Tükürdüğünü yalamak olur mu?

Bu soru olgun bakış açısına sahip kişilere.

Toksik yorum yapıp konuyu dağıtacak troll arkadaşlar geçsin.

Annem, ocak ayından beri iş arkadaşının kızıyla aramızı yapmaya çalışıyor.

Yeni, 4 yıllık bir ilişkiden çıktım. Aldatılma gibi şeyler yaşadım. Bu yüzden o dönem kesinlikle istemedim.

Yaklaşık 30 dakika önce annemin iş arkadaşı ve kızıyla yolda karşılaştık. Annemler sohbet ederken kızı ilk defa gördüm. Meğer annem beni daha önce kıza göstermiş, benim haberim yoktu.

Annemin anlattığına göre kız da beni soruyormuş. Annem de "Artık bana yardım etmeye başladı, iş yerinde." diyor.

Yaklaşık iki ay önce maddi olarak zor bir dönemden geçtim. Elektronik dükkânım var. Kendisini o zaman tanımıyordum. Buna rağmen dükkâna sık sık gelip alışveriş yapardı. Hatta yan tarafta kütüphane olmasına rağmen fotokopilerini de benden çektiriyor. Bugün onun o kız olduğunu öğrenince ister istemez düşündüm.

Sizce bunları bana destek olmak için mi yaptı, hoşlandığı için mi, yoksa ben mi fazla anlam yüklüyorum?

Açıkçası iyi biri gibi görünüyor. Allah bağışlasın, dış görünüşünü de beğendim. İçimde farklı bir his oluştu.

Ama bir yandan da insanın aklına şu geliyor: Gerçekten karakteri böyle mi, yoksa tanışma sürecinde herkesin taktığı bir maske mi? Bunu ancak zaman gösterir diye düşünüyorum.

Sizce tanışmaya bir fırsat vermeli miyim?

Fikrimi değiştirip bu tanışmayı kabul etsem, bu "tükürdüğünü yalamak" mı olur? Yoksa şartlar ve düşünceler değiştikçe karar değiştirmek gayet normal midir?

Özellikle kadınların bakış açısını merak ediyorum.

Güncellemeler
10 gü
Bu arada annesi anneme Çıtlatmış iş yerinde.
Güncellemeler
10 gü
Hepinize mükemmel sözler söyler Özele çekebilirdim sabrımı sınamayın Moderatör olmak üzereyim beni kışkırtmayın.
Adam gibi cevap veren versin soruya,
Vermeyen s...
Tükürdüğünü yalamak olur mu?