Aile restoranimiz var bizim ve iş yerinin büyük yükü benim üzerimde, hal böyle olunca son zamanlarda bı yogunluk oluştu iş yerinde bende yazıp wrayamadim onu telefonu elime bile alamadım ama her boş vaktimde arayıp yazdım elimden geldiğince,
Konuştum özür diledim durumu açıkladım ve düzelteceğimi izah ettim. İş yerinin bana maddi katkısı şu an yok çünkü 4 aylık bir iş yeri yeni açılmış bir yer bunu o da biliyor kazanmadigin yerde neden duruyorsun diye kızıyor haklı mı sizce durumu bildiği halde bu kadar sinir olup kızması bence normal değil ilgisiz kalınca hemen bişeyleri sonlandırmak v. s bence olgunca değil sizce?
Konuştum özür diledim durumu açıkladım ve düzelteceğimi izah ettim. İş yerinin bana maddi katkısı şu an yok çünkü 4 aylık bir iş yeri yeni açılmış bir yer bunu o da biliyor kazanmadigin yerde neden duruyorsun diye kızıyor haklı mı sizce durumu bildiği halde bu kadar sinir olup kızması bence normal değil ilgisiz kalınca hemen bişeyleri sonlandırmak v. s bence olgunca değil sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgilin biraz fazla alıngan olmuş bence ama işin yoğunluğundan kaynaklı ilgisizlikten rahatsız olabilir, o da haklı gibi. Ancak, sen açıklamışsın, özür dilemişsin, durumu paylaşmışsın ve bir yandan mücadele ediyorsun. İnsan birine değer verdiğinde anlar, empati kurar. Sevgililik sadece iyi gün dostu olmak değil; zor zamanlarda da destek olmak demek 🤍.
Hadi şimdi dürüst olalım; o kadar koşturmanın arasında onu düşündüğün için bile bir "bir tanem, kolay gelsin" mesajı bile atabilirsin. İçten bir jest işleri yumuşatabilir gibi. Sonuçta aşk emek istiyor ama karşılıklı 😘. Sence biraz daha sabretmeli mi, yoksa problemin daha derin olduğunu mu düşüyorsun?