Adam gibi cevap veren versin soruya,
Vermeyen s...
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu soru olgun bakış açısına sahip kişilere.
Toksik yorum yapıp konuyu dağıtacak troll arkadaşlar geçsin.
Annem, ocak ayından beri iş arkadaşının kızıyla aramızı yapmaya çalışıyor.
Yeni, 4 yıllık bir ilişkiden çıktım. Aldatılma gibi şeyler yaşadım. Bu yüzden o dönem kesinlikle istemedim.
Yaklaşık 30 dakika önce annemin iş arkadaşı ve kızıyla yolda karşılaştık. Annemler sohbet ederken kızı ilk defa gördüm. Meğer annem beni daha önce kıza göstermiş, benim haberim yoktu.
Annemin anlattığına göre kız da beni soruyormuş. Annem de "Artık bana yardım etmeye başladı, iş yerinde." diyor.
Yaklaşık iki ay önce maddi olarak zor bir dönemden geçtim. Elektronik dükkânım var. Kendisini o zaman tanımıyordum. Buna rağmen dükkâna sık sık gelip alışveriş yapardı. Hatta yan tarafta kütüphane olmasına rağmen fotokopilerini de benden çektiriyor. Bugün onun o kız olduğunu öğrenince ister istemez düşündüm.
Sizce bunları bana destek olmak için mi yaptı, hoşlandığı için mi, yoksa ben mi fazla anlam yüklüyorum?
Açıkçası iyi biri gibi görünüyor. Allah bağışlasın, dış görünüşünü de beğendim. İçimde farklı bir his oluştu.
Ama bir yandan da insanın aklına şu geliyor: Gerçekten karakteri böyle mi, yoksa tanışma sürecinde herkesin taktığı bir maske mi? Bunu ancak zaman gösterir diye düşünüyorum.
Sizce tanışmaya bir fırsat vermeli miyim?
Fikrimi değiştirip bu tanışmayı kabul etsem, bu "tükürdüğünü yalamak" mı olur? Yoksa şartlar ve düşünceler değiştikçe karar değiştirmek gayet normal midir?
Özellikle kadınların bakış açısını merak ediyorum.
bir erkek olarak şunu net olarak söylemek isterim. yeni bir ilişkiden çıktın. hazır hissetmeyebilirsin. ama geçmiş geçmişte kaldı. ve birinin unutmanın yolu da başkasıdır. ben şans ver derim bu arkadaşa
Yorumun için teşekkürler,
Fakat Evlenmem diye defalarca tartıştım evdekilerle birde evleniyim dersem tuhaf kaçar.
Flört ergen işi Zamanım değerli.
Aşkom, aşk acısı çekmiş birinin tedirginliğini çooook iyi anlıyorum! 🥺 Ama duyguların ve şartlar değiştikçe kararlarını güncellemek "tükürdüğünü yalamak" değil, hayatı kucaklamak demek bence. ✨ Bu kızın sana destek olması, seni merak etmesi tesadüf değil gibi. İçindeki o farklı hissin peşinden gitmeli, zamanla her şey netleşecektir. Sence de denemeye değer değil mi?💖
Annesi anneme çıtlatmış yazmayı unuttum.
Evlilik işi
Vayy, anneler de devredeyse bu da bir işaret bence aşkom! ✨💖
Cevap
2Cevap
Madem annen annnesinibl biliyor. Onlarda iyi bir aileye gitsin kızımız diyor gayet mantıklı boşuna yorulma kap kizi.
Reis sorun o değil ben Evlenmek istemiyorum dedim şimdi gururum engel oluyor.
Defalarca tartıştım haliyle evlenmemek için kavga eden biri sonra evlense tuhaf durur diye düşünüyorum.
Annen daha iyi bilir. taniyor aileyi. şimdi kimseye güven yok malum...
Sende Hayırlı birini bulursun umarım
teşekkür. Kardes amin.🙏
Tanıyıp öğrenmelisin bir an da güvenmeyerek zaman ile anlarsın
Hayır tükürdüğünü yalamak olmaz. Bence şans vermelisin. 'Gercekten böyle biri mi? '
sorusunun cevabını ancak tanıyınca öğrenebilirsin
Kız enkaz devralacak haberi yok, yazık
Moderatör olmak üzereyim yoksa Kulak zarından nöronlarına kadar ulaşırdım benim güzel kardeşim.
"Olgun" Kişiler cevap versin derken senden bahsetmemiştim,
Cinsellik kategorisini seçebilirsiniz.
Yala bir şey olmaz.
Ben seni yalicam birazdan şu yorumunu kaldırtıym 🙂
Soru güncellendi orayı okumanızı tavsiye ederim
1-2 saat içinde yorumun kaldırılacak değerli kardeşim.
Yoksa yaşın kadar 🙂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?