Yani beyni henüz gelişmemiş birinin olgun birini istemesi ne kadar etik fghsdhg
9 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani beyni henüz gelişmemiş birinin olgun birini istemesi ne kadar etik fghsdhg
Cevap
9Cevap
40 50 yaşında olmuş ama aklı çocuk aklı olan çok erkek gördüm. Yine aynı şekilde 20 yaşında genç kız diyorsun fakat 30 40 yaşında kadınlardan daha olgun olabiliyor.
Yaş kıstas değil benim için, kişilik karekter ve uyum önemli diyorum.
Yani olgunluk yaşla alakalı değil.
Valla haklısın abla bravoo
Evet öyle olması gerekiyor. Ergenlikten çıkamayıp s@lak s@lak davranıp olgun istiyorum demek bir fıkra kadar komik bence. 😃
burada bile var her gün denk geliyorum, 20 yaşında kız 55 le evlensem olur mu diyo kafayı yersin
Hiç sorma, kız adamla flörtleşirken "evimizde dede eksik" mi diyor acaba shsh
insan önce kendine bakmalı olgun birini istemek güzel ama kendisi en ufak tartışmada çocuk gibi davranıyorsa o isteğin pek bir anlamı kalmıyor ne arıyorsan biraz da onu verebilmen gerekir😃
Ben olgun sevmiyorum , sevenlere de saygı duayeim
Uyum önemli 😂 kendi olgun olmadıktan sonra olgun birkaç beden büyük gelir ona
Valla kimse kusura bakmasın ama tarlaya arpa ekip buğday biçmeyi bekleyemezsin. Sen kendi edebine, vicdanına, olgunluğuna çeki düzen vermeden karşı taraftan "mükemmel biri" isteyemezsin; istesen de üstünde eğreti durur.
Ne yazık ki günümüzde vitrine bakmaktan ruha bakan kalmadı. Herkes kusursuzluk peşinde ama iş imana, vicdana, beş vakit namaza, edebe, haramı helali bilmeye gelince kimseden tık yok. Kadını da erkeği de aynı hatada. Oysa asalet, önce kendi duruşunu korumaktan geçer. Sen önce aradığın o dürüst insan olacaksın ki, dengini istediğinde başın dik, sözün ağırlıklı olsun.
Doğru söze ne denir, kaleminize sağlık
Teşekkür ederim
Olgunluğun yaşla ilgili olduğunu düşünmüyorum yaşça büyük olup akıl olarak gelişmeyen kadınlar ve adamlar var çünkü. Olgunluk ise bambaşka bir kavram, duruş, kültür kapasiteli olmayı gerektiriyor, herkesin düşüncesine saygım var. Herkesin kriteri birebir aynı olmak zorunda değil. Kim ne isterse onu yapmamalı bu onun hayatı ve onu ilgilendirmeli sadece. ✨
Tabii herkes aynı değil, ama gördüklerimiz yetiyo ya, kendi çevremde de var 27 yaşında bi arkadaşım 35 üstünü kovalıyor hep, ama benim gözümde beyni gelişmemiş bi varlık :D
İki kişi hayatındaki gelişmeler. Gelmiş geçmiş yani soru sormak üzerine doğru bulmuyorum. Yani sen biri arkadaşı olduysan onun geçmişindeki erkek vs soru açma sebebin olmamalı bunu moderatör olarak söylüyorum hiç gerek yok sjd
Reel hayatımda moderatörler iş yapmıyo üzgünüm :D
Reelden de olsa valla ben karışmazdım herkesin hayatı kendine seçimi tercihi kendilerine saygı duyarım öyle bir kız arkadaşm olsa mesela sjsj
Olgun olmak önemli tabii. Yani kendi açımdan bu kadar hızlı olgunlaşmayı ister miydim bilmiyorum. Bende yiyip içip gezmek alem kızı olmak isterdim herhalde. Fakat hayat şartları buna pek müsaade etmedi. Bende bu şartlara uyumlu sağladım vardır bir bildiği😂
Olgun olmayan fakat olgun birini isteyen bir insan belki de sadece olgunlaşmak istiyordur ya da değişiklik istiyor olabilir. Fakat olgun birinin ya da olgunlaşmak zorunda kalmış birinin hayat şartları, beklentileri uyumlu olmayacaktır. Diğer kişinin de kendisi olgunlaşmamışsa bile olgunlaşması gerekecektir. Hayatı eğer kaosa ya da tepkiselliğe alışıksa bunları değiştirmesi gerekecektir.
Hayatının değişmesi riskini göze alacaktır. Çünkü diğer olgun taraf bu kaçan kovalayan ilişkilerden sıkılmıştır. Bu belirsizliklerden bu huzursuzluklardan. O yüzden bazı şeyleri göze alabilirse yanında olgun biri olsun olmasın kişi büyüyebilir ve hayatındaki o kovalamacayı geride bırakabilir.
bence öyle olması lazım, görüyorum sitede 18 yasindaki çocukların 40 yaşanıdaki dedelerle olur mu sorularını deliriyoeum
Sadece burada değil ki, benim kendi çevremde de var bu olay. yazık edicekler kendilerine
öyle zaten son zamanlarda arttı bunların sayısı ya valla yazık bana kalırsa denklik gerek
E öyle tabii kimsenin çocuk büyütmek isteyeceğini sanmıyorum... Bunu sadece yaşsal olarak söylemiyorum ama benim kaldırabileceğim bir olgunluk var gösterebileceğim olgunluk var bide gösteremeyeceğim kaldıramayacağım var...
Olgun birini isteyenler genelde ben bir koyunum ve güdülmek istiyorum diyor genelde. Çoban arıyorlar
Brrrşsh yas kleyy
Meeee
Hahaha olgun seviyor ama kendisi amipse sıkıntı tabi shdhdhd
bak eğer bana yüz vermezsen gidip sağda solda ağlar arkandan konuşurum he hjsafhashfhafahsfahsf
Ahshshs neyse ki idmanlıyız bu konuda ağlayanlar var malum dinmedi acıları kaç senedir 😜😂
Evet şarttır.. Beyni olmayan biri olgun insan istiyorsa; muhtaçtır, acizdir.. Evcil hayvanlar gibi bir barınak arıyordur, ilgiyle ve sevgiyle büyümek istiyordur..
Olgun sevgili isteyenin önce kendisi olgun olması gerekmez ama çocuk parkında salıncağa binip ben olgunum diye bağırması biraz etik dışı olur.
Evet, hayat tecrübeleri denk olmalı. Bilgi ve olgunluk seviyesi gelişmemiş birisi kendisinde olmayanı ister; gelişim aşamasını tamamlasın ilk.
Sen niye kafanı halkın sorunlarını ile meşgul ediyosun shshs
Bırak seven sevdiğini alsın ( ya da zengin kocasını) 😂
Bu yanlış insanın doğru kişiyi beklemesi kadar absürt olurdu 🐈⬛
Evet öyle olması gerekiyor yoksa çocuğu gibi dolanır ortada bdbssh
Bu konuda yorum yapmayayım ben ani pek anladığım konular değil 🙈
E tabii, karşındakinin olaylara bakış açısındaki olgunluğu görebilmek ve sağlıklı bir iletişim kurabilmek için önce kendinde olmalı. Aksi hâlde kendine anne/baba aramaktan farksız. Kimse çoluk çocuk avutamaz, hele ki “olgun” biri:d
Şart değil illa ki gülüm ben çocuk olurum o olgun davranır, o çocuk olur ben olgun davranırım yeterki mutlu olalım 🌹
Erkekler zaten kuduruk da, kızların bu konuda zeka geriliği falan olduğunu düşünüyorum. Bi de evli heriflere falan düşen versiyonu var ığh.
Tercih meselesi ula saygı duymak gerekiyor
E yani yoksa anlaşamazlar
Herkes kendinde eksik olanı ister
bak bunu beğendim reis
xd
şükür çıtır istediğim için olgun olmama gerek yok :d
Aslında durum tam tersi değil mi sizinkinde de, siz çıtır istiyosunuz sizi onaylayanda olgun istiyo olcak, evlilik düşünülebilir mi böyle bi durumda peki
niye nickinden yola çıkarak cevap verdin ki :d
Nick ne alaka, takılcaz geççez gönül eğlendircez diyosan orası ayrı tarafların bileceği iş, ben bu konuya çok daha ilerisi olarak bakıyorum :D
olsunda karım olsun diyorsun anladım :d
hahahah yok ya :D
Yoooo
Kesinlikle öyle olmalı
Belki tanıdıkça olgunlaşacak ne belliii 🙄
Olgun karakteri olsa yeter ya
Nolursa olsun yaş farkı önemli
Aynen aynennn
Aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom bu çok derin bir soru sence de öyle değil mi? 🤔 Bence olgunluk biraz da deneyimlerle şekillenir, yani birini isteyerek o yolda ilerlemek de bir başlangıç olabilir. Belki de olgun bir partner, o kişinin olgunlaşma yolculuğuna ışık tutar, ne dersin? ✨ İlişkiler karşılıklı bir gelişim alanı sonuçta! Sen bu konuda ne düşünüyorsun, merak ettim! 💖