Arkadaşlar 20 yasindayim ve bu zamana kadar kimsenin elini bile tutmadim yani yasitlarimin cogu sevgilisiyle yatiyo filan yani yatmayi dúşünmüyorum ama biri olsun istiyorum hoslandigim pek cok kisi oldu ama utancimdan sakladim hep birde cok utangacım òzellikle karsi cinsten çok utaniyorum sizce ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
+1 yılutanmam çok normal benim 3 senedir sevgilim yok. Dediğin gibi arkadaşlarım yeri gelince geziyorlar, birlikte yemek yiyorlar, birbirlerinde kalıyorlar, her şeyleri ortak. Bu onlardan birinin çekinmemesi üzerine gerçekleştiği içindir. Yani oğlan cesaretini toplayıp çıkma teklifi etmiştir ve kız da teklifini değerlendirmiştir. Oysa durum bende olduğundan bırak çıkma teklifini bu tür konuları bile o kişi ile konuşamam. Ya biraz kararlı olacaksın, duygunu belli edeceksin ya da biraz daha hayat tecrübesi kazanıp olması gerektiği gibi davranacaksın :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1. Utanmak, edep ve terbiye meselesi.
2. Hiç olmaması bizim örf ve adetlerimize göre olması gerek bir durum.
3. Aşağıda bazı arkadaşlar cesaretten , bakış açısından falan bahsetmiş.. kusuruma bakmasınlar haksızlar tuzları kuru olduğu için geniş geniş konuşuyolar, ayrıca edepsizlik yapmadığın için kendini kötü hissetmene gerek yok..
4. Şu anda çevrende imrendiğin o arkadaşların madalyalık bişey yapmış gibi anlatıyor olabilir ama yaptıkları şeyin türkçede bazı karşılıkları var şimdi burada söylemeyim anlayan anladı.05 Yorumla
Soran+1 yılBence bir iliski yaşamanın adı farklı algılanmamalı özellikle karşılıklı sevgiyse bu
Soran+1 yılO kadar ileri gidebilenler varken ben normal bir iliski bile yasamadim diyorum
+1 yılBenim hiç olmadı 18 yaşındayım ve duyan şaşırıyor. Ben de erkeklere karşı mesafeliyim biraz ondan kaynaklanıyor. Aslında istiyorum ama bu zamanda düzgün birisi nerde? Oldu mu tam olsun ablacım boşver, bekliyordur kısmetin de kim bilir nerde ve ne zaman :)
00 Yorumla
bu yaşa kadar kimsenin olmaması normal. cinsellik yaşamanı tavsiye etmem. bu yaşlarda yaşanan cinsellik ilerde pişmanlık verebiir.
23 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik anlaminda olmasa bile biseyler yasamak istiyorum en azindan bazi seyleri yanlis anlamam
Soran+1 yılO konuda haklisin erkek yapınca milli oluyo kiz yapinca o..
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
41Cevap
+1 yılşöyle dicem utanmak iyidir güzeldir bu yaptıgın iyi bişiy kendini tek bir adama adicaksın böyle devam et şimdi çevrendekilere uyup biriyle çıkarsan emin ol ondan ayrıldıkdan sonraki acı çok ağır gelicek emin ol buna şaka degil çok ağır bir acıya katlanmaya çalışıcaksın ha kimse olmamış hayatında böyle devam et ilerde biriyle evlen onu sev hep
113 Yorumla
Soran+1 yılNe yani acı çekcem diye hicbisey yasamiyim mi?
- +1 yıl
acı çekmek dedigin agır bir acı ve de o giden kişiyi hiç unutamayada bilirsin ilk sevgilisini unutamayan kaç kişi var hani kendini depresyona atmayı iyi bişiy görüceksen tamam deneyebilirsin
Soran+1 yılAma böyle de en ufak bir ilgiyi yanlis anliorum
- +1 yıl
bak bu zamana kadar kimsenin elini tutmamışsın etmişsin çok iyi bişiy böylede devam et en güzeli biriyle çıkarsın sonra çeker gider sen onu sevdiginle kalırsın hayatını etkiler sana şaka gelir belki ama ciddi ciddi etkiler
Soran+1 yılSen etkilenmissin galiba:/
- +1 yıl
ben ilk sevgilimde etkilenmiştim o da yaklaşık 3-4 yıl önceydi belki daha fazladır yaşadıgım için söylüyorm hani bu yaşa böyle gelmişsin böyle devam et bişiy kaybetmessin herşeyi tek bir erkekde yaşayarak keşfedersin en güzeli olur bu
Soran+1 yılYa o tek bir kiside hayal kırıklığı olursa ama evli oldiğum icin de ayrilmak o kadar kolay olmaz
- +1 yıl
şöyle dicem evlendiginde elinde bir meslegin yoksa ayrılmak o kadar kolay olmaz ki hani elinde bir meslegin varsa kimseye bağlı kalmadan yaşayabilirsen her yer sana paris zaten evlendigin adam alıştıgın adam boşanmalar öyle kolay olmuyor
Soran+1 yılBende bunu diyorum işte:) evlenince ayrilmak daha zor olur
- +1 yıl
rica etsem özel mesaj atarmısın?
Soran+1 yılSenin seviyen yüksek atamam
Soran+1 yılBenim xperim 3 :((
- +1 yıl
takip et mesaj atayım
+1 yılsende yap hiçbrşeyden çekinme gerekirse ailenide karşına al
sna karşı çıkarlar ilk başta ama zaman geçer seni adam yerine koyarlar
yap diyorum aksi takdirde 30lu yaşlara geldiğind kılıbık pısırık olur çıkarsın herkes sana acır
tabi bubu kafayada çok takma bu arada başka alanlardada kendini geliştir keyfine bak yani01 Yorumla
Soran+1 yılPısırık mı://
Utanmak kendine güven ile alakalıdır. Öncelikle bu sorundan kurtulman gerek. Özgüven çalışmalarını bir uzman yardımı ile yapmanı tavsiye ederim. Sonrasında birkaç bakışınla erkekleri kendine çekebilirsin. Kız olduğun için pek bir çaba harcamana gerek yok tek bir bakış yetiyor bizleri çekebilmek için.. Kolay gelsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılPsikologa gittim de o kendi tezi icin sacma sapan testler yapiodu beni dinlemiodu bile salak kadın:///
Soran+1 yılÖzel bir kurumdu:(
+1 yılyaşıtlarımın çoğu sevgilisiyle yatıyor diyorsun böyle olacaksa olmasın daha iyi bence. Yatma ya da onu bunu yapma demiyorum 3 günlük ilişkide bunları yaşıyorsan diyecek bir şey yok ama biraz ciddiye bindiyse tabiki olabilir. Bence anormal bir durum değil ama normalde diyemeyiz. sormaycaktım ama kendine güvenin yok mu fiziki olarak ondan mı acaba? teklif aldın mı bide?
00 Yorumla20 yaş çok geç bir yaş değil. utangaçlığın gizliden soru sormandan belli. bununla alakalı çok bişey yapamassın bundan sonra ne kazanıcaksan sen kazanıcaksın kendine kazandırıcaksın. çık artık o ölü toprağının altından. çııkkk dışarı çıkkk çıkkkkk!!! :)
06 Yorumla
Soran+1 yılİyi gaz veriyosun:)))))))
- +1 yıl
Gaza gelmeyin gokyuzu gazlarına gelinn :D
Soran+1 yılAbime mi:///
+1 yılBu yaşıma kadar kimseyle öpüşmedim de yatmadım da. Kafam rahat. Başkasının hayatını da mahvetmediğime göre pişman olacağım hiçbir şey yok. Sonu evlilikle bitmeyecekse hiç olmasın. Yarın birgün birşey yaparsın, ondan sonra gelip burada pişmanım deme.
10 Yorumla
+1 yılo* olmayamı özendin? Yatmak istiyorum falan. Bende 20 yaşındayım hiç sevgilim olmadı yatmak istemedim kimse ile. Seninki sevgili olmak değil birilerinin altına yatma hevesi mk
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alakasi var? Ben kiyasma yapmak icin soyledim millet o kadar ileri giderken ben kimsenin elini bile tutmadim dedim
- +1 yıl
Kıyaslama yapılmaz öyleleri ile. Tutma zaten illa sevgili olmak mı lazım mutlu olmak için. Bekle eşine sakla kendini
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Olmayan sevgili olsun tek.
Sevgili illa mutluluk değil ki. Arkadaşlarınla geziyorsan, sinema vs iste mutluluğu illa sevgilide arama00 YorumlaBen 23 yaşındayım ve benim de bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı
23 Yorumla- +1 yıl
oluruz canım, takma kafana
Olması kadar normal bence, bunu bir eksiklik olarak görüyorsan; budur anormal :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. kımsenın olmaması normal bu utandıgın ıcınse normal degıl. cunku sen bunu ıstıyorsun fakat gerceklestıremıyorsun. ozguven eksıklıgı.
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen özgüvenim çok zayif:(
Soran+1 yılMoral kazanmak icin mi:)
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBände 23 üm benimde olmadı. :D Utangaçlık başa bela cidden
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen:(
- +1 yıl
Napsakki :(
Soran+1 yılBilmiyorum, camdan mi atlasak ki:/
- +1 yıl
Yok canım sende o kadar değil :) arkadaş çevren falan var mı okumuyor musun?
Soran+1 yılOkuyorum bikac kisi disinda fazla kisi yok cevremde
- +1 yıl
üniversite sanırım. Sevgilisi konusu çok farklı yaaa benimde arkadaş çevrem falan iyidir ama sevgilisi konusunda tırtım :)
hoşlandığın çocuk varsa git ummadığı anda dudakların öp korkunda gider utangaçlığında sevgili sorununda..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Boşver, bunu mu takıyorsun kafaya. Biri olur zamanı gelince.
00 Yorumlaöncelikle gizli kullanıcı kimliğinden çıkman lazım :)
04 Yorumla
Soran+1 yılNedenn?
Soran+1 yılResmim yok ki:)))))
bir sevgilin olmak zorundamı. işte bunun adı sürü psikolojisi.
08 Yorumla
Soran+1 yılDeğil ama ben o diyguyu tatmak istiyorum. Birini sevmek, merak etmek benimsemek istiyorum, beni sahiplenmesini istiyorum
Soran+1 yılOkuyorum henüz bikac kisi disinda sosyal cevrem yok
Soran+1 yılAnkara
Soran+1 yılÇıkıyorum
+1 yılbiraz dışa açılmak zorundasın maalesef başka yolu yok eğer ortalama bir güzellikteysen hemen birileri gelir
00 Yorumla
+1 yılEn guzelini yapiyorsun. Evlenecegin kisiye sakla kendini. Tebrikler senin gibileri daha cok gormek istiyoruz...
05 Yorumla
Soran+1 yılAma evlenecegim kisiyle bir ömür birlikte olcam zaten ondan önce de biraz deneyim yasamak istiyorum
- +1 yıl
bir cay icelim istersen.
Soran+1 yılİzdivaç programi gibi mi:)))))
- +1 yıl
Sen nasil arzu edersen. Mesaj atsana bana tanisalim.
- +1 yıl
Eee yazmadin.
Normal utangaclıgını üstünden atabilirsen daha iyi olur ama 😉
01 Yorumla
Soran+1 yılKeske onu atmak kolay olsaydi:(
+1 yıljendi cinsinden bırıyle sevgılı ol ozman karşı cnsden utnyosan ::)))
01 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçmesen
+1 yılbenim yaşıma gelene kadar (26) endişe edecek bir durum yok.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. elbet olur ilerde ama çok geçirme derim ben hala kıza çıkma teklifi ediliyor biliyordum ne çıkması yıllar öncesinde kaldı diyorlar...
00 Yorumla
+1 yılHava ayni ben merak etme sana sarkmiycam ama sen kizsin ben erkek birine acilmayi dusunuom ama dur bakem
01 Yorumla- +1 yıl
Turümun son ornegiyim belki kiz kabul ederse oda gitcek :)
Daha ne istiyorsun dua et boyle olduguna , kendine kocana sakla her erkek senin gibi birini ister ;)
10 Yorumla
+1 yılOlmak zorunda diye bir şey yok dert etme bu kadar:*
00 Yorumla
+1 yılnormal normal ben erkek olarak 24 yaşında başladım çıkmaya :)
00 Yorumla
+1 yılnormal tabi kendini bana sakladın ve artık ben burdayım :)))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben erkek başıma bekliyorsam hayırlısını sende bekle. dışarda tanıştığın biri ile evlenmek zor.
02 Yorumla
Soran+1 yılEee nerde taniscaz peki:))
Cevap sahibi+1 yılbulur o seni işte bu dersin. tanıdğım çok insan var boşanıyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen kız olmana rağmen bu yaşa kadar böyleysin
ben 19 yaşındayım seninle aynı durumdayım00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,5b cevap paylaştı. Valla bnmde yşm 25 hç olmadı sevgilim evde kaldm.)
00 Yorumla
+1 yılEkle gidelim buralardan.
00 Yorumla
+1 yıl22 yaşındayım hiç olmadı
00 Yorumla
+1 yılNormal olması gereken bu zaten
05 Yorumla
Soran+1 yılOlması gereken derken? Çok mu tutucusun?
- +1 yıl
Hayır tutuculuktan değil. Doğru tektir ama insanlar şartlara göre bunu esnetirler. Yani kendi muhitinde mini etek bile giymeyen birinin plajda bikini ( sütyen ve kilot ) ile dolaşması gibi. Eğer bikini ile dolaşmak normalse neden insanlar istedikleri yerde bikini giymez. Çünkü aslında bunu giymek yanlıştır. Ama bu yanlış topluca yapılınca sürü psikolojisi ile meşrulaşıp normal gelmeye başlıyor. Bence sen doğru olanı yapıyorsun tek problem sürüden ayrılman.
Soran+1 yılEe denize nasi gircez madem? Haşemayla mi?
- +1 yıl
Benim karşımda bikinili olmaktan çekinmezmisin
Soran+1 yılPlajda cekinmem hem sadece senin karsinda olmicam ki o zmn
Sanki itirafı ben yapmışım :)
00 YorumlaDertsiz başa ders alınır diye ilan ver :)
00 YorumlaBu çağımızın sorunu bacım
00 Yorumlagel olalım işte aynı durumdayız:(((
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGayeeet hoş ve normal
00 Yorumla
+1 yılBen 23m benimde olmdi ozgrlgme dskunum
00 Yorumlaşartmı?
00 Yorumla
+1 yılnormaldir..
00 Yorumla
+1 yılUtanman güzel :)
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
Sempatik bence
Soran+1 yılSen birde bana sor onu:((
- +1 yıl
Senin için zor olabilir ama, bence kötü bir yönü yok. Kafana takma fazla
anormal
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
tabi ki de normal.
00 YorumlaAsil seninki normal
10 Yorumla
+1 yılnormal.
04 Yorumla
Soran+1 yılDeğil ama o duyguyu tatmak istiyorum
- +1 yıl
bende senin gibiyim.. bende yaşamak istiyorum ama öyle namuslu kızlar yokki.. aşkı adam gibi yaşayanlar yokki :S
Soran+1 yılVardir belki:/
- +1 yıl
:) vardır eminim.. gel tanışalım desem yuztane kötü şey geçirrsin aklından..
bu çok güzel bir şey
00 Yorumla
+1 yılgayet normal.
00 Yorumla
+1 yılnormall
00 Yorumla
+1 yılIlk benden basla
00 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı