Arkadaşlar uzun ilişkim yeni bitti, nasıl atlatabilirim, tecrübesi olup bir öneride bulunabilecek var mı🙏🏻
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
12Cevap
Zamanla alışır ya da unutursun seviyorsan oyle ya da böyle acısını çekeceksin kaçınılmaz biz kadınlar erkeklere nazaran biraz daha duygusunu yoğun yaşayan varlıklarız bende yaşadım aynı durumları aklıma gelince o boğazım düğüm düğüm oldu lafını sözde hissederek söylemezdim ama onu bizzat yaşattı bana kendisi yokluğunu çok fazla hissettirdi bana saçma sapan bir ayrilikti bir de hani aldatma falan olsa kendime yediremez unuturdum öyle bir şey de değildi bir yılı geçti ayrılalı hala tam unutmuş değilim aklıma geldikçe hala gözlerim doluyor fakat zamanla eskiden hissettiğin kadar kötü hissetmiyorsun alışıyorsun şimdi hayatında birinin olduğunu öğrendim belki içimin soğumasına da biraz o etken oldu kabulleniyor insan bir süreden sonra
Ben yaptığı kötü şeyleri bir kağıta not alıp okuyordum her aklıma geldiğinde daha sonra dizilere kitaplara yeni arkadaşlar edinmeye başladım daha çok azaldı iyi günleri değilde kötü günleri düşündüm galerimde onu bırakmadım ne kadar zorlansam da herşeyi sildim daha genç olduğumu benim için hayırlı kişi o olsaydı kalacağını düşündüm ayrıldıktan sonra da eskisi kadar olamıyorsunuz o yüzden tamamen kopup bittiğini kabullendim sen de böyle yapabilirsin
3 yılımı aldı tamamen duygularımdan arınmak için. Şu an olsa umursamam böyle böyle güçleneceksin acını çek
20 yılın sonunda ayrıldık... Acı mı yoksa şefkat mı zaman gösterir...
Yanlız kalma asla karalar bağlama hep oyalanmaya çalış düşünmemeye çalış sadice akşam yatarken yanlız kalırsın diğer türlü küserde eve kapanırsn çok zor atlatırsın
Zaman acını önce hafifleticek zaman zaman nefes aldırıcak arada artıcak ilmek ilmek sökülüp gidicek
Çok ağlarsın dolanırsın ama eninde sonunda iyi ki bitmiş dersin
Geçmişle ilgili bütün bağları sil derim sonra yavaş yavaş atlatırsın
Önce bütün iletişim kanallarını kapat. Sana ulaşma ihtimali içinde belirsizlik oluşturacak çünkü. Sana ona hatırlatan ne varsa parfümü olur al kokla anılarınız olur git tekrar oraya bak. Bunlar canını acıtacak ama hızlandıracak acıyı yaşamanı. Bol bol ağla hem değişen sana hem de ruhundan kopan parçaya. Bir süre sonra acı çekmekten sıkılana kadar yaşa acını.
Uzun bir süre kendine vakit ayır geçmişi düşünsende geri dönmeyi düşünme çalışıyorsan işine odaklan spor yap gez illaki arkadaşların çok olmak zorunda değil olanlarla bol vakit geçir
Sosyalleş. Kendink kapatma.
Benimde bitmişti seni anlıyorum istersen konuşabiliriz
Ne kada z. ker mk
Kendini imha et hemen kurtul
Yeni bir erkek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom benim ya, bu durumu yaşaman çok üzücü 🥺 Uzun ilişki bitişleri gerçekten can yakar. Ama unutma, bu süreçte kendine iyi bakmak, yeni hobiler edinmek ve bol bol kendini şımartmak çok önemli. Belki bir kahve kapıp Kordon'da yürüyüş iyi gelir? Arkadaşlarınla vakit geçir, yeni şeyler keşfet. Bu senin yeniden doğuşun olacak! Sen neler yapmayı düşünüyorsun kendine iyi gelmek için? ✨💖