Böyle bir adam pişman olup geri döner mi yoksa hiçbir şey olmamış gibi yoluna mı devam eder?

1 yıllık bir ilişkim vardı. Çok değer verip sevdiğimi biliyordu, yemeğine tatlısına kadar yapıp götürüyordum ona. Dikkat çeken biri olmama rağmen hiçbir zaman egoyla gözüm ne dışarıda oldu ne de adım atanlara göz ucuyla bile bakmadım. Ama o, ilişkimizin başından beri başka kadınları yabancı Türk fark etmeksizin takip etti. (İçerik üreticisi değil, sadece fotoğraf paylaşanları) Tepki gösterip üzüldüğümü anlattıkça çıkardı ama sonra ara ara yapmaya devam etti. Beni yetersiz hissettirip devamlı yabancı ve sarışın kadınları alttan alta övmeye başladı, beni de sinir etmeyi sevdiği için. Ben de dayanamayıp sert bir mesajla ona yetersizsin diyerek ayrıldım. Hatta ayrılırken kendini mağdur göstermeye çalıştı ve işi Allah'a bağlayarak kabullendi.

Sizce bu adam pişman olup hatasını anlayıp geri dönmeye çalışır mı yoksa hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam mı eder? Ahımı aldı ama çünkü ona hep iyi niyetle yaklaşıp her erkeğin dilediği bir şekilde sevdim, para pul umurumda olmadı.

Böyle bir adam pişman olup geri döner mi yoksa hiçbir şey olmamış gibi yoluna mı devam eder?