+1 yılNeden olmasın ki bir kere yani sevginin yaşla hiçbir ilgisi yok birçok insan Gerçekten bu sevgiyi aşkı Veya buna benzer şeyleri bu Kimlikte yazan iki rakama Bağlar olmuş yani bazı insanlara göre belli bir iki rakam üzerinde sanki bu arada matematik yapıyoruz belli bir akam üzerindeki İnsanlar bir şey yapamaz edemez Hayır efendim Bal gibi de her şeyi yapar sağlığı Eğer verdiği sürece her şeyi yapar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet var. Bunu bir kez yaşadım. Aşk bir kez yaşanan tüm duyguların en yoğunu en büyüğüdür. Ve o kişi de o yaşına rağmen bana aşık olmuştu. 8 yıldır da hayatım da güncel olarak benim ona aşırı büyük kazık atmamla beraber konuşmuyoruz ama ikimizde birbirimizi hayatımızdan tam çıkarmıyoruz. Aramızda baya yaş farkı vardı. Ama o mükemmel biriydi çok iyi bir insandı. Ve aşırı iyi anlaşıyorduk ki benimle anlaşmak kolay değildir çok zorumdur aşkından ve iyi insan oluşundan bu ilişkiyi hep o ayakta tutmuştu. Yani kısacası aşkın yaşı yoktur ama bir kez olur. Büyük baya olgun yaşında da adam aşık olmuş olabilir genç birine. Ama çoğu bence cinsellik içindir. Ben bu konuda da aşırı şanslıydım.
338 Yorumla
Soran+1 yılSenmi buyuktun erkekmi
Cevap sahibi+1 yılErkek tabikide. 20 yaş vardı aramızda.
Soran+1 yılAşıkti sana yani çok buyukmu ihanet etmstn ben beni sevsin istyrm aşik olsun cinsellik gözüyle bakmasın istyrm
Cevap sahibi+1 yılBana deli gibi aşıktı hatta tapıyordu bunu kendi de demişti. Sakın şuanki saçma sapan ilişkiler gibi sanma. Şuanda insanlar dış görüntüyü beğenmeye bile aşk diyor. Oysa ki gerçek aşk birini deki gibi sevmektir kendinden çok seversin canını verecek kadar seversin kör olursun karşındakinin her dediğini edersin aklın başından gider budur yani en büyük duygu. Bana aşık olduğunda 39 yaşındaydı. Aşık olacağı insanın ne zaman olur belli olmuyor. Bazen çocukken oluyorsun bazen yaş büyükken. Ama ömürde bir kez oluyor orası kesin. Seninki evli mi? Nasıl bir bağ var aranızda durumları anlat. Ve dediğim gibi senden önce birine aşık olduysa o işi %100 unut. Evet ben büyük bir ihanet ettim ama deli gibi pişman oldum oda beni affedemedi ama bırakamadı da arada bir yokluyor mesajla nasılım ne yapıyorum diye. Ona aşkı öğretenle aşktan nefret ettiren aynı insan oldu. Sen sorularıma cevap ver ben sana dicem ne yapman gerektiğini.
Soran+1 yılOnu tapar hala getirmek için falan neler yaptn bana anlatma şansın var mı güzellim
Soran+1 yılEvli kendisi ayrı yaşıyor bana sürekli hediye gönderiyor hiç bulusmadik sen beni begenmezsin dedi
Soran+1 yılO 50 lerde ben 20 lerdeym
Soran+1 yılBak Şu an trip yedim mesela tiktoktaki yorum yapan erkekler vardı hastanelik durumum olmuştu geçmiş olsun diyenlere cvb verdim diye küstü bana sürekli tripli hediye gönderen birisi kendisiyle internet üzeri tanıştık
Cevap sahibi+1 yılTiktokta yayıncısın heralde 😀 okudum yorumları. Bende hep oralarda gezerim eğlencesine. Valla canım ben taktik sevmem bu yaşıma kadar kimseden taktik almadım ya da taktik düşünmedim sende düşünme. Kendim olarak tapar duruma getirdim. Taktik yaparsan o sana aşık olmaz yarattığın o imaja aşık olur Buda çok sahte. İçimden geldiği gibi hep davrandım zaten baya zor bir kadınım neysem öyle oldum. Asiliklerimle üzüntülü olaylarımla deliliklerimle her şeyimle sevdi beni. Ama şimdi insandan insana fark var hiç aşık oldun mu diye sordun mu? Olduysa daha öyle bir ihtimal yok. Ve benimkinin karakteri çok düzgündü çok iyi saf temiz kalpliydi içinden ne benle alakalı ne başka kadınla alakalı kötü şey geçirmezdi insandan insana aşırı fark var. Kimse seni sevsin diye uğraşma sevecek olan zaten seviyor hiçbir şeye gerek kalmadan. Gerisi sahte.
Soran+1 yılHaklsn ama evli olup ayrı yaşayanada aşık oldunmu hiç diyemm sanrm🤭 karısını sevyrdr illa zamannda evlenms soncta
Cevap sahibi+1 yılHayır evlendi diye seviyor demek değil bu. İnsanlar sevdikleriyle mi evleniyor sanıyorsun? Hoşlantı, sevmek, aşık olmak hepsi ayrı kavramlar. Ve insanlar ya hoşlandığıyla evleniyor ya sadece sevdiğiyle ya çok çok nadir olarak aşık olduğuyla evlenir. Ama genelde mantık evliliği erkekler yapar. Kadınlardır genelde severek evlenen. Şu zamanda da eskide de insanlar genelde mantığıyla uyanla evleniyor. Mesela diyor ki bu beni seviyor evleneyim ya da aileme yakışır diye veya karakterli iyi insan diyor bunun gibi sebeplerle evleniliyor. Benimkide evlenmişti ama normal bir hoşlantıyla evlenmiş.
Hoşlantı tanımı: tipinden hareketlerinden hoşlanmak. Bunları beğendiğinden herkesten hoşlanabilirsin.
Sevmek: hayatın boyunca birkaç kez birilerini sevebilirsin.
Aşık olmak: En yoğun duygu sadece sevmekle kalmayıp çok daha ötesi demek. Yani sen artık hoşlantıyı, sevmeyi çoktan geçmişsin demek. Biri için her şeyi göze almak demek. Kendinden herkesten çok sevmek demek. Hayatın boyunca bir kişiye aşık oluyorsun onda da genelde kavuşamazsın unutamadığın tek aşkın oluyor. Aşk kelimesi geçtiğinde aklına kaç yıl geçerse geçsin tek gelen kişi oluyor. Gözlerinin uzaklara dalmasına sebep olup seni en çok mutlu eden ama en çokta acı çektirmiş olan kişi oluyor. Böyle tanımları işte. Evlenenlerin sakın severek evlendiklerini sanma. Keşke öyle olsa ama öyle değil. Çoğu sevdiği aşım olduğuyla olamayınca yola bir şekilde devam etmek için mantık evliliği yapıyor kesinlikle. Umarım anlamışsındır.
Soran+1 yılAnnesi bu kız olmaz desede evlenmiş çocuğu var bana yakın kendimi bazen supyanci gibi hissedyrm diyor bilmiuorki ben onu seviyorum kendi yasitlarimla asla anlaşamayan biriyim şimdi bu yurtdışında Türkiyeye geldi yanima gelmek istemedi bakirelik olaylari konuştuk o zmn gelmedi sanrm beni kullanmakta istemiyor sanrm hediye gönderdi kargoyla geri gtti sonra ben buluşmak istyrm ama kendimi kullandırmak istemyrm bunu o yaştaki biriyle nasıl yaparm bilmyrm bana gelesiye feleğin cemberinden geçmiş evlenelm dedi eşi bosanmyr imm nikahı falan dedi ben öyle yapamm dedm ama belki lafta demstr bilmyrm ailem evlen diye beni baskiliyr sen ordan kaç bir şehire ben ev acaym sana dedi kabul etmedim
Soran+1 yılTiktokta geçmiş olsun yazanlar oldu ende tesekkr ettm yazan erkeğe kıza normalde cvbta vermm videoma küçük bir ameliyat geçirdim dun küstü bana orada kesin biri sevgilin gorusuyrsn diye kafayı yedi en son numara mi sildi bugün kaydetms insan sevdigiyle cocuklasr ya ondan mı ne naz yapyr arada bana
Cevap sahibi+1 yılÖyle olduğuna bakma sorup ancak öğrenebilirsin. Canım açıkçası fikrimi sorarsan sen bu işten vazgeç aranızda neredeyse 30 yaş var. Olacak iş değil ve hala evli. Dini nikah falan sayılmaz ki düşkün kendini geçindirmeyen kadınla peygamberimiz evlenmiş keyfine değil yani. Oda öyle bir şey yapamaz burası muz cumhuriyeti değil. Ve sen kendini düşünmek zorundasın. Bak aklı başında düşünmelisin senin çocuğun olmayacak mı? Bu adam olsa olsa dedesi yaşında olur. Sonra etrafınızdaki herkes acıyan gözlerle sana bakacak adama bir şey demezler çıtırı kapmış falan derler ama sen yolda onunla gezmeye bile utanacaksın haklı olarak yaşından genç bile gözükse sonuçta yine arada çok yaş var ve her şey ortada. En son boşanmaya gidecek olay en çok sen pişman olacaksın. Yaşıtların kendilerine münasip kişilerleyken sen her anlamda eksi olan biriyle olacaksın. Cinsellikte var tabi o adamın şimdiden azalmıştır zaten ama sen maksimum 27 yaşında falan biriyle olsan yaşına uygun öyle asla olmaz. Bak evlensem ben evlenirdim emin ol. Bir dediğimi iki etmezdi ağzımın içine bakardı. Arkamda dağımdı resmen 24 saatin 20 saati abartısız konuşurduk 4 saati de ben uyurdum. Tuvalet banyo dışarısı oda da aklına gelecek en absürt yerlerde bile onunla konuşuyordum ailemden gizli tabi. Her anımda yanımda oldu kendini kaç kez benim için riske attı. Beni canından çok sevdi hep diyordum ben bu adamla evlensem kesin çok mutlu olurum diye ama sana bu dediklerimi bende düşünüp evlenmedim.
Cevap sahibi+1 yılO kaç kez dedi taaa en başından beri ben asla kabul etmedim hep oyaladım. Öyle bir adamla benim gibi zor biri ancak yapabilirdi ama ben elimle ittim onu o çok duygusal bakarken ben mantık olarak baktım insanlara rezil olmak istemedim. Bende onu sevdim gerçekten ama aşık değildim o aşıktı haliyle gözü karaydı. Beni bıraksan 30 yılda telde onla devam ederdim ama o aşık olduğu için evlenmek kesinlikle istiyordu öyle de olmadı işte en son yaptığımla bitti affedemedi beni ama hala bikaç ayda birde olsa halimi hatrımı sorup gider. Ona aşkı öğreten de nefret ettirip insanlara güvenini kıran kişide benim. Kısacası insan mantıklı bakmalı olaylara. Her şey duygusallık değil.
Soran+1 yılHaklısın 15 yaş var aramzda doğru soylemeydse 20 yaş vardr kesin ben sadece beni cok sevsin istedim her alanda kıskançlık yapıyor zaten ama bir ümit işte normalde biri beni sevsinde istemm ama ben galiba kendimi kaptırdım karşılıklı olsun istedim çünkü kimse bana bu kadar değer vermedi hem maddi hem manevi yanimda oldu sürekli tabi sadece tel dışı görmedik birbirimizi sehirlermiz yakın ama gelsede bulusmaz sanrm benle sana ben bir şey yapmak istemm dedi bir kere de zarar vermeyim diye uzak duruyr sanrm
Cevap sahibi+1 yılSen 20 yaşındaymışsın galiba adam da 50 yaşında nasıl 15 20 yaş oluyor? Yok cidden bir şey olmaz bu ilişkiden. Kıskanması normal sonuçta konuştuğu birisin erkekler öyle konuştuğunu paylaşmak istemez. Senin de yaşın genç olduğundan kaptır çok istemiyor
Soran+1 yılHiçbir yere tam yazmadim sana yazayim kuzum ben 26 o 45 şu an tiktoku sürekli takti bugunde olmazmi bir şey aşık edemezmiyiz
Cevap sahibi+1 yılBizim kadar aranızda varmış bende 26 oda 46. Aşık etsen ne olacak peki?
Soran+1 yılAyniymisiz ben sevyrm çünkü oda sevsin istyrm
Soran+1 yılSende olgunsun demi yaşından 26 yaş olup olgun olan anca o kafalari cekeblr
Cevap sahibi+1 yılBen yaşımdan olgunum ama benim sevgilim yaşının insanı asla değildi ve bu muhteşem bir şey yeri gelince ciddi yeri gelince çocuktu. Aşırı kafa bir insandı. Yani ben onu çekmedim. O benden de genç oluyordu ruhu hep 18di. Öyle durağan tip değildi. Aşırı eğlenceliydi onunla her şey sarıyordu. Valla bu ısmarlama bir şey değil ki 😂😂 kendi içinden gelip sevmeli
Soran+1 yılSon kez bir şey sormak istiyorum nerede tanıştınız peki hani yaş aralığınız var ya o yüzden diyorum veya seni o buluşmaya teklifi ettiyse güvenip hemen gidebildin mi Ben hiç buluşmadım
Cevap sahibi+1 yılBenim ki yakın erkek arkadaşımın dayısıydı. O numaramı vermiş. Biz ikimizde makara insanlardık. Bizim tanışmamız çok garip oldu. Telden başta aradı ben açmadım tanımıyorum diye sonra ben aradım o açmadı böyle döngüye girdi birkaç kez bende Birgün mesaj attım popon yiyorsa aç diye o öyle aradı ben tersledim falan tanımadığım için. Tabi ben arkadaşın dayısı olduğunu asla bilmiyorum. Sonra konuşmaya başladık. Mükemmel insan olabilir mi olmaz demeyin valla oluyor ben onda onu gördüm. Beni sürekli dinleyip anlayan tek insandır belkide. Tabi numaramı verirken arkadaş demiş ki dayısına aman ona dikkat et ağzı iyi laf yapar sen merhametli iyi adamsın kandırmasın seni demiş benim için. Tabi bizimki daha ilk günlerde zaten sevdi beni. Ama benimkinin de düşüncesi 1 2 hafta maksimum konuşurum ya o beni ya ben onu sktr ederim 😂 ama asla düşündüğü gibi olmadı büyük konuşmamak gerek işte. Sonra arkadaş bir bakıyor bunlar sabahlara kadar konuşuyor 1 ay 2 ay geçti hala birlikteler. Anlıyor ki burada bir şey var demek dayım sevdi onu diyor. Birlikte olmamızı istemiyor. Bizi ayırmak için benimle ilgili ona onunla ilgili bana kötü şeyler söylüyor ama ne o ne ben inanmıyoruz. Bu arada ben birbirlerini tanımadıklarını biliyorum ama benim arkadaşım eli kolu uzun öyle duymuştur biliyordur diyorum ha birde o benim dayım falan diyor buna zaten hiç inanmıyorum çünkü hem sesi çok genç geliyor hemde ne alaka falan diyorum ve yakın erkek arkadaşımla bile konuşmayı kesiyorum onunla sevgiliyim diye. orada satmış bulunuyorum yani onu onunda bana çok iyiliği olmuştu. Sonra arkadaş hep bizi ayırmaya çalışıyor ama asla ayıramıyor. 1 yıl sonra ben gerçekleri öğreniyorum. Gerçekten dayısıymış ve yaşı 27 değil 39 40 falanmış şok oluyorum tabi bunu da en son zaten kendi itiraf ediyor.
Cevap sahibi+1 yılBaşında yalan demiş ama zaten uzayacağını düşünmemiş sonrasında da sevince dememiş benim yaşındakine asla bakmaz diye ve çokta doğru hayatta bakmazdım. O süre içinde görüntülü konuşmak falan da hiç istemedim telefona yapışık ikiz gibi konuşuyorduk. Öğrenince az konuşmadım kızdım ama onu iyi anladım kaybetme korkusundan diyememişti çok normaldi bende anladım hakverdim aşkının büyüklüğünü görmüştüm çünkü. 2 sene sonrada buluştuk sanırım yeni misafir gelen arkadaşım da yanımdaydı kahvaltıya sinemaya gittik eğlendik.5 yıl boyunca mükemmel bir ilişki yaşadık. Aynı memleketteniz ama o istanbuldaydı işten dolayı yılda birkaç kez buraya geliyordu. En son ben aldattım onu hemde baya kötü olarak bilmez sanıyordum. Sonra işte bitti devam etsek 8 yılı geçecekti. Hala ara ara bindebir de olsa konuşuruz haber alırız birbirimizden. Bu yaşına kadar tek onu kendine aşık edebilen ben oldum sadece kendim olarak. Başka ekstra taktik falan asla girişmedim yapmam da.
Cevap sahibi+1 yılAyrıca şöyle diyeyim normalde bu yaşta olduğunu bildiğim biriyle buluşmaya çok cesaretli olmama rağmen bende çekinirdim. Ama bak benim tüm ilişkilerim çok samimiydi ama hayatımda böyle samimi ilişki ne görmüş ne duymuştum çok farklı bir bağ vardı aramızda yani bununla o bağ olunca kaç yaşında olursa olsun buluşurdum korkmazdım asla. Ama normal bir sevgililik olsa en başında da biraz aradan geçincede büyük biriyle buluşmaya cidden çekinirdim. Benim tek istisnam oydu.
Soran+1 yıl2 sene sonra buluşmaya seni zor ikna etmiş sanrm az zaman degl sen nasıl aldattın bilmiyorum ama herşeyin bir sebebi vardır yazdigin tüm yazılar için cevapların için sana minnettarım hala o bağınız bitmez bu arada evlimiydi bilmiyorum seninki ama emin ol senin için anlattığın kadar sevdiyse boşanırdı bile bana sürekli hediye maddi manevi tüm destekleri benim hayatimdaki kişi sağlıyor ama boşanma ihtimali yok çocuğu var çocuğu da Büyük aslında ama yurtdışında yasyr Türkiye'de bana yakın şehide ailesi yaşıyor ben hiç bu yaşta biriyle muhattap olmadım ordan burdan yazan amcalarla dalga geçen biriydim bu bana hiç yüzünü göstermeden benle konuşarak baglamaya çalıştı ilk kendini ben yayinciyim bunu bir ara başkasına da destek hediye atıyor diye kıskançlıkla sikirle engelledim oldu ama o başka yayında beni yakalayıp engelledin eline ne geçti diyerek benden vazgecmeyerek yine yayinlara geldi ve kendisi herturlu destegi sağladı ben yayinciyim ya paraya bakmam lazım ibanla para atayım dese bile istemez hale geldim içimdeki sevgi para aşkını bile yener hala geldi ben bile şaşırır hale geldim geçen hafta hastanelik durumum oldu o gün Türkiye'ye gelmiş beni görmek çok istedi en azindan günü birlik gelecekti ama nasip ya işte asla nasip olmadı tekrar senin için özel gelecegim diyor evet gelsin sorun değil ama ben kendimi kaptırır kullandiririm diye çok korkuyorum doğrusu bana hediyeler gonderdiginde kendim vercem. diye diretip evime gelmeye de kalkabilirdi ama yüzünü canlı asla görmediği kızı yayinlarimda ayrı normal hayatta ayrı korumaya çalışıyor TikTok yorumundan küsmüstü sinirden tüm videolarima kalpler aşk sözleri yazmış sahipleeye çalışmis günlerdir içi içini yemiş olsa gerkki ben bu arada TikTok mercisinden kimseyle buluşmadım destekçi falan asla kendi halimde asosyalimdir bu kişide benim için istisnaydı
Cevap sahibi+1 yılİkna işi değil canım doğrusu 2015te sevgili olduk 2016 Eylül gerçeği öğrendim 2017de birdahaki gelişi oldu o zamanda buluştuk. Burada yaşasa tamamen daha erken olurdu tabi. Ama ben genelde hemen buluşulmasına karşıyım. Bence başta bir bağ kurulmalı az bile olsa oluşturan samimiyeti oluşturmalı direkt buluşunca samimiyetsiz ortam oluyor. Başta telde de tanışma sürmeli en azından 2 3 ay diye düşünüyorum. Tabi 2 sene sürmemeli. Çünkü dışımı değil içimi yani beni gerçekten sevsinler isterim. Ben hep o konuştuğu kızdım. Boşanma durumu hakkında şunu düşünüyorum bir insan birini gerçekten severse çocuk olsun maddiyat olsun ne için olursa olsun boşanır ama karşı tarafta onu istiyorsa tabi istemiyorsa adam da ne için düzenini bozsun? Şimdi atıyorum bu adam sana dese ki ben seni çok seviyorum ya da sana aşığım hele de aşığım dediyse sende evet bende seni istiyorum dediysen ne nedenle olursa olsun çocuk bile olsa bahane olamaz direkt boşanır direkt. Başka türlü hayatta inanmam. Benimkinin benim için yapamayacağı şey yoktu benim için ölmeyi bile göze aldı canından çok seviyordu. ( ben biraz hatta baya bela çeken biriyim 😂 ) oda benim başıma iş gelse hemen o işi hallederdi koşa koşa cidden onunla ilgili ne anlatsam az kalır. Ben ona aşık olmadığım halde gözümde böyle birde olsam sen düşün. Herkeste benimle aynı düşünüyor zaten. Onunla ilgili laflarımdan biri de dünya başıma yıkılsa o dünyayı gelir üzerimden kaldırırdı ben kendimden daha çok ona güvenirim normalde kimseye güvenmem ama o annemin babamın güveniyle sevgisiyle denk. Anladığım kadarıyla sana verdiği bir değer var sevgi olmasa da bu yine bir değer gibi gözüküyor. Bu arada ben çok küçük yaşta bu işlere başlayıp çok kişiyle konuştuğum için aşırı tecrübem var seviyor dediğim seviyor çıkar sevmiyor dediğim sevmiyor hiç şaşmaz.
Cevap sahibi+1 yılBence buluşma çünkü sen kapılmış gibi görünüyorsun yanlış bir şeyler yapabilirsin ya da yapmasan da adamı görünce daha çok bağlanabilirsin tabi tersi de olabilir telde gibi insanlar her zaman aynı olmuyor. Bana kalırsa buluşma zaten geleceği yok. Bak bizimki en büyük aşktı ama geleceği var mı? Yok. Onunla olmam demek tüm hayatımı silmem demekti ailem falan yani. Kendini hiç böyle bir şeyin içine atma. Kendine her anlamda denk birini bul. Bu arada tiktokta ne yapıyorsun yani sadece öylesine konışuyor musun içerik mi çekiyorsun takipçin çok var mı?
Soran+1 yılVar takipçim çok tanınan biriyim hatta diyebilirim onu kıskanıyor zaten😂 bulussamda ben daha gencim ya daha etkili olmaz mıyım kendine baglamkta
Soran+1 yılSohbet yayıncsym
Soran+1 yılÇok merak ettim yanlış anlamazsan bjrlikte oluyormuydunuz ilişkili bir hayatınız varmiydi
Soran+1 yılAdami ne yaptıysan kör kütük aşık etmişsin sen bu kadar anlatyn ona sorsan o seni nasıl aşkla anlatck kim bilir
Cevap sahibi+1 yılBelki bende tanıyorumdur pandemiden beri eğlencesine videolara canlı yayınlara bakıyorum 😂😂 300 bin var mı? Dediğim gibi bu ona bağlı onun yaşadıklarına bağlı kişiliğine bağlı sadece kendin olmakla olacak iş değil. Kız güldürdün beni 😂😂 dimi ben aşık olmadığım halde böyle hayran hayran anlatıyorsam o nasıl anlatır gerçi en son kazık attım ya sevse de artık kalbinde diline dökmez yani. Eğer daha önceden aşık olmasaydım kesin ona aşık olurdum Buda bir gerçek onun gibi adamlar aşkı mutluluğu hakeder diğer örssspu çocukları değil. Hayır canım asla o bana bakmaya kıyamazdı 8 yıl oldu bak sadece elimi tuttu birde ben yanağından öpmüştüm o kadar. Telde konuşuyorduk tabi belli bir zamandan sonra ama içinden bile asla öyle şeyler geçirmez evlenmeden yapmazdı bana.
Soran+1 yılSenin bu ilişki benimde 2015 teki elimi bile tutmaya çekinen 2017 de ayrıldığım çocuğa benziyor benim saçımın teline dokunmazdi sevmiyormu acaba derdim eve kadar hep bırakırdı sevmese bırakmazdı sanırım o zmnlr ben çalışıyordum izinliyken 5 dakika göreyim dedi buna 5 dakika oldu gidiyorum dediğim gibi birlikte yürüyelim diyordu şu an o da evli kol kola karısıyla görüp günlerce kendime. gelemedim bu 45 yaşında olandn snradan hoslanmaya başladım 2015 teki o ilişkiden sonra birdaha bir erkekle buluşmadım ben kendimi kapttm yayina verdim 300 bin yokum ama istesen parayla olursun ya 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılAsıl dokunmamak olay evlenmeden bir erkek kıza dokunmamalı hele yatağa geçme olayı asla olmamalı. Ben iki kere aşırı çok sevildim iki kişi bana deli gibi aşık oldu biri daha var oda benden 2 yaş büyüktü. Yoksa hayatıma çok kişi girdi ama hepsinin benden önce aşık oldukları olmuş ve aramızda başka engeller olduğu için hiçbiri bana aşık olmadı. Asıl çok güzel şeyler 20den önce yaşanıyor cidden. Bir erkeğin seni sevip sevmediğini aşık olup olmadığını seni herkesten ailesinden bile öne koymasıyla, senin için neleri göze aldığıyla, senin için canını verir mi? Seni her yerde savunur mu herkese karşı? Kör kütük hareketler içinde mi? Ağzının içine mi bakıyor? Elinde avucunda ne varsa hepsini sana mı döküyor son kuruşa kadar? Sana dokunmaya kıyamıyor mu? Seni sürekli görmek istiyor mu görünce de dokunmaya çalışmayıp yüzüne bakıyorsa yanında olman mükafat gibi mi ona? Sana bir bebekmişsin gibi hassassa? Tüm vaktini sana harcıyorsa en işi olduğu zamanda bile? Senin için dünyayı karşısına alabilirse her şeyi yakabilirse? Ayrılmak istediğinde bırakmıyorsa yalvarıyorsa senin için ağlıyorsa bitmemesi için kendini kahrediyorsa hemen evlenelim diyorsa senden daha çok hayal kuruyorsa senden daha çok evliliğe meraklıysa ve daha böyle böyle şeyler eklenir bu adam aşıktır. Ama bunlardan biri bile yoksa hayır asla. Bak benim aşık bu deme eşiğim çok yüksektir bunlardan biri bile eksik olsa ben ona seviyor aşık demem. Benim tanıdığım o iki kişi bana böyleydi ama nasip değildi olmadı. Böyle birini bulmadan da hayatta evlenmem. şu an ki nesil hep seviyor numarası yapıp kızları kandırıyor ama ben tecrübelerimden dolayı anında anlıyorum kim beni seviyor kim sevmiyor bana yemiyor.
Soran+1 yılşu an herkes yatma peşinde canm zaten bu çocuğu unutmak için 2 erkekle buluşmuştum eskiden ikiside ilk bulusmada öpmek gibi hareket etti olay cikarp gitmistim ordan maksatları yatak olan zihniyetler çok maalesef ben işte bunuda ilişki yaşarsak çıkarsa olsun benle derdi yatmak olmasn diye aşık olsun istedim ama bildiğin gibi degl senn dediğin kişi gibi yaşı gibi değil aynı şekil şakacı biri ben ondan daha ciddiyim
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi kendiliğinden olmalı ve aşk zamanla olan ama uzun sürmeden olan bir şeydir 3 4 ay da aşık oldu oldu olmadı daha olmaz ve ilk kural daha önce aşık olmaması.
+1 yılOlgunluk derken nasıl bir olgunluk? Yaşlılıktan bahsediyorsanız hayır. Zira çoğu "yaşlı" erkek sapık bir zihniyete sahip. Gerçek olgunluktan bahsediyorsanız ki hiç sanmıyorum olabilir. Büyük ihtimalle sitenin yarısı gibi yaşlı = olgun kafasında birisiniz. Dikkatli olun derim çünkü yaşça büyük insanlar torunu yaşında çocuklara yürümeye hatta sapkınca yaklaşmaya başladı.
00 Yorumla
Kaç yaşında...
0110 Yorumla
Soran+1 yıl50
Soran+1 yılYaşından fazla görünüyor bana çok değer veryr bulusmk istedim gelmedi yanıma bilr
Soran+1 yılYok ben yayncym. bana destek olrken tanistik ama beni hc birakmadi yayinlarimda öyle birisi sence seviyormudr ilişki olsaydi tercihi ben ona çok kapı actm gelmedi bile o yoldan gecms fazlasyla
Soran+1 yılEvli olup ayrı yasyr bunu ban kanıtladı
Soran+1 yılAynen küçüksün diyor ama çok terkettigim konusmadigim oldu birakmadi beni anlamyrm ben ne istiyor
Soran+1 yılAlımlı olmasam konuşmazdı sanırım benle
Soran+1 yılBen onun elektrigini merak ediyorum sadece
Soran+1 yıl20 ye yeni girdim
Soran+1 yıl18 derken anlamadim
Soran+1 yılO ne demekki
Soran+1 yılBorderline hastalikmis sanırım ben daha bu konulara çok tazeyim. bana ne demek istedin anlamadim
Soran+1 yılAma bana birşeyler gönderiyor sürekli her gün ya çikolata ya halhal (ayak bilekligi) gönderiyor
Soran+1 yılBen seviyorum onu onun duygularını anlamıyorum sadece
Soran+1 yılNasıl anlayabilirim sence yayınlarda çok kıskanıyor arkadaşlarım gelince falan
Soran+1 yılBakireyim evet sanal s.. yaptığımız oldu vücudumu ezbere biliyor
Soran+1 yılIşte bunu bildiği halde benle bulusmamasi çok garip
Soran+1 yılNe düşündün peki
Soran+1 yılBak şimdi ben beni kullansın atsın istemiyorum bunu ona biraz anlattığım oldu isteedikklerini yapacagimi soyledim daha sonra bulusmadi benle ama hediyeler yine geliyor ben beni sevsin istiyorum 50 yaşından sonra severmi bilmyrm ama
Soran+1 yıl😂😂 bundanmi buluşmuyor yani
Soran+1 yılÖyle kullanmak olmazmi ya ben beni sevsin istiyorum yani bu senn dediğin herkesle yapabileceği bir olay
Soran+1 yılAma bulusmuyor ne tuhafki
Soran+1 yılBunu dedim gelmiyor bu nasıl biri biliyormusun doymuş ama beni beğeniyor niyetleniyor ama bakire diye yaklaşmıyor biraz sanırım ben yatak harici buluşmak istedim yatarzda dedm ama gelmedi demekki galiba bağını sanalda tutmak istiyor
Soran+1 yılDert olurmuyum sence peki patlatrsa
Soran+1 yılKalça o kadar sevmiyor sanırım ama bu
Soran+1 yılYani dokunsa öyle kolay kurtulamaz benden bu kesin ama
Soran+1 yılEvet ama aynı sehirde değiliz bundan belkide gelmedi
Soran+1 yılEvliyim diyemi Z... kmezsn 😂😂
Soran+1 yılMersin'deyim o adana taraflarında ben hediye gönderdiği halde benden bir şey alamadı buna şaşkınım sadece
Soran+1 yılGoogle chat ne demek
Soran+1 yılEvet ee
Soran+1 yılAlamadı ama gelmiyor bile 😂🤟
Soran+1 yılIkiside oluyor aramzda o ilişki var sen neden gelmezdinki duusnsene hediyeler alıyorsun tanışalım diye dahi gelmezmiydin 45 missin sanırsam benim bu iliskime yakınsın birine hediyeler gondersen bulusmasan sebebi ne olurdu peki sana sorsam bunu
Soran+1 yılBenim takıntım olan şeyler alıyor bana
Soran+1 yılBeklenti dediğin ne dirki genelde tek geceyle doyuluyormu erkeklerde
Soran+1 yılNe gibi 20 yaş bakireym
Soran+1 yıl1.70 lerde kumralım
Soran+1 yılFiziğim iyi ya diğer türlü niye sanal yapsn benle
Soran+1 yılNiyeki😂
Soran+1 yılYaş olarak mı diyorsun
Soran+1 yılEvet işte gelmedi ama o dedgn şey ne ben bilmyrm chat malsf
Soran+1 yılBen kullanmyrm maalesef
Soran+1 yılBu olay içinmi soryrsn acaba
Soran+1 yılIsmn ne ki orada nn
Soran+1 yılBen böyle hayatta bulamm nerde yasyrsn bu arada
Soran+1 yılAnlamıyorum o şekilde maalesef
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılbence vardır.. yani bende yaşımdan büyük kadınla sevgili olmak isterdim ama maalesef ülkemizde kadınlar kendinden küçük erkek tercih etmiyorlar hiç.. ama yine de genç sevenler de vardır.
01 Yorumla
Soran+1 yılBende benden küçük hayatta istemm
- Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.
+1 yılGönül ilişkisinde yaş sorun olmaz gadası
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılYaaa ne olur öyle bir ihtimal olsun, bence var öyle bir ihtimal, ihtimali olmayan bir şey aklımızdan geçer mi ki?
21 Yorumla
Soran+1 yılDemi var
+1 yılOlabilir neden sevmesin sevginin gençlik ile olgunlukla ilgisi oldugunu düşünmüyorum kalpler birbirini seviyor mu önemli olan o
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Bence yok cunki ben artik olgun biriyim ve kalkipta 28 yasindan kucuk birine o gozle bakamam yani bu mumkun değil o daha cocuk benim yanimda
10 Yorumla
+1 yılSever ama seveceği kişi de olgun olursa. Olgunluğa sahip kişiler çocuk bakıcısı gibi de olmak istemez bence.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. İlk eşimle aramda 6 ikinciyle 11 yaş vardi bence var
12 Yorumla
Soran+1 yılBirazda küçük dene kardeş sen
+1 yılOlgunla yasana ilişki cahille yaşanan ilişkiden daha hayirlidir
02 Yorumla- +1 yıl
her olgun zeki mi oluyor djfjfjdk
Soran+1 yıl@zzGatokitty olmuyormu ki
- Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılVar ama genç birinin olgun sevmesi ihtimali az bence
10 Yorumla
+1 yılVar, çoğu ilişkiler oraya gidiyor zaten. Şimdiki ilişkilerde yaş farkı uçurum gibi adeta...
10 Yorumla
+1 yılVar. Hemde dibine kadar. Lakin bu tip ilişkilerin geneli bu kıvamda olmaz.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBenim için var. Hatta ben yaşca kendimden küçük istiyorsun.
10 Yorumla
+1 yıltabikide yok saf mısınız kim çıtır birine hayır der ki
00 YorumlaNe kadar yaş farkı var
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılVar eğer ruhani sevgi ise süper olur ama bu fiziksel bi sevgi ise sıkılana kadar sıkıldıktan sonra paraşütsüz şut olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl@hasinama abi yaş 33 gözüküyor nasıl iki kere evlendin mk
01 Yorumla
Soran+1 yılHahahahah
+1 yılHem kadın hemde erkek için gayet doğal bir durum kastettiğim çocuk yaş değil mesela 23-25 yaşında bir erkek ve 40 yaşında bir kadın ilişkisi veya tam tersi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet var. Fazlasıyla sevebilir ama genç kadın/erkek bu sevgiye layık olabilir mi emin değilim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılYaşı büyük insan küçük birini seviyorsa demek ki zihni daha o yaşta kalmıştır.
00 Yorumla
+1 yılKafalar uyum sağladıktan sonra neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılVar tabi niye olmasın kalp bu ak ada konar b... a da
00 Yorumla
+1 yılÇıtırları kim sevmez
11 Yorumla
Soran+1 yılDemi
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl18 altına bakan sübyancı derim
01 Yorumla
Soran+1 yıl20 - 50 ye ne dersin
Var niye olmasın ki
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yıltabiki var neden olmasın
00 Yorumla Var ama bunu ispat edemem
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. tabiki de var neden olmasın ki?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBekar ise gayette sever
00 Yorumla
+1 yılHer ihtimaller vardır ama her sonuç olmaz
00 Yorumla
+1 yılcinsel amaçlı evet
00 Yorumla
+1 yılOlgun Bir Erkek Olarak söylüyorum Var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılNiçin olmasın ki diye düşünüyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. evet var
neden olmasın00 Yorumla
+1 yılBar tabi neden olmasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. vat tabi neden olmasın
00 YorumlaTam olarak yaşlar kaç
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman böyle bir ihtimal vardır
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. var ama aradaki fark ne
00 Yorumla
+1 yılO sevgi yatakta biter
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğer ve sevgi istiyorsan evet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYüksek ihtimal. Yok diyen yalancıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılvar olmazmı.. hemde daha iyi sever.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılarada kaç yaş var?
01 Yorumla
Soran+1 yıl20 nerdeyse
+1 yılTürkiye’nin özeti 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılMaşa ile koca ayı 😂😂
+1 yıltabiki vardir kim sevmezki genc bir kizi
07 Yorumla
Soran+1 yılAşık olmA ihtimali var mı sence
- +1 yıl
tabiki olur yaa deli asik bile olur
Soran+1 yılBunun bir yolu yöntemi var mı acaba
- +1 yıl
nasil yolu yönetmeni var mı
Soran+1 yılAşık etmm lzm
- +1 yıl
edersin deli asik bile edersin evet
Soran+1 yılNasl etcem peki
+1 yılYaşlı mı seviyorsun yani
014 Yorumla
Soran+1 yılO beni sevsin istyrm
- +1 yıl
Arzuluyor musun yani
- +1 yıl
Fantezin var mı
Soran+1 yılBen sevsin dedim s... Değilki
- +1 yıl
Sonuçta onunda zamanı gelir
Soran+1 yılNiye ypymki istesem erkk cok
Soran+1 yılKnka herkes ellemiyor yaşıyor bu hayatı senn gibi degl herkes
Soran+1 yılYok direk alyrm beden vücut benim. kimene
Soran+1 yılBunla yapmadk yapmyr beni sevdiğinden galiba sana dokunmam. dyr
- +1 yıl
Bir şeyler daha sorayım mı
Soran+1 yılSor sor durtmuyor bana 😂😂🤣
Soran+1 yılAz daha sen cvbla bunu nasıl kendime aşık ederim
Soran+1 yılYaz burdan lol
- +1 yıl
Of boş ver
+1 yıl%91.8367 sever..
011 Yorumla- +1 yıl
ilgin kime
Soran+1 yılYaşlı birine
- +1 yıl
senin beklentin nsll
Soran+1 yılSevsin istiyorum
- +1 yıl
yaşlar kaç
Soran+1 yıl20 50 🤭
- +1 yıl
canem şanlıymış valla
Soran+1 yılAşık etmek istyrm onu ek dime nasil yaparm
- +1 yıl
gizlden çıksana
Soran+1 yılFkrmi vereceksin
- +1 yıl
ewett
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Bence var
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılVar tabii
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet var
00 Yorumla
+1 yılvar tabi ki neden olmasın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılVar tabi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Var tabi
00 YorumlaEvet var
00 Yorumla
+1 yılCitiri kim istemez
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Var.
00 Yorumla
+1 yılVar neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılvar neden olmasin
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası