Kuzenime aşık oldum, ailem akraba evliliğine karşıyken bu duyguyla ne yapmalıyım?

Kızlar, bir şey danışmak istiyorum.
Bizim ailede akraba evliliği hiç yok ve bu konuya oldukça katı bakıyorlar.
Halamın evine misafirliğe gittik. Kuzenimi 5 yıldır görmüyordum. Çok uzamış ve kolları, omzu falan baya genişlemiş, beli inceydi belli ki spor yapmış. Küçüklükten beri spor yaptığını biliyordum ama bu sefer gerçekten çok yakışıklı olmuş, önceden kaşı çok kalındı, kaşını düzeltmiş. Kurban Bayramı’nda gördüm onu.
“Abi” dedim, sonra içimden kendime kızdım abi dediğim için.
Bayramını kutladım, yanak uzattım ama sadece elimi sıktı. Namaz kılıyor diye herhalde fazla temas etmedi. Herkese ikram ettikten sonra babama kendi yaptığı naneli ikram etti verdiği esnada.
Ben de “Evrim geçirmişsin X abi” dedim.
“Olumsuz mu?” diye hafif tebessüm ederek kaşını çattı.
“Yok abi, olumlu” dedim ama heyecandan ayaklarım ve ellerim titriyordu.
Hiç dönüp bakmadı. Herkes sohbet ediyordu, o da herkesi dinliyordu, izliyordu. Birkaç kere soru sordum, “Bu vücudu nasıl yaptın?” falan dedim. “İlkokuldan beri yapıyorum” diye kısa cevap verdi. Ben sohbet başlatmaya çalışıyordum, o ise konuşmayı bitirmek için kısa yanıtlar veriyordu.
Sonra küçük kız kardeşinden laf almaya çalıştım. Ciddi ilişkisi bitmiş, aldatılmış ve bu yüzden kadınlardan nefret ediyor dedi.
Ne yapabilirim? Aileme söyleyeyim mi? Ciddi ciddi düşünüyorum. Çünkü namazında falan, çok yakışıklı olmuş...

Güncellemeler
8 gü
Metin düzeltme: "Naneli limonata"
Kuzenime aşık oldum, ailem akraba evliliğine karşıyken bu duyguyla ne yapmalıyım?