Sevgilim Benimle görüşmemek için bahaneler mi buldu?

Arkadaşlar sevgilim geceden çıktı evvelsi gün dün ise öğlene kadar uyudu sözde dün gorusecektik ama sonra dedi ki bugün görüşmeyelim yarın görüşelim nedenini sordum eften puften bahaneler yok duş alcm yok tras en sonunda hastayım bile dedi bnde dedim ki bı saat te olsa görüşelim özledim dedim ama reddetti bnde çok kırıldım beni görmek istemyorsn dedim vs kavga ettk sildim numarasını ayrılmak istedimi söyledim konusurken biraz lafta olur mu öyle şey ben seni bırakmam vs dedi kapattm telefonu baktm o da silmiş numarami dünden beri hiç adim atmadı sevgisinde samimi olduğunu düşünmedim nolursa olsn bna bı saatini ayırmaması çok zoruma gitti hiçbir işi yokken beni sevmediğini düşündüm bn bu kdr görüşmek isterken beni reddetti ondan önceki günde aynı şekilde akşam gorusecektik iş çıkışı yine uyuyacagini söyleyip eve gitti ona ses etmedim ama dün de böyle yapması beni aşırı kırdı birde sözde ailelerimiz tanıştı ciddi düşünüyoruz bir ay sonra Nisandi ama bu davranışları beni sevmediğini düşündürdü haklı olduğumu düşünerek yazıp aramayı düşünmüyorum sizce bundan sonra hatasını anlayıp döner mi ya da ben ne yapmalıyım dip not bu arada tutumlu para konusunda acaba benimle para gitmesin diye mi görüşmedi

Sevgilim Benimle görüşmemek için bahaneler mi buldu?