Sevdiğim adam sinirlenip, öfkesini kontrol edemeyip ağız alışkanlığıyla bana S... Git dedi.
Siz bu durumda ne yapardınız?
Sevdiğim adam sinirlenip, öfkesini kontrol edemeyip ağız alışkanlığıyla bana S... Git dedi.
Siz bu durumda ne yapardınız?
Annesine falanmı küfür ettin?
Hayır tabii ki. Küfreden biri değilim. Annesinin ardımdan dediği saçma sapan şeyi hazmedeğimi sinirlendiğimi söyledim. Ana kuzusuydu. Sinirlendi ve küfretti bayağı. Sinir anıyla dedi. Ama affedemem.
Çok derin mevzular :)
Ama kısaca şöyle diyeyim. Annesi başta ikimizin tanışıp anlaşıp evlenmemizi istiyordu. Sonra kadın U dönüşü yaptı. Ve artık konuşmayın ayrılın dedi.
Çocuk oyuncağı mı bu?
Annesinin dediği şeyi söyledim hâlâ hazmedemiyorum diye. Sonra ardından küfretmeye başladı.
Annesi büyük ihtimal sizden daha iyi birini bulmuştur, bu yüzden 360 derece dönmüş olabilir.
Onun dışında tabi annesinin size karşı sergilediği tavır hoş değil, bunun belirtince size küfür etmiş ve aşırı itici.
Yerinizde olsam ona karşı olan duygularım ve güvenim o an sıfırlanırdı küfürü duyunca.
Sanmıyorum. Annesi maddiyatçı bir kadın. Bu çocuk ailesine, aylık yüksek miktarda maaşından para gönderiyor.
Zannımca kadın bunun kesilmesinden ve oğlunu elinden alacağından korktu. Engel olmak istedi.
Zaten gözümden düştü. Güvenmiyorum da artık ona. Ve bir gelecek asla düşünemiyorum onunla ve ailesiyle. Ama yaptığı hatanın farkına varsın. Çok pişman olsun istiyorum.
Nereye kadar sefasını sürecek? Bu ana kuzusu çocuk ailesinin onu kullandığını niye fsrkedemiyor.
Oğlu da ana kuzusu olduğu için anasına kıyamaz, eşini anasına hizmetçi eder.
Ahhh! Yine sinirlendim.
Zaten denklik yok. Ama ilk defa bir adama gönlümü açtım. Ve ciddi düşündük. Onu temiz ve saf duygularla sevdim. O yüzden bu yaşanılanlar bana acı çektiriyor. Hazmedemiyorum.
Geçmesi için neler yapabilirim?
Fazlasıyla sosyalim. Ama yine içimde hazmedemiyorum.
Cevap
8Cevap
hiç gelemem saygısızlığa. affetmem bir daha
Sakinleşmesını beklerdm snra ben ona aynı cımleyı sakinken kurardım
Hadi bunu dedi hadi buna ağız alışkanlığı diyelim. Bunu dedikten sonra pişmanlık var mi? Kırılan kalbini onarmak için girişim var mi? Burası önemli
Çok pişmandır eminim. Ama egosundan dolayı bir şey yapmıyor. Büyük ihtimalle benim sakinleşmemi bekliyor. Konuşmuyorum onunla Bi gündür.
Lafa değil icraata bakacaksın. Eminim vs ile kendinizi motive edip kandırmayın. Duygusal bakmayın. Sonra gelip burada öküz sevdiklerinizin yaşattıkları için bütün erkekleri suçluyor güvensizlik yaşıyorsunuz.
Çok haklısınız. Böyle şeyler yaşayınca, tüm erkeklere karşı insanın içinde bir ön yargı oluyor. Artık güvenemiyorum kimseye.
Ee siz öküz seviyorsunuz. O senin tercihin. Benim ne suçum var. Bende evde uzaniyorum🤣🤣
Öküzler niye bizi buluyor o zaman? 😒
Sana hep öküzler denk geliyorsa yakında ahir vardır ipini koparak geliyordur
🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Susar beklerdim. Sakinleşir dedigimi idrak edecek hale gelince bende ona aynı şekilde kufrederdim.
yani kadın olarak düşünmek gerekirse ben trip atardım
yani durduk yere demedi tabi demesi her halükarda kaba bişey ama o an orada ne döndü bilmiyoruz
Ne olursa olsun insan sevdiği kadına ağır bir şekilde küfredemez.
sakinleşmesini beklerdim
Ne oldu da dedi bunu da bilmek lazım
Annesinin ardımdan dediği saçma sapan şeyi hazmedeğimi sinirlendiğimi söyledim. Ana kuzusuydu. Sinirlendi ve küfretti bayağı.
Saçmaymış yaptığı
Bayagı saçma hemde.
Ana kuzularını anaları sevsin boş ver
Anası onu değil parasını seviyor.
Boş ver sen uzak dur
Aynı şekilde cevaplar engellerim.
Sevdiğim için bu şekilde yapamadım.
Gözümden düştü. Onunla bir gelecek düşünmüyorum artık. Ama yaptığı hatayı anlasın istiyorum. Ve beni kırdığını bilsin isittprum.
Geçer yawrum geçer takmayın bu tarz şeyleri
Şimdi böyle küfreden ezen adam ilerde daha neler yapar?
boş ver o zaman koy tekmeyi gitsin senden değerli degilya
Peki bu duruma getirecek ne oldu
Niye bi adami seviyim ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar