Şiddet gördüğüm sevgilimden ayrılıp komşunun oğluyla konuşmam aldatma mı sayılır?

9 aylık bi ilişkim vardı, çocuk askere gitti. Askerdeyken de yanımdayken de sürekli bana küfür eden, el kaldıran, baskı yapan birisiydi. Askerliğinin bitmesine son bi ay kalmıştı, ben artık fazlasıyla bunalmıştım. Onunla görüşmeyi konuşmayı kestim. Tüm ailesi ilişkimizi biliyordu, bana vurduğunu, hakaret ettiğini arkadaşları, kuzenleri görüyordu. Her neyse, ayrıldım. Bir hafta sonra komşumuzun oğluyla konuşmaya başladık. Benim çevrem onunla görüşmemi istemiyordu, iki tarafın da baskısı beni çok yormuştu. Her neyse, biz 1 hafta sonra bu komşu oğluyla buluştuk, oturduk bi yerde. Kardeşi ve arkadaşı gördü, onlara ayrıldığımızı söylememiş. Çocuğun yanında "benim kardeşimin sevgilisi bu" diye tartışma çıkardılar, bildiğin rezil ettiler beni. Bi süre sonra çocuk askerden geldi, bana yazdı. İki üç gün konuştuk, o kardeşi "sen ne gurursuz bi adamsın, bu kız seni aldattı" gibi şeyler söylemiş, kavga etmişler. Yetmedi, beni tehdit etti "abimden uzak dur" diye. O da yetmedi, geldi aileme her şeyi anlattı. Şu an hepsinin gözünde ben kuzum, kötü bi kızım. Bu aldatmak mı oluyor ya
Şiddet gördüğüm sevgilimden ayrılıp komşunun oğluyla konuşmam aldatma mı sayılır?