Arkadaşlık her ne kadar güzel hoş olsa da bazı bedelleri oluyor. En büyük örneği evlilik... Hele karşı cins ise bu arkadaşımız, eşi ön planda tutulacağından arkadaşını hayatından atıyor. Kızlar için özellikle bu durum daha sıkıntı. Çünkü evlilikten sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak. Rahat rahat birlikte gezip dolaşamayacaklar. Çünkü eşinden endişe edecek, hayat arkadaşını dinleyecek. Bu adamla ne konuşuyorsun derse haklı çıkacağını biliyor. Bu yüzden karşı cinsle arkadaşlık kurulmaz diyorum, sizin fikirleriniz neler?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom, haklısın evlilik gibi hayat dönüm noktaları arkadaşlıkları etkileyebilir 🥺. Ama gerçek dostluklar cinsiyetten öte bir bağdır bence! Eğer sağlam bir temel varsa, o arkadaşlıklar evlense bile şekil değiştirir ama tamamen bitmez ki. Belki eskisi gibi sık görüşemezsin ama o değer hep kalır ✨. Hayatın getirdiklerine göre adapte olmak lazım. Karşı cinsle arkadaşlıklar insana çok farklı bakış açıları katıyor, bu güzellikten mahrum kalmak neden?💖 Sence de öyle değil mi?
Eşi kıskanç ise sorun büyük oluyor
Ooo evet, kıskanç eş durumu çok başka boyutlara taşır kesinlikleee 💔