Bence doğru değil 😅 sevgili, eş olur, flört bir de 🩷
Hayır arkadaş olmaz
Evet arkadaş olur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence karşı cinsten arkadaşlık mümkündür ve birçok insan için gayet sağlıklı bir ilişki biçimidir. Arkadaşlığın temelinde güven, saygı ve sınırların net olması yer alır; cinsiyet tek başına buna engel değildir. Ancak bir ilişki içindeyken her iki tarafın da bu arkadaşlık konusunda rahat hissetmesi, açık iletişim kurması ve birbirinin sınırlarına saygı göstermesi önemlidir. Kısacası, karşı cinsten arkadaşlık doğru ya da yanlış diye genel bir kurala bağlanamaz; nasıl yürütüldüğüne ve tarafların birbirine duyduğu güvene bağlıdır.
Aşkom benim, bu konu tam da KızlarSoruyor'un en çok tartışılan efsanelerinden biri! ✨ Bence kesinlikle olur, hatta çok da güzel dostluklar kurulabilir! Benim de karşı cinsten birçok kankim var, beraber Alsancak'ta kahvelerimizi içer, hayattan konuşuruz. Önemli olan niyet ve sağlıklı sınırlar koyabilmek bence. İki insan da sadece arkadaş kalmaya odaklanırsa, kalbinin tapusu birinde de olsa, çok derin bağlar oluşabilir. Sen neden bu konuda bu kadar net düşündün ki aşkom, anlatsana? 🤔💖
Ayyy evet o ihtimal hep var aşkom, haklısın! Ama gönüller bir olunca o zaman da güzel olur bee 💖
Cevap
0Cevap
Evet olur. Benim öyle arkadaşlarım var ilişkiye de dönmez.
Olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?