• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Gerçekte olgun birinin genç birini sevme ihtimali var mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
27
Yapay Zekaya Sor

Sizce var mı?

Gerçekte olgun birinin genç birini sevme ihtimali var mı?
Sevgi Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • polestar34
    polestar34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Neden olmasın ki bir kere yani sevginin yaşla hiçbir ilgisi yok birçok insan Gerçekten bu sevgiyi aşkı Veya buna benzer şeyleri bu Kimlikte yazan iki rakama Bağlar olmuş yani bazı insanlara göre belli bir iki rakam üzerinde sanki bu arada matematik yapıyoruz belli bir akam üzerindeki İnsanlar bir şey yapamaz edemez Hayır efendim Bal gibi de her şeyi yapar sağlığı Eğer verdiği sürece her şeyi yapar

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evet var. Bunu bir kez yaşadım. Aşk bir kez yaşanan tüm duyguların en yoğunu en büyüğüdür. Ve o kişi de o yaşına rağmen bana aşık olmuştu. 8 yıldır da hayatım da güncel olarak benim ona aşırı büyük kazık atmamla beraber konuşmuyoruz ama ikimizde birbirimizi hayatımızdan tam çıkarmıyoruz. Aramızda baya yaş farkı vardı. Ama o mükemmel biriydi çok iyi bir insandı. Ve aşırı iyi anlaşıyorduk ki benimle anlaşmak kolay değildir çok zorumdur aşkından ve iyi insan oluşundan bu ilişkiyi hep o ayakta tutmuştu. Yani kısacası aşkın yaşı yoktur ama bir kez olur. Büyük baya olgun yaşında da adam aşık olmuş olabilir genç birine. Ama çoğu bence cinsellik içindir. Ben bu konuda da aşırı şanslıydım.

3
    38 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Senmi buyuktun erkekmi

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Erkek tabikide. 20 yaş vardı aramızda.

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aşıkti sana yani çok buyukmu ihanet etmstn ben beni sevsin istyrm aşik olsun cinsellik gözüyle bakmasın istyrm

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bana deli gibi aşıktı hatta tapıyordu bunu kendi de demişti. Sakın şuanki saçma sapan ilişkiler gibi sanma. Şuanda insanlar dış görüntüyü beğenmeye bile aşk diyor. Oysa ki gerçek aşk birini deki gibi sevmektir kendinden çok seversin canını verecek kadar seversin kör olursun karşındakinin her dediğini edersin aklın başından gider budur yani en büyük duygu. Bana aşık olduğunda 39 yaşındaydı. Aşık olacağı insanın ne zaman olur belli olmuyor. Bazen çocukken oluyorsun bazen yaş büyükken. Ama ömürde bir kez oluyor orası kesin. Seninki evli mi? Nasıl bir bağ var aranızda durumları anlat. Ve dediğim gibi senden önce birine aşık olduysa o işi %100 unut. Evet ben büyük bir ihanet ettim ama deli gibi pişman oldum oda beni affedemedi ama bırakamadı da arada bir yokluyor mesajla nasılım ne yapıyorum diye. Ona aşkı öğretenle aşktan nefret ettiren aynı insan oldu. Sen sorularıma cevap ver ben sana dicem ne yapman gerektiğini.

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Onu tapar hala getirmek için falan neler yaptn bana anlatma şansın var mı güzellim

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evli kendisi ayrı yaşıyor bana sürekli hediye gönderiyor hiç bulusmadik sen beni begenmezsin dedi

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O 50 lerde ben 20 lerdeym

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bak Şu an trip yedim mesela tiktoktaki yorum yapan erkekler vardı hastanelik durumum olmuştu geçmiş olsun diyenlere cvb verdim diye küstü bana sürekli tripli hediye gönderen birisi kendisiyle internet üzeri tanıştık

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tiktokta yayıncısın heralde 😀 okudum yorumları. Bende hep oralarda gezerim eğlencesine. Valla canım ben taktik sevmem bu yaşıma kadar kimseden taktik almadım ya da taktik düşünmedim sende düşünme. Kendim olarak tapar duruma getirdim. Taktik yaparsan o sana aşık olmaz yarattığın o imaja aşık olur Buda çok sahte. İçimden geldiği gibi hep davrandım zaten baya zor bir kadınım neysem öyle oldum. Asiliklerimle üzüntülü olaylarımla deliliklerimle her şeyimle sevdi beni. Ama şimdi insandan insana fark var hiç aşık oldun mu diye sordun mu? Olduysa daha öyle bir ihtimal yok. Ve benimkinin karakteri çok düzgündü çok iyi saf temiz kalpliydi içinden ne benle alakalı ne başka kadınla alakalı kötü şey geçirmezdi insandan insana aşırı fark var. Kimse seni sevsin diye uğraşma sevecek olan zaten seviyor hiçbir şeye gerek kalmadan. Gerisi sahte.

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklsn ama evli olup ayrı yaşayanada aşık oldunmu hiç diyemm sanrm🤭 karısını sevyrdr illa zamannda evlenms soncta

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hayır evlendi diye seviyor demek değil bu. İnsanlar sevdikleriyle mi evleniyor sanıyorsun? Hoşlantı, sevmek, aşık olmak hepsi ayrı kavramlar. Ve insanlar ya hoşlandığıyla evleniyor ya sadece sevdiğiyle ya çok çok nadir olarak aşık olduğuyla evlenir. Ama genelde mantık evliliği erkekler yapar. Kadınlardır genelde severek evlenen. Şu zamanda da eskide de insanlar genelde mantığıyla uyanla evleniyor. Mesela diyor ki bu beni seviyor evleneyim ya da aileme yakışır diye veya karakterli iyi insan diyor bunun gibi sebeplerle evleniliyor. Benimkide evlenmişti ama normal bir hoşlantıyla evlenmiş.
      Hoşlantı tanımı: tipinden hareketlerinden hoşlanmak. Bunları beğendiğinden herkesten hoşlanabilirsin.
      Sevmek: hayatın boyunca birkaç kez birilerini sevebilirsin.
      Aşık olmak: En yoğun duygu sadece sevmekle kalmayıp çok daha ötesi demek. Yani sen artık hoşlantıyı, sevmeyi çoktan geçmişsin demek. Biri için her şeyi göze almak demek. Kendinden herkesten çok sevmek demek. Hayatın boyunca bir kişiye aşık oluyorsun onda da genelde kavuşamazsın unutamadığın tek aşkın oluyor. Aşk kelimesi geçtiğinde aklına kaç yıl geçerse geçsin tek gelen kişi oluyor. Gözlerinin uzaklara dalmasına sebep olup seni en çok mutlu eden ama en çokta acı çektirmiş olan kişi oluyor. Böyle tanımları işte. Evlenenlerin sakın severek evlendiklerini sanma. Keşke öyle olsa ama öyle değil. Çoğu sevdiği aşım olduğuyla olamayınca yola bir şekilde devam etmek için mantık evliliği yapıyor kesinlikle. Umarım anlamışsındır.

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Annesi bu kız olmaz desede evlenmiş çocuğu var bana yakın kendimi bazen supyanci gibi hissedyrm diyor bilmiuorki ben onu seviyorum kendi yasitlarimla asla anlaşamayan biriyim şimdi bu yurtdışında Türkiyeye geldi yanima gelmek istemedi bakirelik olaylari konuştuk o zmn gelmedi sanrm beni kullanmakta istemiyor sanrm hediye gönderdi kargoyla geri gtti sonra ben buluşmak istyrm ama kendimi kullandırmak istemyrm bunu o yaştaki biriyle nasıl yaparm bilmyrm bana gelesiye feleğin cemberinden geçmiş evlenelm dedi eşi bosanmyr imm nikahı falan dedi ben öyle yapamm dedm ama belki lafta demstr bilmyrm ailem evlen diye beni baskiliyr sen ordan kaç bir şehire ben ev acaym sana dedi kabul etmedim

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tiktokta geçmiş olsun yazanlar oldu ende tesekkr ettm yazan erkeğe kıza normalde cvbta vermm videoma küçük bir ameliyat geçirdim dun küstü bana orada kesin biri sevgilin gorusuyrsn diye kafayı yedi en son numara mi sildi bugün kaydetms insan sevdigiyle cocuklasr ya ondan mı ne naz yapyr arada bana

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Öyle olduğuna bakma sorup ancak öğrenebilirsin. Canım açıkçası fikrimi sorarsan sen bu işten vazgeç aranızda neredeyse 30 yaş var. Olacak iş değil ve hala evli. Dini nikah falan sayılmaz ki düşkün kendini geçindirmeyen kadınla peygamberimiz evlenmiş keyfine değil yani. Oda öyle bir şey yapamaz burası muz cumhuriyeti değil. Ve sen kendini düşünmek zorundasın. Bak aklı başında düşünmelisin senin çocuğun olmayacak mı? Bu adam olsa olsa dedesi yaşında olur. Sonra etrafınızdaki herkes acıyan gözlerle sana bakacak adama bir şey demezler çıtırı kapmış falan derler ama sen yolda onunla gezmeye bile utanacaksın haklı olarak yaşından genç bile gözükse sonuçta yine arada çok yaş var ve her şey ortada. En son boşanmaya gidecek olay en çok sen pişman olacaksın. Yaşıtların kendilerine münasip kişilerleyken sen her anlamda eksi olan biriyle olacaksın. Cinsellikte var tabi o adamın şimdiden azalmıştır zaten ama sen maksimum 27 yaşında falan biriyle olsan yaşına uygun öyle asla olmaz. Bak evlensem ben evlenirdim emin ol. Bir dediğimi iki etmezdi ağzımın içine bakardı. Arkamda dağımdı resmen 24 saatin 20 saati abartısız konuşurduk 4 saati de ben uyurdum. Tuvalet banyo dışarısı oda da aklına gelecek en absürt yerlerde bile onunla konuşuyordum ailemden gizli tabi. Her anımda yanımda oldu kendini kaç kez benim için riske attı. Beni canından çok sevdi hep diyordum ben bu adamla evlensem kesin çok mutlu olurum diye ama sana bu dediklerimi bende düşünüp evlenmedim.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

O kaç kez dedi taaa en başından beri ben asla kabul etmedim hep oyaladım. Öyle bir adamla benim gibi zor biri ancak yapabilirdi ama ben elimle ittim onu o çok duygusal bakarken ben mantık olarak baktım insanlara rezil olmak istemedim. Bende onu sevdim gerçekten ama aşık değildim o aşıktı haliyle gözü karaydı. Beni bıraksan 30 yılda telde onla devam ederdim ama o aşık olduğu için evlenmek kesinlikle istiyordu öyle de olmadı işte en son yaptığımla bitti affedemedi beni ama hala bikaç ayda birde olsa halimi hatrımı sorup gider. Ona aşkı öğreten de nefret ettirip insanlara güvenini kıran kişide benim. Kısacası insan mantıklı bakmalı olaylara. Her şey duygusallık değil.

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Haklısın 15 yaş var aramzda doğru soylemeydse 20 yaş vardr kesin ben sadece beni cok sevsin istedim her alanda kıskançlık yapıyor zaten ama bir ümit işte normalde biri beni sevsinde istemm ama ben galiba kendimi kaptırdım karşılıklı olsun istedim çünkü kimse bana bu kadar değer vermedi hem maddi hem manevi yanimda oldu sürekli tabi sadece tel dışı görmedik birbirimizi sehirlermiz yakın ama gelsede bulusmaz sanrm benle sana ben bir şey yapmak istemm dedi bir kere de zarar vermeyim diye uzak duruyr sanrm

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen 20 yaşındaymışsın galiba adam da 50 yaşında nasıl 15 20 yaş oluyor? Yok cidden bir şey olmaz bu ilişkiden. Kıskanması normal sonuçta konuştuğu birisin erkekler öyle konuştuğunu paylaşmak istemez. Senin de yaşın genç olduğundan kaptır çok istemiyor

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hiçbir yere tam yazmadim sana yazayim kuzum ben 26 o 45 şu an tiktoku sürekli takti bugunde olmazmi bir şey aşık edemezmiyiz

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bizim kadar aranızda varmış bende 26 oda 46. Aşık etsen ne olacak peki?

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ayniymisiz ben sevyrm çünkü oda sevsin istyrm

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sende olgunsun demi yaşından 26 yaş olup olgun olan anca o kafalari cekeblr

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben yaşımdan olgunum ama benim sevgilim yaşının insanı asla değildi ve bu muhteşem bir şey yeri gelince ciddi yeri gelince çocuktu. Aşırı kafa bir insandı. Yani ben onu çekmedim. O benden de genç oluyordu ruhu hep 18di. Öyle durağan tip değildi. Aşırı eğlenceliydi onunla her şey sarıyordu. Valla bu ısmarlama bir şey değil ki 😂😂 kendi içinden gelip sevmeli

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Son kez bir şey sormak istiyorum nerede tanıştınız peki hani yaş aralığınız var ya o yüzden diyorum veya seni o buluşmaya teklifi ettiyse güvenip hemen gidebildin mi Ben hiç buluşmadım

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Benim ki yakın erkek arkadaşımın dayısıydı. O numaramı vermiş. Biz ikimizde makara insanlardık. Bizim tanışmamız çok garip oldu. Telden başta aradı ben açmadım tanımıyorum diye sonra ben aradım o açmadı böyle döngüye girdi birkaç kez bende Birgün mesaj attım popon yiyorsa aç diye o öyle aradı ben tersledim falan tanımadığım için. Tabi ben arkadaşın dayısı olduğunu asla bilmiyorum. Sonra konuşmaya başladık. Mükemmel insan olabilir mi olmaz demeyin valla oluyor ben onda onu gördüm. Beni sürekli dinleyip anlayan tek insandır belkide. Tabi numaramı verirken arkadaş demiş ki dayısına aman ona dikkat et ağzı iyi laf yapar sen merhametli iyi adamsın kandırmasın seni demiş benim için. Tabi bizimki daha ilk günlerde zaten sevdi beni. Ama benimkinin de düşüncesi 1 2 hafta maksimum konuşurum ya o beni ya ben onu sktr ederim 😂 ama asla düşündüğü gibi olmadı büyük konuşmamak gerek işte. Sonra arkadaş bir bakıyor bunlar sabahlara kadar konuşuyor 1 ay 2 ay geçti hala birlikteler. Anlıyor ki burada bir şey var demek dayım sevdi onu diyor. Birlikte olmamızı istemiyor. Bizi ayırmak için benimle ilgili ona onunla ilgili bana kötü şeyler söylüyor ama ne o ne ben inanmıyoruz. Bu arada ben birbirlerini tanımadıklarını biliyorum ama benim arkadaşım eli kolu uzun öyle duymuştur biliyordur diyorum ha birde o benim dayım falan diyor buna zaten hiç inanmıyorum çünkü hem sesi çok genç geliyor hemde ne alaka falan diyorum ve yakın erkek arkadaşımla bile konuşmayı kesiyorum onunla sevgiliyim diye. orada satmış bulunuyorum yani onu onunda bana çok iyiliği olmuştu. Sonra arkadaş hep bizi ayırmaya çalışıyor ama asla ayıramıyor. 1 yıl sonra ben gerçekleri öğreniyorum. Gerçekten dayısıymış ve yaşı 27 değil 39 40 falanmış şok oluyorum tabi bunu da en son zaten kendi itiraf ediyor.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Başında yalan demiş ama zaten uzayacağını düşünmemiş sonrasında da sevince dememiş benim yaşındakine asla bakmaz diye ve çokta doğru hayatta bakmazdım. O süre içinde görüntülü konuşmak falan da hiç istemedim telefona yapışık ikiz gibi konuşuyorduk. Öğrenince az konuşmadım kızdım ama onu iyi anladım kaybetme korkusundan diyememişti çok normaldi bende anladım hakverdim aşkının büyüklüğünü görmüştüm çünkü. 2 sene sonrada buluştuk sanırım yeni misafir gelen arkadaşım da yanımdaydı kahvaltıya sinemaya gittik eğlendik.5 yıl boyunca mükemmel bir ilişki yaşadık. Aynı memleketteniz ama o istanbuldaydı işten dolayı yılda birkaç kez buraya geliyordu. En son ben aldattım onu hemde baya kötü olarak bilmez sanıyordum. Sonra işte bitti devam etsek 8 yılı geçecekti. Hala ara ara bindebir de olsa konuşuruz haber alırız birbirimizden. Bu yaşına kadar tek onu kendine aşık edebilen ben oldum sadece kendim olarak. Başka ekstra taktik falan asla girişmedim yapmam da.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ayrıca şöyle diyeyim normalde bu yaşta olduğunu bildiğim biriyle buluşmaya çok cesaretli olmama rağmen bende çekinirdim. Ama bak benim tüm ilişkilerim çok samimiydi ama hayatımda böyle samimi ilişki ne görmüş ne duymuştum çok farklı bir bağ vardı aramızda yani bununla o bağ olunca kaç yaşında olursa olsun buluşurdum korkmazdım asla. Ama normal bir sevgililik olsa en başında da biraz aradan geçincede büyük biriyle buluşmaya cidden çekinirdim. Benim tek istisnam oydu.

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

2 sene sonra buluşmaya seni zor ikna etmiş sanrm az zaman degl sen nasıl aldattın bilmiyorum ama herşeyin bir sebebi vardır yazdigin tüm yazılar için cevapların için sana minnettarım hala o bağınız bitmez bu arada evlimiydi bilmiyorum seninki ama emin ol senin için anlattığın kadar sevdiyse boşanırdı bile bana sürekli hediye maddi manevi tüm destekleri benim hayatimdaki kişi sağlıyor ama boşanma ihtimali yok çocuğu var çocuğu da Büyük aslında ama yurtdışında yasyr Türkiye'de bana yakın şehide ailesi yaşıyor ben hiç bu yaşta biriyle muhattap olmadım ordan burdan yazan amcalarla dalga geçen biriydim bu bana hiç yüzünü göstermeden benle konuşarak baglamaya çalıştı ilk kendini ben yayinciyim bunu bir ara başkasına da destek hediye atıyor diye kıskançlıkla sikirle engelledim oldu ama o başka yayında beni yakalayıp engelledin eline ne geçti diyerek benden vazgecmeyerek yine yayinlara geldi ve kendisi herturlu destegi sağladı ben yayinciyim ya paraya bakmam lazım ibanla para atayım dese bile istemez hale geldim içimdeki sevgi para aşkını bile yener hala geldi ben bile şaşırır hale geldim geçen hafta hastanelik durumum oldu o gün Türkiye'ye gelmiş beni görmek çok istedi en azindan günü birlik gelecekti ama nasip ya işte asla nasip olmadı tekrar senin için özel gelecegim diyor evet gelsin sorun değil ama ben kendimi kaptırır kullandiririm diye çok korkuyorum doğrusu bana hediyeler gonderdiginde kendim vercem. diye diretip evime gelmeye de kalkabilirdi ama yüzünü canlı asla görmediği kızı yayinlarimda ayrı normal hayatta ayrı korumaya çalışıyor TikTok yorumundan küsmüstü sinirden tüm videolarima kalpler aşk sözleri yazmış sahipleeye çalışmis günlerdir içi içini yemiş olsa gerkki ben bu arada TikTok mercisinden kimseyle buluşmadım destekçi falan asla kendi halimde asosyalimdir bu kişide benim için istisnaydı

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İkna işi değil canım doğrusu 2015te sevgili olduk 2016 Eylül gerçeği öğrendim 2017de birdahaki gelişi oldu o zamanda buluştuk. Burada yaşasa tamamen daha erken olurdu tabi. Ama ben genelde hemen buluşulmasına karşıyım. Bence başta bir bağ kurulmalı az bile olsa oluşturan samimiyeti oluşturmalı direkt buluşunca samimiyetsiz ortam oluyor. Başta telde de tanışma sürmeli en azından 2 3 ay diye düşünüyorum. Tabi 2 sene sürmemeli. Çünkü dışımı değil içimi yani beni gerçekten sevsinler isterim. Ben hep o konuştuğu kızdım. Boşanma durumu hakkında şunu düşünüyorum bir insan birini gerçekten severse çocuk olsun maddiyat olsun ne için olursa olsun boşanır ama karşı tarafta onu istiyorsa tabi istemiyorsa adam da ne için düzenini bozsun? Şimdi atıyorum bu adam sana dese ki ben seni çok seviyorum ya da sana aşığım hele de aşığım dediyse sende evet bende seni istiyorum dediysen ne nedenle olursa olsun çocuk bile olsa bahane olamaz direkt boşanır direkt. Başka türlü hayatta inanmam. Benimkinin benim için yapamayacağı şey yoktu benim için ölmeyi bile göze aldı canından çok seviyordu. ( ben biraz hatta baya bela çeken biriyim 😂 ) oda benim başıma iş gelse hemen o işi hallederdi koşa koşa cidden onunla ilgili ne anlatsam az kalır. Ben ona aşık olmadığım halde gözümde böyle birde olsam sen düşün. Herkeste benimle aynı düşünüyor zaten. Onunla ilgili laflarımdan biri de dünya başıma yıkılsa o dünyayı gelir üzerimden kaldırırdı ben kendimden daha çok ona güvenirim normalde kimseye güvenmem ama o annemin babamın güveniyle sevgisiyle denk. Anladığım kadarıyla sana verdiği bir değer var sevgi olmasa da bu yine bir değer gibi gözüküyor. Bu arada ben çok küçük yaşta bu işlere başlayıp çok kişiyle konuştuğum için aşırı tecrübem var seviyor dediğim seviyor çıkar sevmiyor dediğim sevmiyor hiç şaşmaz.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bence buluşma çünkü sen kapılmış gibi görünüyorsun yanlış bir şeyler yapabilirsin ya da yapmasan da adamı görünce daha çok bağlanabilirsin tabi tersi de olabilir telde gibi insanlar her zaman aynı olmuyor. Bana kalırsa buluşma zaten geleceği yok. Bak bizimki en büyük aşktı ama geleceği var mı? Yok. Onunla olmam demek tüm hayatımı silmem demekti ailem falan yani. Kendini hiç böyle bir şeyin içine atma. Kendine her anlamda denk birini bul. Bu arada tiktokta ne yapıyorsun yani sadece öylesine konışuyor musun içerik mi çekiyorsun takipçin çok var mı?

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Var takipçim çok tanınan biriyim hatta diyebilirim onu kıskanıyor zaten😂 bulussamda ben daha gencim ya daha etkili olmaz mıyım kendine baglamkta

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sohbet yayıncsym

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok merak ettim yanlış anlamazsan bjrlikte oluyormuydunuz ilişkili bir hayatınız varmiydi

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Adami ne yaptıysan kör kütük aşık etmişsin sen bu kadar anlatyn ona sorsan o seni nasıl aşkla anlatck kim bilir

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Belki bende tanıyorumdur pandemiden beri eğlencesine videolara canlı yayınlara bakıyorum 😂😂 300 bin var mı? Dediğim gibi bu ona bağlı onun yaşadıklarına bağlı kişiliğine bağlı sadece kendin olmakla olacak iş değil. Kız güldürdün beni 😂😂 dimi ben aşık olmadığım halde böyle hayran hayran anlatıyorsam o nasıl anlatır gerçi en son kazık attım ya sevse de artık kalbinde diline dökmez yani. Eğer daha önceden aşık olmasaydım kesin ona aşık olurdum Buda bir gerçek onun gibi adamlar aşkı mutluluğu hakeder diğer örssspu çocukları değil. Hayır canım asla o bana bakmaya kıyamazdı 8 yıl oldu bak sadece elimi tuttu birde ben yanağından öpmüştüm o kadar. Telde konuşuyorduk tabi belli bir zamandan sonra ama içinden bile asla öyle şeyler geçirmez evlenmeden yapmazdı bana.

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Senin bu ilişki benimde 2015 teki elimi bile tutmaya çekinen 2017 de ayrıldığım çocuğa benziyor benim saçımın teline dokunmazdi sevmiyormu acaba derdim eve kadar hep bırakırdı sevmese bırakmazdı sanırım o zmnlr ben çalışıyordum izinliyken 5 dakika göreyim dedi buna 5 dakika oldu gidiyorum dediğim gibi birlikte yürüyelim diyordu şu an o da evli kol kola karısıyla görüp günlerce kendime. gelemedim bu 45 yaşında olandn snradan hoslanmaya başladım 2015 teki o ilişkiden sonra birdaha bir erkekle buluşmadım ben kendimi kapttm yayina verdim 300 bin yokum ama istesen parayla olursun ya 😂😂😂

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Asıl dokunmamak olay evlenmeden bir erkek kıza dokunmamalı hele yatağa geçme olayı asla olmamalı. Ben iki kere aşırı çok sevildim iki kişi bana deli gibi aşık oldu biri daha var oda benden 2 yaş büyüktü. Yoksa hayatıma çok kişi girdi ama hepsinin benden önce aşık oldukları olmuş ve aramızda başka engeller olduğu için hiçbiri bana aşık olmadı. Asıl çok güzel şeyler 20den önce yaşanıyor cidden. Bir erkeğin seni sevip sevmediğini aşık olup olmadığını seni herkesten ailesinden bile öne koymasıyla, senin için neleri göze aldığıyla, senin için canını verir mi? Seni her yerde savunur mu herkese karşı? Kör kütük hareketler içinde mi? Ağzının içine mi bakıyor? Elinde avucunda ne varsa hepsini sana mı döküyor son kuruşa kadar? Sana dokunmaya kıyamıyor mu? Seni sürekli görmek istiyor mu görünce de dokunmaya çalışmayıp yüzüne bakıyorsa yanında olman mükafat gibi mi ona? Sana bir bebekmişsin gibi hassassa? Tüm vaktini sana harcıyorsa en işi olduğu zamanda bile? Senin için dünyayı karşısına alabilirse her şeyi yakabilirse? Ayrılmak istediğinde bırakmıyorsa yalvarıyorsa senin için ağlıyorsa bitmemesi için kendini kahrediyorsa hemen evlenelim diyorsa senden daha çok hayal kuruyorsa senden daha çok evliliğe meraklıysa ve daha böyle böyle şeyler eklenir bu adam aşıktır. Ama bunlardan biri bile yoksa hayır asla. Bak benim aşık bu deme eşiğim çok yüksektir bunlardan biri bile eksik olsa ben ona seviyor aşık demem. Benim tanıdığım o iki kişi bana böyleydi ama nasip değildi olmadı. Böyle birini bulmadan da hayatta evlenmem. şu an ki nesil hep seviyor numarası yapıp kızları kandırıyor ama ben tecrübelerimden dolayı anında anlıyorum kim beni seviyor kim sevmiyor bana yemiyor.

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

şu an herkes yatma peşinde canm zaten bu çocuğu unutmak için 2 erkekle buluşmuştum eskiden ikiside ilk bulusmada öpmek gibi hareket etti olay cikarp gitmistim ordan maksatları yatak olan zihniyetler çok maalesef ben işte bunuda ilişki yaşarsak çıkarsa olsun benle derdi yatmak olmasn diye aşık olsun istedim ama bildiğin gibi degl senn dediğin kişi gibi yaşı gibi değil aynı şekil şakacı biri ben ondan daha ciddiyim

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Dediğim gibi kendiliğinden olmalı ve aşk zamanla olan ama uzun sürmeden olan bir şeydir 3 4 ay da aşık oldu oldu olmadı daha olmaz ve ilk kural daha önce aşık olmaması.

• yolcununbiri
    yolcununbiri Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Olgunluk derken nasıl bir olgunluk? Yaşlılıktan bahsediyorsanız hayır. Zira çoğu "yaşlı" erkek sapık bir zihniyete sahip. Gerçek olgunluktan bahsediyorsanız ki hiç sanmıyorum olabilir. Büyük ihtimalle sitenin yarısı gibi yaşlı = olgun kafasında birisiniz. Dikkatli olun derim çünkü yaşça büyük insanlar torunu yaşında çocuklara yürümeye hatta sapkınca yaklaşmaya başladı.

0
    0 Yorumla
  • buff006
    buff006 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 49
    +1 yıl

Kaç yaşında...

0
    110 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

50

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

E iyi bakmışsa kendine sorun yok.. en azindan ilişki için...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yaşından fazla görünüyor bana çok değer veryr bulusmk istedim gelmedi yanıma bilr

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Hocan patronun falan mi... ondan cekiniyodur belki

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Evli mi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok ben yayncym. bana destek olrken tanistik ama beni hc birakmadi yayinlarimda öyle birisi sence seviyormudr ilişki olsaydi tercihi ben ona çok kapı actm gelmedi bile o yoldan gecms fazlasyla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evli olup ayrı yasyr bunu ban kanıtladı

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Hmmm demek ki konu senle ilgili değil de daha yas dengi arıyor, fiziksel olarak da ilgilenmiyor.

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Aranızda elektrik?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen küçüksün diyor ama çok terkettigim konusmadigim oldu birakmadi beni anlamyrm ben ne istiyor

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Hmm ilginç.. kız kardeş gibi mi görüyor, ben olsam fiziksel bi şeyler yaşardım.. hoş musundur

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Yasin kac

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Alımlı olmasam konuşmazdı sanırım benle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben onun elektrigini merak ediyorum sadece

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

20 ye yeni girdim

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Ya 18 ben uzak dururum misal...

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

20 borderline

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Virgin misin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

18 derken anlamadim

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Ben 46yim 18 olmaz denek istedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O ne demekki

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Yani seks yapmam 18lik biri ile...20 sınır.. olgun musun, nasıl giyinirsin misal

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Borderline hastalikmis sanırım ben daha bu konulara çok tazeyim. bana ne demek istedin anlamadim

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Yok ya borderline çok sınırdasın yas olarak anlaminda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama bana birşeyler gönderiyor sürekli her gün ya çikolata ya halhal (ayak bilekligi) gönderiyor

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Hmm beklentin ne seks mi uzun iliski mi... cunku bence bir şeyler istiyo

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben seviyorum onu onun duygularını anlamıyorum sadece

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Valla bileklik fiziksel bir durum... seni arzuluyor herhal ama uzun bi şey istemiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasıl anlayabilirim sence yayınlarda çok kıskanıyor arkadaşlarım gelince falan

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Bileklik bakıyo mu takınca ya da foto gönderiyor musun... bir de bakire misin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bakireyim evet sanal s.. yaptığımız oldu vücudumu ezbere biliyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Işte bunu bildiği halde benle bulusmamasi çok garip

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Tamam tahmin ettim...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne düşündün peki

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Seksi bi şeyler giy vs seviş o zaman... sonrasına sonra bakarsın... dayanamaz mutlaka biliyorsundur fantaziisini sanal yaptiysaniz

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Eğer bakirelik senin icin önemliyse anal yap...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bak şimdi ben beni kullansın atsın istemiyorum bunu ona biraz anlattığım oldu isteedikklerini yapacagimi soyledim daha sonra bulusmadi benle ama hediyeler yine geliyor ben beni sevsin istiyorum 50 yaşından sonra severmi bilmyrm ama

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Belki de tecrubesizsindir diye düşünüyor.. 🤦‍♂️

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Eğer sadece seks istiyorsa seks kalır fazlasını bekleme

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Kullanıp atmaz arada seks yapaRsiniz..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

😂😂 bundanmi buluşmuyor yani

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

E adam duygusal ve seni önemsiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyle kullanmak olmazmi ya ben beni sevsin istiyorum yani bu senn dediğin herkesle yapabileceği bir olay

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Seni si.. kecek ama tepkinden ve yaklasimindab çekiniyor demek ki

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

E o zaman niye gelmedi demeyeceksin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ama bulusmuyor ne tuhafki

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Sen hicbir beklentisiz istediğini yapicam yatakta de ucarak gelir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bunu dedim gelmiyor bu nasıl biri biliyormusun doymuş ama beni beğeniyor niyetleniyor ama bakire diye yaklaşmıyor biraz sanırım ben yatak harici buluşmak istedim yatarzda dedm ama gelmedi demekki galiba bağını sanalda tutmak istiyor

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Bakire olmasaydın bu iş çoktan bitmişti... açık konuşayım başına dert olursun diye dusunuyor

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Sanaldan ben de çok zevk alırım olabilir... goruntulu yapıyorsanız ama net söylüyorum beni anal mik de gelecek

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Fizigin güzel mi... çekici mısın bacaklar vs

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dert olurmuyum sence peki patlatrsa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kalça o kadar sevmiyor sanırım ama bu

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Bence olacak gibisin beklentiye girmissin

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Adam evli de açık soluyim ben de seni zikmem bu sartlarda🤭

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yani dokunsa öyle kolay kurtulamaz benden bu kesin ama

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Işte mesele o... seni çözdük lol

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Ne seviyo

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet ama aynı sehirde değiliz bundan belkide gelmedi

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Ha bak sen konu dallanıp budaklanıyor o nerde sen nerdesin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evliyim diyemi Z... kmezsn 😂😂

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Google chat in var mi

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Eet takinti olursun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mersin'deyim o adana taraflarında ben hediye gönderdiği halde benden bir şey alamadı buna şaşkınım sadece

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Komik bir kızsın da alamadı falan...🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Google chat ne demek

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Google gmail chat uygulaması var ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet ee

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Zor geldi de mesaj burdan

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Neyse mersin adana yakın yahu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Alamadı ama gelmiyor bile 😂🤟

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

E sanal da telefon olayı mi görüntü mu

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Valla ben de gelmezdim🤭

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ikiside oluyor aramzda o ilişki var sen neden gelmezdinki duusnsene hediyeler alıyorsun tanışalım diye dahi gelmezmiydin 45 missin sanırsam benim bu iliskime yakınsın birine hediyeler gondersen bulusmasan sebebi ne olurdu peki sana sorsam bunu

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Gelsem yatakta biterdi, sen de beklentiye girerdin...

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Acmaz bu... ama hediye olayı abarti biraz. Ben jartiyer gonderirdim

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

☺️😉

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Tabi çok seksiysen o da göz önüne alinailirdi acikcasi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benim takıntım olan şeyler alıyor bana

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Kendini anlat bana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Beklenti dediğin ne dirki genelde tek geceyle doyuluyormu erkeklerde

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Yo arada da olur ama senin beklentin kız arkadaş durumu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ne gibi 20 yaş bakireym

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Fazlaya niye hayır diyelim:)

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Boy saç

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Eğer buradan rahatsız oluyorsan google chat ;)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

1.70 lerde kumralım

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Zayif misin vs bacaklar?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Fiziğim iyi ya diğer türlü niye sanal yapsn benle

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Istekli sayin artacak yakinda🤭

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Niyeki😂

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Bu adam ilk mi senin icin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yaş olarak mı diyorsun

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

E güzel bi şeye benziyorsun

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Bundan önce kimseyle yaptın mi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet işte gelmedi ama o dedgn şey ne ben bilmyrm chat malsf

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Google chat indir teline

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben kullanmyrm maalesef

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Ne kullanıyosun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu olay içinmi soryrsn acaba

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Eeett

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

+ daha kolay yazışmak için de

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ismn ne ki orada nn

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Ne oldu:)

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Matt

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben böyle hayatta bulamm nerde yasyrsn bu arada

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

İstanbul

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

Bulursun gir teli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anlamıyorum o şekilde maalesef

Yorumla
    • buff006
      buff006
      +1 yıl

:) ok

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

18

Cevap

59

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.

bence vardır.. yani bende yaşımdan büyük kadınla sevgili olmak isterdim ama maalesef ülkemizde kadınlar kendinden küçük erkek tercih etmiyorlar hiç.. ama yine de genç sevenler de vardır.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bende benden küçük hayatta istemm

• nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı.

Gönül ilişkisinde yaş sorun olmaz gadası

0
    0 Yorumla
  • 1İnciTanesi
    1İnciTanesi Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Yaaa ne olur öyle bir ihtimal olsun, bence var öyle bir ihtimal, ihtimali olmayan bir şey aklımızdan geçer mi ki?

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Demi var

• Doludoludolu
    Doludoludolu Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Olabilir neden sevmesin sevginin gençlik ile olgunlukla ilgisi oldugunu düşünmüyorum kalpler birbirini seviyor mu önemli olan o

1
    0 Yorumla
  • johesa
    johesa Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 74%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Bence yok cunki ben artik olgun biriyim ve kalkipta 28 yasindan kucuk birine o gozle bakamam yani bu mumkun değil o daha cocuk benim yanimda

1
    0 Yorumla
  • Seinjerlin
    Seinjerlin Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Sever ama seveceği kişi de olgun olursa. Olgunluğa sahip kişiler çocuk bakıcısı gibi de olmak istemez bence.

1
    0 Yorumla
  • haşinama
    haşinama Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.

İlk eşimle aramda 6 ikinciyle 11 yaş vardi bence var

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Birazda küçük dene kardeş sen

Yorumla
    • haşinama
      haşinama
      +1 yıl

Gençliğimi 5 yılda bir kariyi gençleştirme ye borçluyum canım

Yorumla
  • Kutay38382
    Kutay38382 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 45 , eic 67%
    +1 yıl

Olgunla yasana ilişki cahille yaşanan ilişkiden daha hayirlidir

0
    2 Yorumla
    • zzGatokitty
      zzGatokitty
      +1 yıl

her olgun zeki mi oluyor djfjfjdk

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@zzGatokitty olmuyormu ki

Yorumla
  • kaanaytekk
    kaanaytekk Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı.

Var ama genç birinin olgun sevmesi ihtimali az bence

1
    0 Yorumla
  • BiricikMinicik
    BiricikMinicik Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Var, çoğu ilişkiler oraya gidiyor zaten. Şimdiki ilişkilerde yaş farkı uçurum gibi adeta...

1
    0 Yorumla
  • Ruhvarrumuzyok
    Ruhvarrumuzyok Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Var. Hemde dibine kadar. Lakin bu tip ilişkilerin geneli bu kıvamda olmaz.

1
    0 Yorumla
  • Baba-Fingo
    Baba-Fingo Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 50%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

Benim için var. Hatta ben yaşca kendimden küçük istiyorsun.

1
    0 Yorumla
  • zzGatokitty
    zzGatokitty Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 91%
    +1 yıl

tabikide yok saf mısınız kim çıtır birine hayır der ki

0
    0 Yorumla
  • fesfs
    fesfs Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

Ne kadar yaş farkı var

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Var eğer ruhani sevgi ise süper olur ama bu fiziksel bi sevgi ise sıkılana kadar sıkıldıktan sonra paraşütsüz şut olur

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

@hasinama abi yaş 33 gözüküyor nasıl iki kere evlendin mk

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hahahahah

Yorumla
  • Yavuzz34Turk
    Yavuzz34Turk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Hem kadın hemde erkek için gayet doğal bir durum kastettiğim çocuk yaş değil mesela 23-25 yaşında bir erkek ve 40 yaşında bir kadın ilişkisi veya tam tersi

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Evet var. Fazlasıyla sevebilir ama genç kadın/erkek bu sevgiye layık olabilir mi emin değilim.

0
    0 Yorumla
  • Nükleerteori
    Nükleerteori Takip Et
    Mentor Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.

Yaşı büyük insan küçük birini seviyorsa demek ki zihni daha o yaşta kalmıştır.

0
    0 Yorumla
  • seslisessiz_
    seslisessiz_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Kafalar uyum sağladıktan sonra neden olmasın

0
    0 Yorumla
  • daydreamdünyam
    daydreamdünyam Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Var tabi niye olmasın kalp bu ak ada konar b... a da

0
    0 Yorumla
  • _-KARAGÜL-_
    _-KARAGÜL-_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 95%
    +1 yıl

Çıtırları kim sevmez

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Demi

Yorumla
  • a101kekspr
    a101kekspr Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

18 altına bakan sübyancı derim

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

20 - 50 ye ne dersin

Yorumla
  • _Petunya_
    _Petunya_ Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Var niye olmasın ki

1
    0 Yorumla
  • LifeisOneDay
    LifeisOneDay Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 78%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 665 cevap paylaştı.

tabiki var neden olmasın

0
    0 Yorumla
  • peyamii
    peyamii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 102 , eic 96%
    +1 yıl

Var ama bunu ispat edemem

0
    0 Yorumla
  • Mr_Potter
    Mr_Potter Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

tabiki de var neden olmasın ki?

0
    0 Yorumla
  • Gezginn34566
    Gezginn34566 Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.

Bekar ise gayette sever

0
    0 Yorumla
  • MadagaskarAslanı
    MadagaskarAslanı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Her ihtimaller vardır ama her sonuç olmaz

0
    0 Yorumla
  • ahmet_goktas
    ahmet_goktas Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 94%
    +1 yıl

cinsel amaçlı evet

0
    0 Yorumla
  • Çirkin_Kral16
    Çirkin_Kral16 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 49 , eic 87%
    +1 yıl

Olgun Bir Erkek Olarak söylüyorum Var

0
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.

Niçin olmasın ki diye düşünüyorum

0
    0 Yorumla
  • builder
    builder Takip Et
    Master Yaş: 58 , eic 74%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

evet var
    neden olmasın

0
    0 Yorumla
  • proofstriker38
    proofstriker38 Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 91%
    +1 yıl

Bar tabi neden olmasın

0
    0 Yorumla
  • Barmecide
    Barmecide Takip Et
    Master Yaş: 52 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.

vat tabi neden olmasın

0
    0 Yorumla
  • imtaha
    imtaha Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Tam olarak yaşlar kaç

0
    0 Yorumla
  • badarbungaa
    badarbungaa Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.

Her zaman böyle bir ihtimal vardır

0
    0 Yorumla
  • prophetx
    prophetx Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

var ama aradaki fark ne

0
    0 Yorumla
  • Adembozkurt
    Adembozkurt Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 56%
    +1 yıl

O sevgi yatakta biter

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Değer ve sevgi istiyorsan evet

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Yüksek ihtimal. Yok diyen yalancıdır.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

var olmazmı.. hemde daha iyi sever.

0
    0 Yorumla
  • tt_Escape_tt
    tt_Escape_tt Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.

arada kaç yaş var?

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

20 nerdeyse

Yorumla
  • MaşaKocaAyıı
    MaşaKocaAyıı Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 97%
    +1 yıl

Türkiye’nin özeti 😂

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Maşa ile koca ayı 😂😂

Yorumla
  • marco-pasam
    marco-pasam Takip Et
    Bilge Yaş: 30
    +1 yıl

tabiki vardir kim sevmezki genc bir kizi

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aşık olmA ihtimali var mı sence

Yorumla
    • marco-pasam
      marco-pasam
      +1 yıl

tabiki olur yaa deli asik bile olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bunun bir yolu yöntemi var mı acaba

Yorumla
    • marco-pasam
      marco-pasam
      +1 yıl

nasil yolu yönetmeni var mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aşık etmm lzm

Yorumla
    • marco-pasam
      marco-pasam
      +1 yıl

edersin deli asik bile edersin evet

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasl etcem peki

Yorumla
  • AğlamaDuvarı0634
    AğlamaDuvarı0634 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Yaşlı mı seviyorsun yani

0
    14 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O beni sevsin istyrm

Yorumla
    • AğlamaDuvarı0634
      AğlamaDuvarı0634
      +1 yıl

Arzuluyor musun yani

Yorumla
    • AğlamaDuvarı0634
      AğlamaDuvarı0634
      +1 yıl

Fantezin var mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben sevsin dedim s... Değilki

Yorumla
    • AğlamaDuvarı0634
      AğlamaDuvarı0634
      +1 yıl

Sonuçta onunda zamanı gelir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Niye ypymki istesem erkk cok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Knka herkes ellemiyor yaşıyor bu hayatı senn gibi degl herkes

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok direk alyrm beden vücut benim. kimene

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bunla yapmadk yapmyr beni sevdiğinden galiba sana dokunmam. dyr

Yorumla
    • AğlamaDuvarı0634
      AğlamaDuvarı0634
      +1 yıl

Bir şeyler daha sorayım mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sor sor durtmuyor bana 😂😂🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Az daha sen cvbla bunu nasıl kendime aşık ederim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yaz burdan lol

Yorumla
    • AğlamaDuvarı0634
      AğlamaDuvarı0634
      +1 yıl

Of boş ver

Yorumla
  • Jackhans80
    Jackhans80 Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 96%
    +1 yıl

%91.8367 sever..

0
    11 Yorumla
    • Jackhans80
      Jackhans80
      +1 yıl

ilgin kime

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yaşlı birine

Yorumla
    • Jackhans80
      Jackhans80
      +1 yıl

senin beklentin nsll

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sevsin istiyorum

Yorumla
    • Jackhans80
      Jackhans80
      +1 yıl

yaşlar kaç

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

20 50 🤭

Yorumla
    • Jackhans80
      Jackhans80
      +1 yıl

canem şanlıymış valla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aşık etmek istyrm onu ek dime nasil yaparm

Yorumla
    • Jackhans80
      Jackhans80
      +1 yıl

gizlden çıksana

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Fkrmi vereceksin

Yorumla
    • Jackhans80
      Jackhans80
      +1 yıl

ewett

Yorumla
  • 06sevda
    06sevda Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 60%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı.

Bence var

2
    0 Yorumla
  • Sitemkarım
    Sitemkarım Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Var tabii

1
    0 Yorumla
  • mur_aaat34
    mur_aaat34 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Evet var

0
    0 Yorumla
  • TheManInGYM
    TheManInGYM Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32
    +1 yıl

var tabi ki neden olmasın

0
    0 Yorumla
  • fenerli_dunya
    fenerli_dunya Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Var tabi

0
    0 Yorumla
  • Hakanesk
    Hakanesk Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Var tabi

0
    0 Yorumla
  • cemo17
    cemo17 Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 97%
    +1 yıl

Evet var

0
    0 Yorumla
  • YargiQueen
    YargiQueen Takip Et
    Yoda Yaş: 102 , eic 97%
    +1 yıl

Citiri kim istemez

0
    0 Yorumla
  • özgür1022
    özgür1022 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Evet

0
    0 Yorumla
  • özgürkahraman
    özgürkahraman Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 93%
    +1 yıl

Olabilir

0
    0 Yorumla
  • Nüklofizo
    Nüklofizo Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Var.

0
    0 Yorumla
  • Çapkınkurtt
    Çapkınkurtt Takip Et
    Guru Yaş: 52 , eic 58%
    +1 yıl

Var neden olmasın

0
    0 Yorumla
  • psikologhenry
    psikologhenry Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 97%
    +1 yıl

var neden olmasin

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (17)
Devamını Gör(62)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Gerçekte olgun birinin genç birini sevme ihtimali var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

26 yaşındaki biri 18 yaşındaki birini sevip aşık olabilir mi? 15 cevap verildi
Olgun yaşta sahur aşkı var mı? 29 cevap verildi
22 yaşında genç bir kız 35 yaşında bir adama aşık olabilir mi? 10 cevap verildi
Kendinden yaşça küçük biriyle sevgili yapılır mı? 28 cevap verildi
18 yaşındaki kızla 30 yaşındaki erkek ciddi anlamda sevgili olabilirler mi? 99 cevap verildi
Bu yaştan sonra sevilir mi insan? 15 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Neden beni çok seven bir erkek girmiyor hayatıma?
  • Sevgilisi varken en sadık yokken en çapkın en flörtöz burç hangisi?
  • Hoşlandığınız birinin size açılmasını bekliyor musunuz?
  • ​Hayatta radikal kararlar alıp "O gün bu gün" diyerek milat belirleyenlerden misiniz, yoksa kervanı yolda düzenlerden mi?
  • Karşı cinsin sizi sizden çok düşünmesi hoşunuza gider mi, yoksa bunaltıcı mı gelir?
  • Ayrılık sonrasında bile sadık kalmaya devam eder misin?
  • Seni ne delirtir?
  • Flörtünüzün , sevgilinizin ya da eşinizin etek boyuna veya giyindiğine karışır mısınız?
  • Aşk mı, zeka mı?
  • Bazı şeyler tek başına eksik midir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨