Acaba oda benden hoşlanıyor mu?

Arkadaşlar merhaba beş aydır konuştuğum bir arkadaşım var ben ondan hoşlanıyorum ama o benden hoşlanıyor mu anlayamadım kardeşleri falan sürekli abim sana aşık diyor ama hep ben yazıyorum Bir arkadaşımla konuşuyoruz bu konuyu oda ağırdan al diyor onu çünkü belli değil anlayamadım sürekli iltifat ediyor ama hep ben yazıyorum günaydın diye oda genellikle geç cevap veriyor mesajlarıma gece konuşuncada az ve öz konuşuyoruz hep ben başlatıyorum konuşmayı sürekli zaten kalp falan atıyor güzelim canım diyor bana bişey olunca merak ediyor yazıyor benim üzülmemi istemiyor arkadaşım bana yardımcı olduğu için onun yönlendirmelerini izliyorum şu an ona normal eskisi gibi davran dedi ona dün arkadaşım özelden benden hoşlanıyor mu hoşlanmıyormu diye sordu üzülmeyeyim diye olumlu veya olumsuz bile olsa yazmıyor onun cevabını kafam karışık yani acaba oda benden hoşlanıyor mu? Yoksa cepte mi tutmak istiyor?

Çünkü yani sürekli canım, güzelim deyip kalp attı dün biraz soğuk yaptı anlam veremedim kardeşleri aşık diyor arkadaşım ümitlenme normal bak diyor anlam veremedim ne yapmalıyım

Acaba oda benden hoşlanıyor mu?