Nasıl yenerim bu hissi, çok üzülüyorum nasip olmadı bir türlü
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
36Cevap
Bende evlenmek istiyorm ilişkilerimde oldu ama hepsi geçiciydi. şimdi ise akıllandım ve ciddi ilişki istiyorum ama bulamıyorum. Demem o ki hiç bir şey için geç kalmadın. Nasibin tek olsun ömür boyu olsun. ilgili şevkatli vicdan ve merhamet sahibi biri olsun
Bu yaşa kadar karşına illaki 50 tane adam çıkmıştır en çirkin kıza bile 100 kişi talip oluyor.
Soğuk bir yapım var
Sana tavsiyem ilişki işlerinden uzak dur. En iyisini yapmışsın yalnız kalarak.
Neden
Çok sorun sıkıntı stres. Hasta olursun psikolojik olarak sorunların olur aldatılma korkuların daha çok bastırır acaba aldatır mı veya ilişki ilerde biter mi gibisinden. İlişki bitince hani yıllar boyu verdiğin emek zaman hepsi çöp oluyor sonra o kişi başka biriyle hayat kuruyor. Her şey çöp oluyor. Ülkede insanlar cinnet geçiriyorsa emin ol ilişki işleri yüzünden cinnet geçiriyor.
Biraz daha samimi güler yüzlü olursan olur bnce. Sen uzak durmasan illaki olurdu şimdiye kadar
Kısmet bu işler ama burada günde 800. kisa merhaba diyen atlar o ayrı
Gerek yok boş ver 0 km hiç kullanılmamış alan çok şanslı olacak
Fazla seçici ve beklentiler yüksek olunca daha da bu yaş ilerler
Soğuk bir yapım var sadece beklentilerim yüksek değil beni sevsin sadece
Hayır yengeç
Üzülmek seni daha kötü yapacak ayaklan adım at başla bi yerden
Üzülme be tek sen değilsin. Sadece senin kısmetin birazcık geç gelecek ama henüz çok geç değil yorma kafanı.
Niye olmadı la sevgilin, kapalı ve muhafazakar modellerden misin, ya da bakımsız mısın, veya da ne bilim boy kilon mu dengesiz olay ne? Lan bu ülkede cansız mankeni bile kaçırıyorlar nasıl olmaz
hıc gercekten deger verıldıgını hıssettınmı?
Hiç
burcun ne ve duygusal mısın
Bu güne kadar olmadı mı hiç
Hemen evlenmeliyiz 😏
Evlenince unutursun üzülme
Belki daha iyisi bulur
Benimde hiç olmadı geçer boş ver
Öyle temiz el değmemiş kızlar kaldı mı
Var ya sevilmiyorlar verenler daha çok seviliyor bundan eminim
Verenlerin verdiği cinsellik için bir araya gelenler için evet elbette. Bizim gibi ırzını korumanın sadece kadına değil erkeğe de farz olduğuna inanlar için ise hayır
Bana zaten çok yanlış geliyor evlenmeden cinsellik yapmak bu insanın bence içinde olan bir şey aile terbiyesiylede alakası yok
Bazen soruyorum insanlar nasıl evlenmeden yapıyor sonra deli olan ben oluyorum onlara normal zaten
İdealist birisin ne güzel
Teklif bile gelmedi mi
Geç olsun güç olmasın
Brnimde olması ama çok istiyorum
merak etme benimde olmadı böyle şeyleri dert etme
bu his yüzünden özgüvenin eksik mi sence?
Evet baya
toparlanman gerekiyor çok hızlıca, neden olmadı? nasıl bir hayatın var? ne zaman istersen yaz, konuşalım.
Hemen başlayarak
Alışcan
Neden olmadı?
Neden olmadi acaba
Nasipten öte yol yok
Birini bul
birakma kendini ya agla bide 😂
Bişey olmaz benimde yok şu an
banayazarak yenebilirsin bu hissini
Artık zorlar seni tutucu musun
Geçmiş olsun
yalanin batsin emi
Bende 30 um
gerekli bişey değil
Benim re olmadi
Olur be
Niye mal olsun 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu hissi yaşaman çok doğal ama inan aşkın saati ya da yaşı olmaz ki. 💖 Önemli olan doğru insanı bulmak, acele etmek değil. Kendine böyle bir etiket yapıştırma, enerjini düşürme sakın. Senin için en güzel aşk, en doğru zamanda çıkıp gelecek emin ol. Kendini keşfetmeye ve hayatın tadını çıkarmaya devam etmelisin. Sence bu düşünce seni asıl neyden alıkoyuyor olabilir? ✨