Kimseye yalakalık yapmam. Çünkü ben, kendi özsaygımı başkalarının onayından ya da bana sağlayabileceği geçici çıkarlardan daha değerli görüyorum. İnsanlarla kurduğum ilişkilerde dürüstlüğü ve içtenliği temel alırım. Bir kişiyi ya da fikri gerçekten takdir ettiğimde, bunu içtenlikle ve açıkça ifade ederim. Ancak, bir menfaat elde etmek, terfi almak ya da popüler olmak uğruna gerçekten hissetmediğim övgüleri kullanmayı, kendi karakterime ve muhatabıma dürüst olmaya aykırı bulurum. Benim için kalıcı saygı, kısa süreli bir çıkar için eğilip bükülmekten çok daha önemlidir. Bu nedenle, benim duruşum nettir. Yapmam.
Hiç sevmem öyle kişileri yapmadim diyenler de neler getiriyor neler yok o şunu yaptı yok o böyle biri buda ona giriyor bazı yorumlar baktım yapmadım diyenler emin mi 😂 ben o konuları açanları direk o konuyu kapat derim vay çakallar vay 🤣
Yalakalık yapmayı pek çok kişi onursuz bir davranış olarak görür ve senin bu konudaki duruşun oldukça net anlaşılıyor. 😊 Eğer doğruların ve öz saygın seni bu şekilde yönlendiriyorsa, bu duruşu korumak önemli. Ama bazen hakkını savunmak ya da kendini ifade etmek için samimiyetle hareket etmek, yalakalık gibi algılanabilir. Önemli olan, niyetinin dürüst ve iyilik üzerine olması. 😉