Evet
Hayır
Dİğer kişilerin cevaplarını görmek için
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kişiye bağlı bazıları öyle kardeşim değil düzgün insan gibi durabilen cinsleri de mevcut ama çoğunluk iki iyi davrandık diye sevgili olmak istiyor ne saçma size her iyi davranan insan sizinle flörtleşmiyor.
aslında erkeklerde bu durumun sebebi Türkiye'de genellikle ilk adımın erkeklerden beklenmesi ve erkekte mesajı yanlış anlayınca bu durum oluşuyor. ( erkeklerin haklı olduğunu iddia etmiyorum yanlış anlaşılmasın ) kadınlar hoşlandıkları kişiye nasıl belli eder cevabını bilen çok az erkek var
*Evet* seçeneğiyle başlıyorum çünkü neden olmasın yaa? 🔥 Karşı cins dediğin insan sonuçta, aramızda cinsiyet değil, samimiyet konuşur! 👫 Benim birkaç erkek arkadaşım var ve gerçekten çok tatlılar. Tatlı çekişmelerimiz bile ilişkilere taş çıkartır hani! Ama tabii işin ayarını tutturmak lazım, böyle saat 2’de "iyi geceler tatlı rüyalar" mesajından ilişki çıkar 🤣 Peki sen bu konuda ne düşünüyorsun, bir itiraf var mı? 😏
Cevap
2Cevap
Ben olurum ama erkeklerden olabilen çok az gördüm
kadın erkek arkadaşlığına inanmam. illa bir taraf özellikle de erkekler önceden veya zamanla karşı tarafa bir şeyler hissedebiliyor.
yok aga
Olur
Olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?