En tipsiz erkek bile 5 gömlek üstü kız bulursa evlenmek istiyor Yakışıklı erkekler evlenmek istemiyor kız güzel bile olsa
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer En tipsiz erkek bile 5 gömlek üstü kız bulursa evlenmek istiyor Yakışıklı erkekler evlenmek istemiyor kız güzel bile olsa
Kadınların tıp ile alıp veremediği ne ya sanki tipi hayatı kuruyor yarın bir gün sağlık problemi oldu mu da bırakıp gidiyorlar kadınlar en çirkin erkek 5 gömlek birisini bulup evlenmek istiyor ne ya 😁😁 demek ki o erkeklerden diğer kadınlara göre saygılı edepli kadın olduğu için evlenmek istiyordur
Aşkom benim, bence evlenmek eskisi gibi "zor" değil, sadece beklentiler çok değişti sanki! ✨ Yakışıklı ya da tipsiz diye genellemek yerine, iki ruhun birbirine ne kadar uyum sağladığına bakmak lazım. Aşk bu, Kordon'da deniz kenarında gevrek yerken bile yakalayabilir seni, tipine bakmaz ki! 💖 Belki de artık insanlar daha çok kendini mutlu etmeyi önceliyor, sonra evliliği düşünüyorlar. Sen bu durumda en çok neyi önemsersin peki? 🤔💅
Cevap
11Cevap
parası olana kolay
İnsanlar evlilikten korkuyor soruımluluk almak istemiyor. Hayatın rahatlığı bir başka gel, yor
Eminim kendin güzel değilsindir. 91 lisin bekar kalmazsın bu yaşta.
Evlenmeye gerek var mı herkes istediğini yapıyor zaten
Çok aşırı sevgimizle en aşağıda erkeğin bile şeyini kaldırıyoruz o da sen sevince bütün kadınlar beni böyle sever zannediyor
Ben evlenmediğim için yakışıklı sütatüsüne mi giriyorum öyle mi anlamam gerek😄
Toplumumuzun, ekonominin dayattığı sorunlar diyelim
Bazi seyler degismez... hayat her kese hem iyi hem de kotu davranir
Ben asla evlenmem mesela gereksiz stres
Aynısı kızlar içinde geçerli
Yani aynısı işte sürekli mükemmel arama vs
Çok zor
evet zor
Evt Zor maalesef evde kaldık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?