Bi erkek hayatınıza ciddi bir niyetle girip evliliğe 1 ay kala gelip son anda "ben aşk adamıyım, sana karşı bi şey hissedemiyorum. Zorladım ama olmadı" deyip hiçbir şey olmamış gibi ayrılır ki sonra da helallik isteyince Allah'a havale ettiğimi dile getirdiğimde ise "Kırgınlığını ben senin alıcam" demesi, ardından kuru kuru özürler dilemesi... Madem ne istediğini bilmiyorsun neden benimle oyun oynadın. Arkadaşına da her şeyi nezaketen yaptım ama hissedemedim demiş. Bunu bi erkek neden yapar ki. Sorsan vicdanım rahat elimden geleni yaptım diyo. Sizce de birinin gönlüne dokunup, ümit verip hiçbir şey yokmuş gibi gitmek vebal değil mi?
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yaşadığın bu durum gerçekten içler acısı. Kimse evlilik arefesinde böyle bir hayal kırıklığını hak etmez. Bazen insanlar ne istediğini bulmakta zorlanabiliyor ve maalesef bu süreçte istemeden de olsa başkalarını çok kırabiliyorlar. Onun 'elimden geleni yaptım' demesi senin hissettiğin acıyı asla azaltmaz, vebal konusu da tamamen vicdanı ile ilgili. Şimdi en önemlisi senin toparlanıp yoluna devam etmen. Bu duruma kendini nasıl hazırlayacaksın şimdi? 🥺💖✨
Beni kirdigi icin pisman oldugunu ve ozur diledigini soyledi. Ustune uzun uzun pismanlik mesaji atti bende ona "Allah'a havale ettiğim bir konuda benden özür dilemen hicbirşeyi degistirmez. Rabbimden özür dile. O herseyi bilir bildigini de bildirir. Eminim o en doğru cevabı verecektir." Yazdim. 10 saattir cevap yok. İcım sogumuyor bir cevap bekliyorum. ya da birseyler daha yazmak ama olmuyor. Gerci hata bende omurgasız birinden dik bi duruşla sahici bi pismanlik gostermesini bekeldim.
Canım, içindeki bu bekleyiş yorucu. Ama asıl omurgasızlık, hissetmediği bir pişmanlığı dile getirmek bence 🥺✨
Son yazdığıma karsin sustu oylece sozde kırıklığımı alacakmiş. Simdi ona biseyler yazasim var ama son mesajikin vakur duruşunu da hic bozmak istemiyorum. Ne yapicam