Sevgilim üvey amcalarımı ve kuzenlerimi evimize almıyor, bu ilişkiyi bitirmeli miyim?

3 yıllık sevgilim üvey kuzen ve amcalarımı istemiyor çocukla 3 yıldır beraberiz ve ciddi düşünüyoruz ama ne çocuğun ailesi beni istiyor ne benim annem filan onu istiyor çünkü çocuğun ailesi aşırı muhafazakar ve aşırı zenginler babası müteahhit Ankara 'daki ve Antalya'daki çoğu inşaat onların bu sebeplerden dolayı sevgilim aşırı egolu ve ailesi açık olanlara kötü kadın gözüyle bakıyorlar orasını bir şekilde hallettim bana ne derlerse diyebilirler fakat annesinin beni istememesinin nedenlerinden biri de babamın mesleği onu da ilerde halledebiliriz diye düşündük ama sevgilim bugün babaannemin birinci eşinden olan çocuklarını yani üvey amcalarımı ve üvey kuzenlerimi evlendiğimiz zaman eve almayacağını söyledi ama onlarla çok yakın olduğumu hatta öz amcalarımla küs olduğumuzu üvey amcalarımın elinde büyüdüğümü filan da biliyor hatta dalga geçerek altın takarlarsa eve almayı düşünebilirim filan dedi ayrılmalı mıyım artık?

Sevgilim üvey amcalarımı ve kuzenlerimi evimize almıyor, bu ilişkiyi bitirmeli miyim?