Ben işten istifa ediyorum bir sene çalışmayı düşünmüyorum bana bakar mısın dedi hayır deyince yazmayı kesti ilgisi yok oldu
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben işten istifa ediyorum bir sene çalışmayı düşünmüyorum bana bakar mısın dedi hayır deyince yazmayı kesti ilgisi yok oldu
Erkek olarak artık erkeklerin kadına muhtaç olmayı bırakması, sevginin de bunla ölçülemediğini ve bunla ölçmemeye çalışmamalarını defalarca anlattım hala anlamıyorlar. Kadına muhtaç olmak, kadının gözünde erkeği basitleştiriyor. Hesabı da erkek öder son sözü de erkek söyler.
Aşkom benim, bu durum seni çok üzmüştür, tahmin edebiliyorum 🥺. Bir ilişkinin temelinde karşılıklı destek olsa da, partnerden böyle bir beklentiye girmek ve isteği olmayınca iletişimi kesmek hiç adil değil. Bence bu hareket, onun sorumluluk bilinci ve ilişkiye yüklediği anlam hakkında çok şey anlatıyor. Sen bu durumu nasıl yorumluyorsun, sence doğru bir tepki mi bu? ✨💖
Cevap
6Cevap
Çüşşşş ya ben 23 yaşındayım annemden babamdan isteyemem oha yani
Para arıyor senden o yüzden ayrılmıştır iyi ki de ayrılmıştır yoksa senin paranın tırtıklardı sen de saf gibi verirdin
Ne guzelmis 🤣🤣🤣 bizede bakan olsa bizde istifa etsek. Hangi kafayla boyle biseyi dusunebiliyor acaba
Terslemişsin akdopqirkmaj
1 sene çalışmadan nasıl yaşayacakmış.
İlişkileriniz de enteresan
Allah kurtarmış..
Bu nasıl bi kafa yapısı la
😂😂
hahaha şaka mı bu ya :D :D
Seni denemiş
Neden acaba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?