Arkadaşlar, sizce; ben 26 yaşındayım, kız ise 18 yaşında. Karakter olarak olgun ama sizce ilişki olarak normal olur mu? Kendimi garip hissediyorum.
Lütfen olgun bir şekilde yorum yapın.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar, sizce; ben 26 yaşındayım, kız ise 18 yaşında. Karakter olarak olgun ama sizce ilişki olarak normal olur mu? Kendimi garip hissediyorum.
Lütfen olgun bir şekilde yorum yapın.
18 yaşındaki ergen ne kadar olgun olabilir Allah aşkına? Ben 22 yaşındayım 18 yaşındaki halim arasında dağlar kadar fark var şu an. Çocuk nasıl büyüyüp gelişiyorsa o yaştaki birinin de beyin gelişimi karakter gelişimi devam ediyor hâlâ. Mantıklı ve olgun davranması gereken o değil sensin. Kandırılmaya müsait olan da sen değil o
evet dediklerine katılıyorum... ne bilim ya düşün düşün
Furkan'cım, kendini garip hissetmen çok doğal, bu yaş farkı biraz dikkatli düşünmeyi gerektirir. ✨ Yaşlar sadece bir sayı değil, hayatın farklı evrelerini temsil eder. Sen 26'nda belki kariyer düşünürken, 18 yaşındaki biri üniversite hayalleri kuruyor olabilir. 💖 Olgun olması harika
Cevap
3Cevap
Olur niye olmasın. Arkadasim evlendiginde 18 adam 27 yasindaydi. Simdi 24 yasinda 3 tane dr çocuk firtlattı
Biraz fazla küçük ama bilemedim sizi tanımıyorum
Olur. , 3 4 yıl sonra evlenilir de.
düşünelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?