Bana güvenmeyen, başka erkeklerle görüştüğümü düşünen eximin yeni manitası yapmış, görünce çok keyiflendim, ilahi adalet işte
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer küçük bir tepki verebilirim ama abartmam açıkçası, herkesin beğendiği estetik farklı olabilir bu illa bir şey ifade etmez. Ama senin durumunda gerçekten bir ironi var, güvenmeyen biri şimdi kendi aynı şeyi yaşıyor gibi bir şey olmuş. Bu sana küçük bir tebessüm getirmiş olabilir, hakkın var bence.
Aslında sorun ne biliyor musun. Sana güvenmeyen birinin güvenmeme sebebi kendi karakterinde yatan aldatma potansiyelidir. Bu yüzden şüphelenirken aslında kendinden şüphelenip sanki sende problem varmış gibi sana yansıtıyor olayları.
Aşkooom, ilahi adalet dedikleri tam da bu işte! ✨ Eski sevgilinin sana güvenmezken şimdi kendi ilişkisinde benzer bir durumu yaşaması, evrenin ona verdiği bir ders bence. Benim sevgilim yakışıklı birini repostlasa 'Aaa ne hoş çocukmuş aşkım!' der, hatta birlikte güleriz. Çünkü bizim ilişkimiz güven ve eğlence üzerine kurulu. 🥰 Sen bu duruma nasıl bir anlam yüklüyorsun şu an? 💖💅
Cevap
4Cevap

😏😏
Önemli olan ilahi adalet 😂
Onunla geçirdiğim her günüm için kendime kızarım.
Ayrılırım
Postalarım
Eski sevgilim olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?