Abimin arkadasina asigim oda beni seviyor mu?

Şimdi abimin yakın arkadaşlarından Ozan var, çocukluktan beridir de tanıyoruz birbirimizi zaten abimle ve arkadaşlarıyla aramda 2 yaş var. Onlar sürekli bizim evimize gelir, biz de giderdik falan yani. Annemle babam kendi oğulları gibi sever yani abimin o arkadaşlarını. Neyse işte ben Ozan'ı seviyorum küçüklüğümden beri. Onun da benden hoşlandığını düşünüyorum çünkü ne zaman beraber bir yere gitsek falan abimler bir tarafta takılır, ben ablamla bir tarafta takılırım, o zaman falan hep gözlerimiz denk geliyor yani, bazen de bana gerçekten kibarlık yapıyor. Ama of ya hiç emin değilim, ya abi gözüyle bakıyorsa bana. Küçükken de hep böyleydi, bakışlarımız hep denk gelirdi, hemen yüzümüzü çevirirdik ya da bir şey olmamış gibi davranırdık. Şu anki ilişkimiz normal yani, arkadaş gibi ama tam abi kardeş gibi de değil, sanki benden hoşlanıyor gibi de, kafayı yiyeceğim. Hiç sevgili falan yaptığını da görmedim bugüne kadar. Bir keresinde, geçenlerde saçımda yaprak vardı, uzandı aldı ama bir alışı vardı, göz göze geldik, bir şey hissettim yani. Hadi diyelim hoşlandı benden, abim modern bir insan ama kızar yani yine de 😭 sizce ne yapmalıyım?

Abimin arkadasina asigim oda beni seviyor mu?