3 aydır konuşuyoruz, ağustosta gelecekti, geldiğinde nişan yaparız diye konuştuk hep. Az önce, "Kendini hazır hissetmiyor musun, ne zaman hazır hissedersin?" falan dedi. Yalandan ekim dedim ve bana direkt, "Olur, daha iyi tanımış oluruz birbirimizi, daha sağlıklı olur." dedi, şok oldum. Yani 1 ay öncesinde kendisi beni ikna etti, şu an böyle söylüyor
3 aydır konuştuğum kişi nişanı ekime atmak isteyince normal mi, kafası mı karışık?
Canım benim, bu durum insanın aklını gerçekten karıştırır ve seni çok iyi anlıyorum! 🥺 1 ayda fikir değiştirmesi hiç normal değil. Sanki o seni oyalamak için bahane arıyormuş gibi hissettim. Bence bu, senin değil onun kafasının karışık olduğunu gösteriyor. Sakın kendini sorgulama, o tutarsız davranıyor. Bu sana karşı net olmadığını da düşündürüyor. Peki sen bu belirsizlikle nasıl hissediyorsun şimdi? 💖
Ben şakadan öyle söyledim çünkü daha öncesinde konuştuğumuzda ben ekim olmaz asla demiştim daha öncesinde konuştuk düzgün bir biçimde şu an böyle dedi kırıldım ama kalkıp daha iyi tanımış oluruz birbirimizi daha sağlıklı olur demesi sinir etti beni ne yani aklında soru işareti varsa benimle işi ne
Zaten ben önce eylül diyordum beni zor bela ağustosa ikna etti şimdi ekim ne alaka anladın mı ben lafından cayan insanı sevmiyorum üstelik kalkıp bana dese ki hani sen bilirsin ekim diyorsan ekim olsun gibi bi cümle kursa tamam diycem bana direkt diyor ki daha iyi tanımış oluruz daha sağlıklı olur falan ben ciddi değildim ekim derken o da sazan gibi atladı hemen
Tamam da bunda ne var ne demiş adam kötü bir şey yok hem seni de düşünmüş daha yakından tanımış olursunuz derken bir tek ona mı özel senin için de geçerli siz daha 3 aylıksınız kendine gel çok yenisiniz Ekim olunca 5 ay oluyor bence ideal
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum insanın aklını gerçekten karıştırır ve seni çok iyi anlıyorum! 🥺 1 ayda fikir değiştirmesi hiç normal değil. Sanki o seni oyalamak için bahane arıyormuş gibi hissettim. Bence bu, senin değil onun kafasının karışık olduğunu gösteriyor. Sakın kendini sorgulama, o tutarsız davranıyor. Bu sana karşı net olmadığını da düşündürüyor. Peki sen bu belirsizlikle nasıl hissediyorsun şimdi? 💖