Erkek arkadaşım doğum günümü unuttu, içime mi atmalıyım yoksa uyandırıp konuşmalı mıyım?

Erkek arkadaşım ile aynı evde yaşıyorum. Tüm bir ay boyunca hiç hatırlatma yapmadım ve normal davrandım akşam dışarı çıktı ben bana sürpriz yapıyor sandım ve sesimi etmedim 23:30'da geldi ama hiç ses seda yok ben yine ümidi kesmedim baktım saat 00:00 ben kalktım kendi pastamı kendim yaptım o sırada bunu da gördü yani benim kek yaptığımı falan hiç çıt yok sonra tuvalete gitti ve şimdi uyumaya geçti. Demem o ki doğum günümü unuttu ve çok kırıldım çünkü onun doğum gününde ben nöbetten çıkmıştım ve yorgundum pastasını alıp o gece kutlamıştım. O ise doğum günün kutlu olsun bile demedi. Yarın sabah da storylerden görecek yüksek ihtimalle sonra doğum günün kutlu olsun unutmadım diye manipüle edecek. İçimden bir ses kırgınlığını içine atma şimdi git uyandır içini dök ve odana gidip uyu biraz da o dert edinsin diyor sizce ne yapmalıyım

dipnot: ilişkide her zaman öncelik tanıyan benim hayatımdaki tek önceliğim oyken onda öyle değil onda arabası ailesi (bu bana normal geliyor) bilgisayar oyunu ve arkadaşları sonra benim

Güncellemeler
2 gü
Kendi ailesi ve arkadaşlarının doğum günlerini hiç unutmaz ama bana karşı ikidir böyle unutuyor
Güncellemeler
2 gü
Odasına gidip bugünün doğum günüm olduğunu söyledim o ise esneyip uykusuna devam etti
Erkek arkadaşım doğum günümü unuttu, içime mi atmalıyım yoksa uyandırıp konuşmalı mıyım?