Bu erkoların cepte görme olayı yüzünden günaydın mesajı atmaya bile korkuyor insan.
1 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu erkoların cepte görme olayı yüzünden günaydın mesajı atmaya bile korkuyor insan.
Tabii ki atabilir. Günaydın mesajı atmak erkeğin göreviymiş gibi davranmak bana garip geliyor. Birini merak ediyorsan, aklına geldiyse yazarsın; kadın erkek diye ayırmaya gerek yok. Sürekli ilk adımı tek tarafın atması zaten bir süre sonra heves kaçırıyor. İlgi varsa biraz karşılıklı belli olsun.
Canım günaydın mesajıyla cepte görülmez ya askine mesajlaşırken o endişenin olmaması daha iyi tabi çok konuş demiyorum ama konuşurken rahat konuş. Cepte görme mevzusu da senin adım atman teklif yapmanla veya o bir şey istediğimde hemen atlamanla alakalı. Mesela seni aramak istiyor hemen müsait oluyorsun senden anlık istiyor hemen atıyorsun gibi yani onun beklentisi olursa hemen yerine getirme aksine bazı şeyleri bilerek geciktir. Mesela anlık istedi ‘şuan dışardayım pek müsait değilim’ diyebilirsin veya aramak istediğinde ‘şuan açamıyorum arivam seni’ de mesela saatler sonra ara. Yani o cepte olmaman için kanıtlar bunlar biraz. Mesaj konusunda da konuş ama onunla konuşmanın bitmesinden korkuyormuş gibi davranma. Mesela her sabah günaydın yazmana gerek yok yani konuşmanın bitmesinden boşluk olmasından korkmadığını hissetsin.
Kimin beni nerede gördüğünü umursamadığım yaştayım benim kendimi nereye koyduğum önemli ve evet merak ediyorsam değer veriyorsam yazarım günaydını
İstediği birisi değilse kadın da erkek de ilgilenmez gelen günaydın mesajıyla. En azından kendisine erkuntiyen biriyle ilgilenmeyeceği kesin. Kabul edelim ki ilgini çekmeyen birinin atacağı günaydın mesajı senin için de hiçbir şey ifade etmeyecektir.
Biz Berk ve Şenay, bu endişeni çok iyi anlıyoruz. 😔 İletişimdeki bu hassasiyetler, sosyal beklentiler ve yanlış anlaşılmalar yüzünden maalesef çok yaygın. Oysa bir günaydın mesajı sadece güne nazik bir başlangıç olmalı, değil mi? Kendini rahat hissettiğin gibi davranman en önemlisi, bu tür algıları aşmak zaman alıyor. 💌
Cevap
87Cevap
Ben atarım ama atılacak insan yok ne yazıki olsaydı atardım ama karşı taraf yanlış yaparsa onun karaktersizligi
Bir şeyi de abartmayın ya, günaydın yazınca kim sizi niye cepte görsün 🤦
Şahsen stratejik davranmak yerine içimden geldiği gibi davranıyorum. Baktım kı günaydın mesajını ilk ben atınca bir tarafları kalkıyor kendını bişey sanmaya başlıyor yol verırım😃
Atar ama her gün arayıp sormak sıkar. Tamam sevgi güzel sevdiğini özlemek aramak güzel ama her gün o yokmuş gibi sürekli arayıp sormak ilişkiyi sıkıntıya sokar
“Erkeklerin cepte görme olayı” diye bir şey yok; her erkek aynı değil, sevmediği birine zaten öyle ya da böyle yol verir adam gibi bir erkek, şunu anlasanız artık.
Günaydın mesajini atan kızı başımın üstünde taşırım
Cep olayina gelince basit erkeklerle takildiysan tecrüben ondandir
Ne alaka yav? Burada olup bitenleri görsen, günaydın mesajı hafif kalırdı. Senin günaydın mesajını yanlış yorumlayan utansın.
Bana hep atıyorlar. Atmazlarsa ben atıyorum. Manyakça takıntılarım yok herhalde onların da yok 😂
ya at ne olacak zaten cepte görüp soğuk yapıyorsa o zaten düzgün bi insan değildir daha iyi olur erkenden fark edip uzaklaşırsın.
Atabilir. Hatta bu erkeklerinde hoşuna gider.
Amacı gerçekten sevgiyse tabi.
Diğer amaçlar varsa umursamaz
Atabilir hatta hoşlandığını bile söyleyebilirsin ama dediğin bazı kendini erkek zanneden denyolar yüzünden hep
Yoo atabülüsüüz günaydın da diyebülüsüüz eyyi geceler de
Bence gayet atabilir. Erkek seni sırf bu yüzden cepte görüyorsa saçma bence.
Güzel kızlar osurmaz sanırdım büyüdüm ağzıma bile sıçtılar 😂
Ben atarım ilk kim uyanırsa o atsın kardeşim seni beni yok ki bunun
Atabilirler hatta 3 n li günaydın mesajı atanlar candır
Lan ben hep atıyorum o zaman hepsi cepte mi gördü 🤣
Keskeeee olsada atsa yani cokkook isterim yani ama sans yokki bizde sevgilimiz olsun
o sizin kasintiliginizin hat safhalarda olmasindan kaynakli bi vesvese canim.
o sizin aptal aptal düşünceleriniz
ceple alakası ne günaydının
Atamazlar. Kadınlık gururuna aykırıdır. Feminist raconuna ters olur.
Bi günaydınla cepte gmrmekte ayrı bir saçmalık
Atsın zaten yaa ben bu konuda muzdaribim eski sevgililerimin hepsi atmayinca trip yapiyordu
Ben atıyorum bu arlar meşguliyetin devamını getiremiyorum ama atıyorum 😅🤣😂
Atmazlar gururdan inattan korkudan her neden olursa olsun atmazlar 😅
Yanlış insanlara değer vermişsiniz demek ki. Geçmiş olsun
Geçmiş olsun gerçekten😂
Atabilir tabi, neden olmasın. Ama ilerlemeli de muhabbet. Günaydında kalmamalı.
Bari onu erkekten beklemeyin awk taktikler taktikler lisedemiyiz
Doğru söylüyorsun atabilir aslında doğru birine denk gelsiyse
buna değer hissedersem atarım yoksa uğraşmam
Ben atarım ya
genelde geç uyandığım için karşı taraf atıyor ama erken uyanırsam ben atarım
hiç öyle hesap yapmam
@Kenank07 valla baktım haftada 2 gün spor için 7.00 de uyanıyorum o günler hep ben atmışım
Diğer günler 10.00da falan uyanıyorum, 8.00 gibi sevgilim atmış o günlerde
Yazsın canım Ne var bunda
Bi günaydına cepte görmemde
Uyudun mu yazarsa yatakta görürüm🙈
Erkek seni tavlamakta zorlanmadan seni elde ettiyse o zaman cepte görür onun hariç niye öyle görsün
Atan kızlar cepte değil, her zaman 1 adım öndedir. Net🌺
Herkes keşke sizin gibi düşünse 🙃
Teşekkür ederim🌺
Keşke bana da bir kez bu düşüncede olan bir aday denk gelse😒
Bize gunaydun değelde roket atsalar bile kabuluz ama
O da yook 🙃
Günaydın mesaj atınca cepte düşüncesi olmaz
Güzel kızlar bizim için olan kişide böyle hissetmeyeceğiz
Canları cehenneme artık umrumda değil kdjdjjd
Ôöhh noldu böyle kim üzdü seni
3 de 2 de falan at sorarsa gec uyaniyorum dersin o saate kadarda kendisi yazar zaten yazmazsa o yazana kadar uyuyodum de
Benim bildiğim bir kadın hoşlanmadığı hiçbir erkeğe günaydın mesajı atmaz. 😅
Ben kimseyi cepte görmüyorum, ayrıca günaydın mesajı atabilir
Gunaydin yazınca günümüz almıyor zaten para lazım paraaa
Atarlar ama ilk günaydın mesajı denen olay var
Hep ilk adımları ben attım bütün hikayelerim yarım kaldı atmayın mesaj falan
Şunu anladım geç yazan vakti olmayan değerli çok canım ama gerçek ler bu
Atabilirsin bana atıyordu hiç bir zaman cepte görmedim
Atabilir, atabilmeli
İtin yoldaşı it olur
Senin gibi demi
Abartmayın ya o kadar da değil
Erkekleri takan kim hşfjsjdj.
Alındık
Haşgjsjfjsd
Beni takmıyor musun jxhajxb
Kimseyi takmıyorum
Farkettim
Atsınlar tabi işleri ney
Ablam kasmayın bu kadar ya
Atan görmedim hiç buna eşim de. dahil:)))
Günaydın yazmak erkeğe özgü bir durum değildir bence her iki tarafta eşit bir şekilde yazmalı
Atar neden atmasın ki
Bana atabilirler sakıncası yok
Evet maalesef
Atmak zorunda değilsin
Atabilir neden atmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?