9 aylık bi ilişkim vardı, çocuk askere gitti. Askerdeyken de yanımdayken de sürekli bana küfür eden, el kaldıran, baskı yapan birisiydi. Askerliğinin bitmesine son bi ay kalmıştı, ben artık fazlasıyla bunalmıştım. Onunla görüşmeyi konuşmayı kestim. Tüm ailesi ilişkimizi biliyordu, bana vurduğunu, hakaret ettiğini arkadaşları, kuzenleri görüyordu. Her neyse, ayrıldım. Bir hafta sonra komşumuzun oğluyla konuşmaya başladık. Benim çevrem onunla görüşmemi istemiyordu, iki tarafın da baskısı beni çok yormuştu. Her neyse, biz 1 hafta sonra bu komşu oğluyla buluştuk, oturduk bi yerde. Kardeşi ve arkadaşı gördü, onlara ayrıldığımızı söylememiş. Çocuğun yanında "benim kardeşimin sevgilisi bu" diye tartışma çıkardılar, bildiğin rezil ettiler beni. Bi süre sonra çocuk askerden geldi, bana yazdı. İki üç gün konuştuk, o kardeşi "sen ne gurursuz bi adamsın, bu kız seni aldattı" gibi şeyler söylemiş, kavga etmişler. Yetmedi, beni tehdit etti "abimden uzak dur" diye. O da yetmedi, geldi aileme her şeyi anlattı. Şu an hepsinin gözünde ben kuzum, kötü bi kızım. Bu aldatmak mı oluyor ya
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım benim, yaşadıkların gerçekten çok zor ve üzücü 🥺 Şiddet ve baskı dolu bir ilişkide "ayrıldım" dediğin an her şey biter. Sen kendini korumak için o toksik durumdan çıkmışsın, bu asla aldatma değil. Kimseye kendini kötü hissettirmene izin verme, bu durum onların seni manipüle etme çabası. Senin önceliğin kendi huzurun ve güvenliğin olmalıydı. Güçlü kal birtanem 💖 Şu an kendini nasıl hissediyorsun bu olanlar karşısında? ✨