Yaşıtlarım daha öncesinde pek çok defa yaşayıp tecrübeli olduğu için bu durum biraz çekingenlik oluşturuyor bende
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yok be. Liseyi bitirdim hiç doğru düzgün sevgilim olmadı abuk subuk flörtler sadece. Yani bu yaşlarda insan kendini tanımıyor daha başkasının isteklerini nasıl karşılayacak ki? İlişki dediğin karşılıklı mutluluktur. Benim çevremdeki tüm ilişkiler toksikti. O yüzden 20 yıla 10 tane toksik ilişki ve aşk acısı sığdırmadığına sevinmelisin bence.
Bu konuda kızlar hiç şikayet etmiyor. Nedeni ise sevgili bulamayan kızlar erkek düşmanı bir feminist oluyor. Ya da çaresizce beta, ezik, feminist bir erkekle takılıyorlar bak ben sevgili yaptım. Bak. Erkek bir sevgilim var. Erkek düşmanı değilim ben diyebilmek için. Zaten aklı başında, maskülist, erkeksi bir erkekle isteseler dahi sevgili olamıyorlar. Ben çok kızla tanıştığım için, bazen kız feminist çıkıyor ve bunların ne bok olduğunu iyi anladım.
Cevap
44Cevap
Hayır neden eksiklik olsun jffjjf
Hiç sevgilisi olmayan kişiler bence hayatı boyunca bir sürü sevgilisi olmuş olan kişilerden daha şanslı kişilerdir. Kolay mı birinin kaprisiyle uğraş, öbürüne laf anlatmaya çalış, sev, terk et, terkedil, unut.. Hem daha yaşın genç. Elbet karşına sevebileceğin, sevgili olacağın birisi çıkar.
insanların yasadığı tecrubeyle senın yasadığın aynı olmak zournda değil kardeşim , yaşa kendın tecrube et herşeyi insanların doğruları sana doğru gelmesin , senınde kendıne has duyguların dusuncelerin ve doğruların olsun. pişman olmasssın yoksa ınsan nasıl tanırsın , öyle bir durum söz konusu ise acele et beklemek başkasına fırsat vermektir
Olmasının da verdiği eksikliği herkesin yok sayması peki xd
Nasıl bi eksiklik tam olarak
neden olmadığına bağlı değişir, eğer olsun diye uğraşmıyorsan büyük eksiklik sayılmaz istiyor ama bulamıyorsan o biraz sıkıntı...
Dostum doğrusu 20 li yaşlarda aşk zarar verebilir, pek bir şey kaybetmiş sayılmaz sın. Sana önerim boş ver sevgili yi, ücretli bir eskort bul düzenli olarak görüş, sevgiyle boşuna para ve umut harcama. Sen abini dinle, tecrübe konuşuyor burada.
tecrübe yok be birader 2 yıl içersinde kaç kişiyle çıksanda aynı muhabbet önemli olan senin ne istediğin bi ilişki , çekingenlikte olur ama sonradan aklına bile gemez.
Sen öyle hissetmiyorsan benim söylediğimin ne önemi var?
Çirkin erkeklerde görülen bir durum. Benim de hiç sevgilim olmadı. Tipsiz olduğum için bana bakmaz hiç bir kız.
çekingenlik oluşturuyor dediğine göre bi eksiklik hissediyorsun belli ki yani eksiklik diyebiliriz bence ama öyle çok olumsuz bi anlamda değil
Hayır ne alaka bende 21e dogru gidiyorum henuz erkeklerle göz göze bile gelemedim 😊
@maya_ aranıp bulunamayan kız tipi
Bu açıdan bakmamıştım
Utangaç biri sandım seni
Maya işin zor😂
Yok öyle biri
Eee sonuç erken mi?
Bu senin kadar kendi kararın mı
Üzüldüm senin için
Yanlış düşünüyorsun
Bunun kararı senindir
Bana mesaj atdana
Eksiklik değil doğru kişi doğru zamanda karşına çıkar zaten
Dostum ben 24 yaşına girdim benim elini tuttuğum kız olmadı.
çekingen pısırık bişisin kesin topla kendini 30 olsanda olmaz bu gidişle
Neden öyle düşündünüz? Kendisi istememiş ki olmamış siz daha çok özgüvenini düşürüyorsunuz üstelik de genç biri yarın öbür gün çocuğunuz olduğunda ona da böyle mi örnek olacaksınız merak ediyorum doğrusu.
peki ya 7 yaşına gelen ne yapsın kardeşim bu işler biraz sabır işleri
Aslında olması gerekenin bu olduğunu düşünüyorum ben
Benimde o yaşlarda yoktu 24 yaşında bir fırtına başladı bir bakmışımı evlenmişim. Sonra boşanmış
Ben de 21im olmadı takma knk etrafına bak adam gibi seven çok az zaten her hafta başka biriyleler...
Sanmam olacağını sosyal değilsen sosyal olmaya çalış yeter
Doğru kişiyi bulmadan sevgili olunca da hayata bir katkı sağlamıyor zaten boş ver o yüzden en iyisini yapmışsın
29'uma merdiven dayadım benim de yok, az bekle bakalım benim gibi mi olacaksın, olmayacak mısın gör.
Benim de hiç olmadı eksik hissetmiyorum. Aksine iyi ki olmamış diyorum çünkü arkadaşlarıma yaşatılan şeyler ve onların halen aşk acısı çekiyor olması beni de tecrübelendirdi diyebilirim. İlk sevgilimin son sevgilim olmasını isterim
Eksiklik değil herkes yapısına göre yaşar. Sen çok istememişsin küçük yaşta sevgili olmayı demek ki. Ayyy 10 yaşında sevgili olanlar aşkı mı biliyor zaten. 18 de aklın mantığın tam oluyor gerçekten seven ve anlaştığın insanı bulmak istiyorsun.
4 yaşında yeğenim var demek ki teyzeyim :)
27 yaşındaki teyzelerdenim 45 yaşındaki değilim ayrıca anneyim birde :)
Dünyalar tatlısı oğlum dünyalar tatlısı eşim var. Allah size de nasip etsin aile kurmayı
Her şeyin vakti zamanı vardır Allah hayırlı zamanda hayırlı insanla mutlu bir yuva kurmayı nasip etsin cümlemize
Değil ama karakterli insan kalamadı ki
#Hükümdar
Kendine sor bunu biz evet desek sevgili mi bulcan hemen
Türkiye şartlarında normal 20 yaşında kız arkadaşın olmaması. sana tavsiye biraz spor kaslan kendine güvenin gelsin o zaman her şey daha rahat olur senin için.
bence bu sekilde devam et temiz ve duzgun kal akil sagligin yerinde sevgili yapip neyapacaksin boş ver
Kesinlikle eksiklik değil hatta bence daha iyi kendini gelistirmissin boş sevgili işleriyle zaman kaybetmemek her zaman seni bir adım önde yapar
Hayır tabiki de yanlışlıkla evet’ e basmışım
hayır canım neden eksiklik olsun. Ha olsaydı deneyim olurdu ama illaki zaten o deneyimler yaşanır
Bence çok takılma zamanla her şey olur erken başlarsan çabuk bikarsin
Yok canım e alaka.. zamanı vardır. Bekle
Doğru insani bekliyorsun demekki
Eksiklik değildir
Yok değil 1 tane sevgilim oldu 1 hafta oda. 😂😂
hayır tabi ki de çok da normal bir durum değil
Daha yeni başlıyorsun hayata
Ya neden eksiklik olsun
Hayir olabilir normaldir
Senin gibi düşünen çok az kaldı
Değil de hiç mi sevdiğin olmadı
Henüz çoook gençsin ve hiçbir şey için geç değil.
eksiklik değil de mallık diyelim biz ona :D
Evet çok eksik bir duygu.
Kesinlikle hayır esksiklik filan degil
Asıl bundan sonra başlar
ne bekliyon onu anlamadim
Ve ellenmemiş bir delikanlı bravo
Değil tabiki daha küçüksün bile
45 yaşındayım hala sevgilim yok
Hayır değildir geç olsun güç olmasın
Olabilir oldu
Ne zamandı tam olarak
Yok bee ne alakası var mq