Sevgilimin arkadaşı beni istiyormuş

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle cevap veren vermeyen herkese teşekkür ederim. 2 yıllık bir beraberliğim var. Kız arkadaşımı çok seviyorum. Kız arkadaşımın şehir dışında bir arkadaşı vardı. Adı Suna. 3 ay kadar oldu bulunduğumuz şehre geldi.Artık burada çalışıyor. Tanıştık falan, bir çok defa ben,kız arkadaşım,o ve başka arkadaşlar bir araya geldik sohbetler ettik. Geçen cuma saat akşam 8e doğru beni aradı suna, işte sizin orlardayım müsaitsen görüşelim.buraya kadar gelmişken seni görmeden gitmek ayıp olur dedi.Bende madem yakınsın tabi görüşebiliriz dedim. Kız arkadaşıma durumu anlattım ve gittim yanına. Neyse oturduk biraz sohbet ettik.sonra dolaşalım dedi.Bir parkta banka oturduk.Bu sana bişey söylicem deyip başladı anlatmaya.İşte seni gördüğüm günden beri seviyorum,etkilendim.Bnca zaman tuttum kendimi artık dayanamıyorum dedi.Ben şok oldum,ağzımı açamadım.derken dudaklarımdan öpüp elini çok afedersiniz şeyime götürdü. Hemen yavaşça ittim onu.Baya bağırdım falan.özür diledi ama beni kız arkadaşıma falan bırakmıcakmış öyle diyor.Gerekirse aranızı bozucam diyor.

Sorum şu bu durumu kız arkadaşıma anlatayım mı ?

Eğer anlatırsam ve bu kız kendini kurtarmak için beni kötülemeye başlarsa ? Çok çirkef bişeymiş o gün anladım.

İnanın çok kararsızım.Saklamakta istemiyorum ama haklıyken haksız duruma da düşmekten çekiniyorum.Herşeyi en ince ayrıntısına kadar düşündüm ama söyleyip söylememe konusunda kafam durmuş durumda :S
Güncellemeler
+1 yıl
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Kafam durmuştu resmen,karar veremiyordum. Ama anlatıcam kız arkadaşıma yarın durumu. Eğer olur da o kız, sevgilimle konuştuktan sonra kız arkadaşım bana cephe alırsa, hiç yoktan benim içimde,vicdanımda rahat olucak.Çünkü ne yanlış bir şey konuşuyorum ne de yanlış birşey yapıyorum. teşekkür ederim tekrardan herkese..
Sevgilimin arkadaşı beni istiyormuş