Düşünmeden bitiren erkek pişman olur geri döner mi?

Çok güzel giden bir ilişkim vardı. Ben 28 o 30 yaşıbda. Yüzük baktık ev baktık. Her şeyi kararlaştırmıştık. Ancak ailemde de hukuksal bir süreç var ve ben bu durumu özel diye sevgilimle paylaşmamıştım. Çünkü kardeşime iftira atılmıştı yanlış anlasın istemedim. Ailelerin tanışmasını çok istiyorduk. Özel durumdan ötürü ertelemek zorunda kalıyorduk. Ama geçen gün olumsuz bi sonuç aldık. Bende artık söylemek zorunda kaldım. Fakat destek görmeyi beklerken bi anda ben bu ortamda bulunmak istemiyorum dedi ve bıçak kesiği gibi kesti attı. Düşünmeden hareket etti. Ben seviyorum ama ailem destek vermiyor sırtını dönüyor bana dedi. Pişmanda olabilirim bu kararı aldığım için ama her şeye eyvallah dedi. Ailendeki durumu benden gizledin bana güvenmemişsin dedi. 3 hafta oluyor bitirdik. Tamamen bitiyor galiba. Ben onu çok seviyorum. Ailemdeki durumdan ötürü tedirginlikleri var bizi tanımadan yargıladı. Ailende daha ne sırlar vardır dedi. Şok oldum. En masumu sensin ama yapamam kaldıramam bu durumu dedi. İlerde bize dorun olur dedi. Sürekli kendimi açıkladım yazdım aradım. Arama dedi engelledi. Aynı yerde çalıştığımız için istifa verdi. Nolur yönlendirici yorumlar yapın çok zor dumdayım. Geri dönüşü olur mu? Ne yapar bilmiyorum. Seven insan gerçekten kestirip atabilir mi böyle? Pişman olur mu? Onun arkadaşıyla konuşsam fayda eder mi?
Düşünmeden bitiren erkek pişman olur geri döner mi?