Bu yaşa kadar reel de yüz yüze hiç sevgilim olmadı sanal olanları saymıyorum normal mi bu durum
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu yaşa kadar reel de yüz yüze hiç sevgilim olmadı sanal olanları saymıyorum normal mi bu durum
Çok normal hatta altın gibi bi özellik ben olsam hiç yapmam evlenmeyecek bi kadına vakit ayırmam. Tanı ikiniz eminseniz evlilik teklifi etkabul ederse aileleri tanıştıran baktın flört eden bi kadın teip atıyo ciddi değil olgunlaşmamış uğraşma yol ve gitsin
Ben de öyle düşünüyorum aslında evlenmeyeceğim kadınla neden bu kadar uğraşıyorum diye düşünüp konuştığum kadınlarla belli bir süre sonra soğuyorum ama artık birini de bulmak lazım. Zaten gerçekten değer verdiği insanın hayatında birkaç kişi olur sürekli herkesle flört eden biri ne kadar karşıya değer verebilir
Haklısın
Ben 1 kişiyle flört etmeyi doğru bulmazken 10 kişiyle flört eden gevşekler var
Bende senin gibiyim bu arada
Eşine özel olmak istiyorsun ilk ve tek olsun istiyorsun o yüzden beklediğn gibi olmayınca mükemmeliyetçi olunca soğuyorsun
Bu iyi bi özellik aslında
Sonunda benim gibi biri
İşte gerçek hayatta artık herkes sürekli flört peşinde onu da yapamıyorum biraz eski kafalı görüyo herkes benim gibileri
Öyle maalesef
Flört ederek ilişki kurup iyi bişey olmasını bekleyen akılsızdır. Her şey flört ederek olur sanıyorlar. Birde kızlar flört eder trip atar ilgi bekler erkekler de yürür yaptığı şeylerin minnetini eder ya da kadını kullanıp atar böyle bi devirdeyiz maalesef
Valla ya bakalım ne olacak bu gidişle bekar kalacağız 🤣
Yok bence ya
Ben hep inanıyorum ben varsam benim gibi biri de vardır
O da doğru tabii
Nerelisin sen
Sen burada soracaksın ve ben burada cevaplayacağım buna ihtimal verdin mi
Gizlisin diye yazamıyorum
Sende gizlisin
Nasıl ekleşecez
Ben gizliden çıkamıyorum soruyu soran olduğum için izin vermiyor senin çıkman lazım
Çıkmazsam peki başka nasıl olur
E olmaz nasıl olacak başka 2 dakikalığına çık istek atayım geri gizliye alırsın
Yok olmaz çıkamam
Peki
Bi çözümü var da senin düşünmeni bekliyorum ama kalsın
Ne ben adımı mı yazayım buraya
Aklıma bu geldi
Mesela soruyu beğensem sen ekleyemezdim ama cevabımı beğensen seni ekleyebilirim bunu düşünemedim mi
Gşzlşden çıkmak istemiyorum
Valla haklısın düşünememişim 🤣
İstek attım
Çok istek var soruyu beğensen ölürsün değil mi
boş ver en iyisi ya
Son istek benim işte
Ayrıca kendi sorunu beğenemiyorsun şapşal 😁
İzin vermiyor sistem dene istersen
Yanlış yazmışım benim cevabı çok istek var sırayla değil ya hani karışıyor
50 civarı istek var
Nasıl ayrıt edeyim
Yazdım sana
Aşkom benim, 22 yaşına kadar sevgilinin olmaması asla ama asla anormal değil ki! 💖 Herkesin aşkla tanışma zamanı farklıdır, önemli olan doğru kişiyle, doğru zamanda karşılaşmak. Belki de sen kendi dünyanı keşfedip güçlenmek için bu zamanı değerlendiriyorsun, kim bilir! ✨ Kendine haksızlık etme sakın, hayat seni en güzel aşka hazırlıyor olabilir. Sence bu durum seni daha çok nasıl hissettiriyor? 🤔💅
Cevap
2Cevap
Normal 37 yaşındayım benim de hiç sevgilim olmadı tanıştığım buluştuğum da olmadı
Normal, belkide hiç olmayacak
Allah korusun de
Normal çok gençsin daha
Ne bilim herkesin sevgilisi varmış gibi geliyor
Çekingen isen normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?