayı nasibimde yokmuş demekki 🤷♂️
13 Yorumla- +1 yıl
Hiç olucak gibi göremiyorum artık benim yaşıtlarım 2 yi yaptı bile 🤦
+1 yılÇünkü kızlar minicik ayaklarla pıt pıt yapa yapa sana doğru gelip minnacık ellerini sana uzatıp dayıcığımmmmm diyor buda kız babası hormonumuzu depreştiriyor
20 Yorumla
+1 yılÇünkü kızlar nazlı ve tatlı dilli olurlar. Babacım diye işten gelince sarılırsa dünyalar babanın olur :) Ey eşler ve eş adayları siz de kocanıza işten gelince aşkla sarılın 😉😇
20 YorumlaKız çocukları babaya düşkün olduğu için babalar da buna kayıtsız kalamıyor. Bir de eşine aşık bir babaysa kızında eşini görüyor ellamm
30 Yorumla
+1 yılBenim sadece kız kardeşlerim ve bir tane de kız yeğenim var.. Kızlardan nedir çektiğim hepsi de tatlı mı olur ya😂😂😂kız görmekten etrafımda artık kız çocuğum olsa da ona iyi baksam diyorum.
10 Yorumla
+1 yılBabalar kızlarına kızları da babalarına düşkündür. Kız çocukları kendilerini sevdirmeyi biliyor babaya olan sevgileri babayı kendine daha çok bağlamalarına sebep oluyor
10 YorumlaTatlılar ve korunmaya ihtiyaçları olduğunu düşündüğümüzden iç güdüsel olarak. Erkek çocuğu saldım çayıra mevlam kayıra şeklinde
20 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılBebeklik döneminden başlar düşkünlük ve 1 yaşına gelen kız çocuğu babasını annesinden daha çok sever.
20 Yorumla Erkek çocuğu 2 yaşından sonra mallaşıyor, hayvanlaşıyor. Bir sevimliliği kalmıyor. Denyo denyo hareketler.
Kız öyle değil.
20 YorumlaKız çocukların ilk aşkı babasıdır, erkek çocukların da annesidir
30 Yorumla
+1 yılEğer eşini çok seviyorsa onun bir benzerini daha ister o yüzden kız çocuklarını daha çok severler
10 YorumlaKarşı cins çocuklar karşı cins ebeveynlere daha düşkün oluyorlar doğanın kanunu böyle anneler de oğullarına daha düşkün oluyorlar
10 YorumlaBilmiyorum ama baba olsaydım ben de kız çocuğum olsun isterdim heralde:) Erkek de olabilir sağlıklı olsun da.
10 YorumlaErkek çocuğu şımarık. Öyle arkasını toplayacaksın. Kız çocuğu üzmez , laf dinler
20 Yorumlaçok tatlı ya. kız çocuk başka bide babaya düşkün. öpe seve bitiremiyorsun
20 YorumlaKız çocuk süslü olur saçlarına boncuk takılır. Kız evin süsüdür
20 YorumlaKız çocukları erkek çocuklarında daha tatlı ve zeki konuşkanlar ben de kız çocuğu isterdim
20 YorumlaKız çocuklarının ilk aşkı babasıdır, o sebeple. Sonsuza kadar emin olacağımız tek gerçek.
20 YorumlaBabaci olduklari icin.. Mesela iki tane oglum var. Hep akillari baska yerde :/
10 YorumlaValla orasını bende bilmiyorum ama cidden bir kızım olsun isterdim
10 YorumlaErkek anneye kız babaya çeker aradaki bağdan kızlar değerli olur çoğu baba için
10 YorumlaErkekler canavar da ondan.
Gerçi benim kız yeğen de farksız ama sevdiriyor kendini cimcime.10 Yorumla
+1 yılSadece severler bakmazlar canım çocuk ağlasın bakım. bak bakiyorlarmi
11 Yorumla- +1 yıl
Ben bakıyorum her erkek aynı değildir
+1 yılErkek eşine hayrandır ama kendi canından bir melek daha olunca başka oluyor
10 YorumlaKız çocukları erkeklere göre daha sevimli oluyorlar ondan kaynaklı bence
10 Yorumla
+1 yılKız çocukları daha kırılgan olduğu için. Çocuk seven erkekler her ikisini de çok sever, ama kız çocuklarına karşı daha korumacı olurlar.
20 Yorumla
+1 yılBunu bilmem ama faydalanıyorum bundan Kız evlat olarak
10 YorumlaOyle bir durumum yok ben cocuk ayirmazdim cocugum olsaydi eger
10 YorumlaAbi şimdi iki tane çocuğun var sayalım biri erkek biri kız eve geldin kapıyı açtılar erkek çocuk poşetleri sarılır kız çocuk sana bu yüzden
41 Yorumla
+1 yılOrası hangi ülke türkiyede öyle değil
23 Yorumla- +1 yıl
Cahil kesim çok fazlada senin söylediğin azınlık sanırım
Korktukları için
115 Yorumla- +1 yıl
Evet sorulduğunda ilk söylenecek şey bu olsa da, bilinçaltında yatan neden başkadır. Bir şeyleri aşamayan insan, naif ve masum olmasına bakarak kız çocuğuna hassas davranmaz. Aptal ve kolay düşürülür bir düşük zekalı olarak gördüğü için hassas davranır. Ergenlik yaşlarında gelmeye başlayınca da kısıtlamaya, her hareketini takip altına almaya devam eder.
- +1 yıl
Ben üremeyi düşünmüyorum, olur da ürersem doğruyu yanlışı toplumsal normlara değil, mantığa göre öğretir eğitirdim. Haliyle sırf birileriyle sevişmesin diye üstüne titremek yerine, yüksek zekalı biri olması için üstüne titrerdim. Kendi yetiştirme tarzımdan emin olduktan sonra, başına bir şey gelmeyeceğini garanti edecek kadar kontrolcü olur, kişisel tercihlerini ona bırakırdım.
Öyle miymiş ben düşkün değilim
14 Yorumla
+1 yılCok tatli olduklari icin ve erkekler kadar yaramaz degiller
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlar aklı başında olur erkekler sağa sola sataşır dayak yer kavga eder sokaklardan toplarsın dert gibi bişey
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende kız babası olmak isterdim.
310 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSana karşı ön yargımın sebebi tamda bu işte. İki abazan lafına tav oluyorsun. Azıcık bi ilgi hoşuna gidiyor.
Cevap sahibi+1 yılO net cevabımda bu sebepler yüzündendi. Azıcık bi yavşasınlar, daha da yavşasınlar diye uzattıkça uzatırsın. Bu o kadar hoşuna gidiyor ki. Pekala, iyi günler.
Cevap sahibi+1 yılİnsanı delirtirsin.
Cevap sahibi+1 yılŞu an sinirlenen biri varsa o benim.
Cevap sahibi+1 yılAhahshs gerçekten sinirlerim bozuluyor, uzatmıycam sustum.
Gizli Üye(18-24)+1 yılBirisinden şunu duymuştum "Oğlumdan sonra bir kızım oldu. Kız babası olasıya kadar evde bir hayvan beslediğimizi bilmiyorduk."
20 Yorumla
+1 yılHep ilk çocuğum kız olsun isterdim eskiden
20 Yorumlabilmiyorum ama bencede daha düşkünler kızlarına
20 Yorumla
+1 yılKızıma tapıyorum neredeyse.
22 Yorumla- +1 yıl
Beton yetmez abim
- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılBilmem hiç bunu düşünmedim
20 Yorumla
+1 yılÇünkü çok güzeller, masumlar
20 Yorumla
+1 yılBende babama düşkünüm
20 Yorumla
+1 yılsadece erkekler mi...
20 YorumlaKız çocukları babaya çok düşkün okur da onda
10 Yorumla
+1 yılAnne sevgisin den kaynaklı bir sevgi.
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 2,4b cevap paylaştı. kız çocukları tatlı olduğu için olabilir
10 Yorumla
+1 yılBen değilim hiç bir çocuğa
10 Yorumla
+1 yılÇok masum ve sevimli oluyorlar
10 Yorumla
+1 yılÇok tatlı ve küçük prensesler oldukları içindir.
10 Yorumla
+1 yılHerkes karşıt cinsi daha çok seviyor sanırım..
10 Yorumla
+1 yılbelki daha masum olduklarını düşünüyorlardır
10 Yorumla- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler