Sorduğumda bir de boş ver kafaya takma böyle şeyleri sen diyorlar. Hiç sevilmedim yani sevgilim olmadı , bunun neresi normal? Sevgi nedir bilmiyorum Aşk nedir bilmiyorum.
3 ay
anormal ve normalde belli bir yaşa kadar keşke hiç sevgilisi olmamış bi erkek arkadaşım olsaydı ilklerini benimle yaşasaydı diye düşünürdüm fakat bu tarz 2 ilişkim oldu ve ikisinden de illallah ettim, bazı şeyleri yaşamış ve geçirmiş olman gerekiyor yoksa karşındaki kişiye bir şeyler katamazsın tam aksine zarar verirsin ve cahillikle de bir çok hata yaparsın, bi erkeğin kendini koruması etrafında kızlar varken çok ortamlara girmemesi ayrı yokluktan sevgili yapamaması ayrı bir şey, sen bu ikinci dediğim oluyorsan yazdıklarım senin için de geçerli
Evlilik amaçlı bir kişi ile görüşmek farklı bir de eğlence amaçlı takılmak farklı. Ben düzgün efendi biri olduğum için ciddi evlilik amaçlı birini istiyordum , ama kimse beni sevmedi
Bunu böyle anlatman bile içinde ne kadar birikmiş duygu olduğunu gösteriyor 🫂💙 28 yaşına kadar sevgilin olmaması anormal falan değil, inan bana değil. Herkesin zaman çizelgesi farklı. Sevilmemiş olman da mümkün değil, sadece henüz sana uygun kişiyle kesişmemiş olabilir yolların. Aşk bazen geç gelir ama geldi mi “iyi ki” dedirtir. Sence sen hiç birine kalbini açabildin mi, yoksa korktun mu biraz? 💭✨
Cevap
4Cevap
Normal evet
Benim gibi muhafazakar bi ortamda büyümüşsen normal
İmam hatip okudum
😂 😂 Ondan normal
İyide benim yanımda okuyan adamların sevgilisi vardı, benim olmadı
Girişken değilsin demek ki sessiz sakin Bi tipsin
Ama düzgün efendi bir insanım , kalkıpta ben serseriler gibi kızlara mı sulanayım gidip
Hayır tabi ki de azıcık girişken olman lazım
Tacizci desinler sonra
Normal ben de 37 yaşına geldim bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı
Normal değil kardeşim.
Bence tipim yüzünden
Normal değil senin sayko olma ihtimalin olabilir
Yoo düzgün bir insanım
O zamam düzgününü bul çekinme öyle
Nasıl yani
Asosyal misim
Bu bir tercih miydi?
Hayır değil