Yani düşünüyorum neden hiç sevilmedim 27 oldum çevrem hiç yok sağlıkçıyım iş ortamım full kadın cidden mutsuzum
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani düşünüyorum neden hiç sevilmedim 27 oldum çevrem hiç yok sağlıkçıyım iş ortamım full kadın cidden mutsuzum
Hep böyle yalnız geçecek evet. Aynı yaştayız. Yalnız yaşamaya devam edeceksin. Sağlıkçıymışsın bide boş ver ilişki işlerinden hayır gelmez. Parana bak keyfini yaşa.
Canım benim, böyle düşünmen ne kadar üzücü. 😔 27 yaş hiç de geç değil ki! Emin ol, aşk kapını çalmak için doğru zamanı bekliyor. Önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin. Belki iş dışında kendine yeni hobiler bulup farklı ortamlara girerek çevreni genişletebilirsin. Hiç beklemediğin anda her şey değişebilir, inan bana. Yalnızlık geçici, yeter ki sen umudunu kaybetme. ✨ Ne dersin, yeni bir başlangıç için adım atmaya hazır mısın? 💖
Cevap
26Cevap
Bak Bu soru benim vücudun ve Kalçan bunun gibi ise an itibarıyla Yalnızlıktan kurtuldun 😄😄 Kalçanızdan gerçekten memnun musunuz, karşı cinste nasıl bir kalça tipi çekici geliyor?
Kriterlerini düşür diyesim geliyor pek normal değil 27 ye kadar sevgili olmaması
Off ya lise univ zamanj aşk acısı ile geçti travmalarım vardı int ten 2 tane doktor vardı konuştuğum cinsellige bagladilar
Ben de 33 yaşındayım hiç sevgilim olmadı hadi benim mesleğim yok çoğu zaman işsizdim bu yüzden tanışma fırsatlarını tepmek zorunda kaldım.. Senin ne güzel mesleğin de varmış niye olmadı be...
Normalde doktor ya da başka bir erkek hemşirenin falan yürümesi lazım ya o iş ortamında bulamaman çok anormal
Knk profil 30-35 diyor hangi dediğin doğru?
Sürekli arayıp da bulamadıysan harbi sıkıntı
Ben 34 oldum hiç sevgilim olmadı ne var
Hangi sehirde sağlıkcısın
hıc tanısmak ısteyen olmadımı Şu an olsa ne dersın mesela?
Kendine bakmasan olmaz
Erkek seni mutlumu edicek
Kadinlarda bu dertten muzdaripmiymiş
Etrafında hiç mi erkek yok sevebileceğin
teklif eden, tanışmaki steyen de mi olmadı?
Yalnız olmanın meslekle alakasını anlayamadım
Evet yalniz ölüp çürüyceksin
Çevrenin dışına çık o zaman
Hıcmi doktor yok be sapık olanları vardr arada
Doktor vardı 2 tane int ten tanıştığım cinsellige çektiler knk
ne kadar buyuk derdin varmis
Olması lazımdı
Belki de zamanı gelmemiştir
Görücü usulü olur
Bu yaşa kadar olmaması ilginç
Sabret
aglama ya tamam 😂