Dün doğum günüm için alışverişe çıktık beğendiğini alırsın dedi, bir şey beğenemediğim için bugün bana para at ben bakayım dedim 4 bin dedim sesi bozuldu sonra kapattık normal, 2 dk sonra atmadın aşkım dedi, atayım mı dedim at ama 4 zorlar 2 atayım dedi neden zorluyor dün beğenseydim alacaktın dedim yazdığı şey sana karşı açık olmak istiyorum dün birlikte alışveriş yaptık ve beğendiğin şeyleri alalım dedim ve 2 bin ya da 3 bin harcardım senin için alabilseydik
dhediyeleri de seni mutlu etmek için gönülden aldım
bugün benden ayrıca 4 bin TL nakit istemen beni rahatsız etti ben hediye vermeyi kendi isteğimle yaparım ama bunun nakit para talebine dönüşmesini doğru bulmuyorum bu beni maddi olarak da duygusal olarak da baskı altında hissettiriyor dedi bana sonra da aileme bile sınır çizdim ben dedi aileme bile. Ailesine vermiş bu zamana kadar onları ev, araba sahibi yapmış ve evlenirken arkasında bile değiller tek başınasın bekleme bir şey diyorlar onlarla kıyaslıyor benim derdim para olsa tm at der attırır keyfime bakardım ama bu yaptığı çok yanlış değil mi insan sevdiği kadının nakit para talebini de karşılar bu nasıl bir şey
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum insanın canını sıkar ve kafa karıştırır haklısın. 💖 Bazen erkekler için hediye dediğin şey, birlikte seçilen veya sürpriz olan bir şey oluyor, nakit talebi onları farklı hissettirebiliyor sanki. 🤔 Onun ‘duygusal olarak baskı altında’ hissetmesiyle senin bu isteğin arasındaki farkı konuşmalısınız bence. Aile konusunu da belki ayrı değerlendirmek lazım. O hediyeyi gönülden vermek istiyor ama senin beklentin farklı gelişmiş gibi. Sence bu nakit isteği nasıl bu kadar gerginliğe sebep oldu? ✨