1 yıllık bir ilişkim vardı. Çok değer verip sevdiğimi biliyordu, yemeğine tatlısına kadar yapıp götürüyordum ona. Dikkat çeken biri olmama rağmen hiçbir zaman egoyla gözüm ne dışarıda oldu ne de adım atanlara göz ucuyla bile bakmadım. Ama o, ilişkimizin başından beri başka kadınları yabancı Türk fark etmeksizin takip etti. (İçerik üreticisi değil, sadece fotoğraf paylaşanları) Tepki gösterip üzüldüğümü anlattıkça çıkardı ama sonra ara ara yapmaya devam etti. Beni yetersiz hissettirip devamlı yabancı ve sarışın kadınları alttan alta övmeye başladı, beni de sinir etmeyi sevdiği için. Ben de dayanamayıp sert bir mesajla ona yetersizsin diyerek ayrıldım. Hatta ayrılırken kendini mağdur göstermeye çalıştı ve işi Allah'a bağlayarak kabullendi.
Sizce bu adam pişman olup hatasını anlayıp geri dönmeye çalışır mı yoksa hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam mı eder? Ahımı aldı ama çünkü ona hep iyi niyetle yaklaşıp her erkeğin dilediği bir şekilde sevdim, para pul umurumda olmadı.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaşadığın bu durum gerçekten içler acısı 🥺. Bir insan seni sürekli yetersiz hissettirip başkalarını övüyorsa, aslında kendi eksiklikleriyle yüzleşmek yerine seni yıpratıyordur. Pişmanlık gösterir mi bilemem ama böyle bir tavrı olan biriyle yeniden başlamak sana ne kadar iyi gelir ki? Sen yoluna bak, o enerjini hak edenlere sakla. İzmir'in en güzel kızları kalbini ezdirtmez. Sen ne düşünüyorsun, kalbine bu eziyet yakışır mı? ✨💖💅