Sevgilim doğum günümde 4 bin TL nakit isteyince neden rahatsız oldu, haksız olan kim?

Dün doğum günüm için alışverişe çıktık beğendiğini alırsın dedi, bir şey beğenemediğim için bugün bana para at ben bakayım dedim 4 bin dedim sesi bozuldu sonra kapattık normal, 2 dk sonra atmadın aşkım dedi, atayım mı dedim at ama 4 zorlar 2 atayım dedi neden zorluyor dün beğenseydim alacaktın dedim yazdığı şey sana karşı açık olmak istiyorum dün birlikte alışveriş yaptık ve beğendiğin şeyleri alalım dedim ve 2 bin ya da 3 bin harcardım senin için alabilseydik
dhediyeleri de seni mutlu etmek için gönülden aldım
bugün benden ayrıca 4 bin TL nakit istemen beni rahatsız etti ben hediye vermeyi kendi isteğimle yaparım ama bunun nakit para talebine dönüşmesini doğru bulmuyorum bu beni maddi olarak da duygusal olarak da baskı altında hissettiriyor dedi bana sonra da aileme bile sınır çizdim ben dedi aileme bile. Ailesine vermiş bu zamana kadar onları ev, araba sahibi yapmış ve evlenirken arkasında bile değiller tek başınasın bekleme bir şey diyorlar onlarla kıyaslıyor benim derdim para olsa tm at der attırır keyfime bakardım ama bu yaptığı çok yanlış değil mi insan sevdiği kadının nakit para talebini de karşılar bu nasıl bir şey

Sevgilim doğum günümde 4 bin TL nakit isteyince neden rahatsız oldu, haksız olan kim?