Güncellemeler
+1 yıl
Aynı soruyu Avrupa'da sordum. Herkes çok normal dedi. Peygamber efendimiz bile 15 yaş fark birisi ile evlendi. Kız büyük olsa kıyamet kopacak sanki.
Normal midir yoksa erkek küçük mu cok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bence normal kuzenim 26 yaşında karısı ile arasında 8 yaş var
Ve iki tane de çocukları vae
Erkek cok küçük hadi erkek 21 olsa yine tamam diycem de 19 yasindaki biri ve 21 yasindaki biri ayni düşünceye sahip olmaz zaten 23 artik daha farkli bir evre
Aynısı kız olunca oluyor ama knk.
Bence aynısı kız olunca da 19 yerine 21 olmalı çünkü 19 yaş ve 21 yaş arasinda cok düşünce farki oluyor ama bence 21 yaşındaki kiz 27 yaşındaki erkekle bile olabilir çünkü kızlar daha erken olgunlaşıyor erkekler daha geç olgunlaşıyor
Ne alaka
arkadaşım da eşinden 4 yaş büyüktü sorun olmaz
Aynen öyle
Erkeğin karakteri henüz oturmamış bile, kadınlar erkeklere göre daha çabuk olgunlasir ve bana göre erkek kızdan en az 4-5 yaş büyük olmalı
Bence değildir
Bilemiyorum. Erkek büyük olunca sorun yok kız olunca hemen sorun oluyor.
Erkek küçük
Aga be.
Ey insan sence Avrupa ile Türkiye bir mi? Hepsini geçtim sırf olayı normalleştirmek için peygamber efendimizden örnek vermen de tuhaf yanı o zamanla bu zaman hiç ama hiç bir değil bazı şeylerin farkında olsan iyi olur
Hayır hepsinden önce aranızda sevgi varsa başkasının ne düşündüğünün ne önemi var deneyin ama ailelere gelince işler zora girer büyük ihtimalle bu da sonunu bile bile yürümek olur
Erkek büyük olsa neden bir şey olmuyor ey kadın. Ne fark var ikisi arasında. 28 erkek 23 kız. 21 erkek 18 kız desem sorun yok.
Neden kızın ailesi sıkıntı çıkarır mı. Kimse küçük birisini istemez herhalde.
Aynı şey erkek geç olgunlaşıyor kadına göre ama ilişkide yapıcı taraf erkektir yani kısmen yöneten sahiplenen yani erkeğin büyük olması çok normal bir şey çünkü erkeğin içinde sevince koruma içgüdüsü var bu da kendinden küçük kızlara gidiyor yaşıtı birini ne diye bu duyguları beslesin ama kadın büyük olunca farklı ayrıca arada ciddi bir fark var biri hala çocuk diğeri yetişkin bir birey sayılır arada ciddi şeyler var
Yani 4 yaş küçüksün ayrıca kendinden büyük birini niye istiyorsun ki anne hissi falan mı veriyor cidden anlamıyorum böyle şeyleri
Bilmiyorum kendimden büyük kızlara ilgi duyuyorum.
Daha iyi
Ablasıdır o
Erkek büyük olunca abisi neden olmuyor evleniyorlar.
Normal değil ki zaten o evlilikler de kavga dövüşler oluyor çevremden biliyorum
Ablaları seviyorlar ergenler haksızmıyım