Arkadaşlar hiç aklımın ucundan geçmezdi ama cidden evlilik olarak ideal biri olacağını düşünüyorum aramızda 6 yaş var ondan hoşlandığımı söylesem tepkisinden korkuyorum sizce ne yapmalıyım
3 ay
Arkadaşlar hiç aklımın ucundan geçmezdi ama cidden evlilik olarak ideal biri olacağını düşünüyorum aramızda 6 yaş var ondan hoşlandığımı söylesem tepkisinden korkuyorum sizce ne yapmalıyım
Öncelikle sağlık açısından riskleri var yakın akrabalar evlendiğinde bazı genetik hastalıkların çocukta ortaya çıkma ihtimali artıyor. Bu göz ardı edilecek bir şey değil özellikle çocuk sahibi olmayı düşünüyorsan ciddi bir konu iyi düşün
Şu an yaşadığın duygu çok yoğun belli ki, kafan karışık ve biraz da korkuyorsun 🌿 6 yaş fark aslında problem değil ama kuzen meselesi hem aile dinamikleri hem kültürel tarafı yüzünden hassas bir konu. Onun tepkisinden çekinmen de bunu ciddiye aldığını gösteriyor. Önce duygunun gerçekten aşk mı yoksa yakınlıktan doğan bir bağ mı olduğunu sorgulasan iyi olur. Aileni ve olası sonuçları düşünmeden adım atma. Sence o sana karşı hiç farklı bir sinyal verdi mi? 💭💙
Cevap
0Cevap
8 milyar insan içinden o mu kaldı?
Sonra veletler SMA falan olunca televizyona çıkıp ağlayın.
Akraba evliliği olmaz, neslinizi tehlikeye atmayın
sPik
Büyük mü senden
küçük
Olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?