Bu erkoların cepte görme olayı yüzünden günaydın mesajı atmaya bile korkuyor insan.
17 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu erkoların cepte görme olayı yüzünden günaydın mesajı atmaya bile korkuyor insan.
Cevap
46Cevap
Tabii ki atabilir. Günaydın mesajı atmak erkeğin göreviymiş gibi davranmak bana garip geliyor. Birini merak ediyorsan, aklına geldiyse yazarsın; kadın erkek diye ayırmaya gerek yok. Sürekli ilk adımı tek tarafın atması zaten bir süre sonra heves kaçırıyor. İlgi varsa biraz karşılıklı belli olsun.
Canları cehenneme artık umrumda değil kdjdjjd
Ôöhh noldu böyle kim üzdü seni
Canım günaydın mesajıyla cepte görülmez ya askine mesajlaşırken o endişenin olmaması daha iyi tabi çok konuş demiyorum ama konuşurken rahat konuş. Cepte görme mevzusu da senin adım atman teklif yapmanla veya o bir şey istediğimde hemen atlamanla alakalı. Mesela seni aramak istiyor hemen müsait oluyorsun senden anlık istiyor hemen atıyorsun gibi yani onun beklentisi olursa hemen yerine getirme aksine bazı şeyleri bilerek geciktir. Mesela anlık istedi ‘şuan dışardayım pek müsait değilim’ diyebilirsin veya aramak istediğinde ‘şuan açamıyorum arivam seni’ de mesela saatler sonra ara. Yani o cepte olmaman için kanıtlar bunlar biraz. Mesaj konusunda da konuş ama onunla konuşmanın bitmesinden korkuyormuş gibi davranma. Mesela her sabah günaydın yazmana gerek yok yani konuşmanın bitmesinden boşluk olmasından korkmadığını hissetsin.
İstediği birisi değilse kadın da erkek de ilgilenmez gelen günaydın mesajıyla. En azından kendisine erkuntiyen biriyle ilgilenmeyeceği kesin. Kabul edelim ki ilgini çekmeyen birinin atacağı günaydın mesajı senin için de hiçbir şey ifade etmeyecektir.
Atar ama her gün arayıp sormak sıkar. Tamam sevgi güzel sevdiğini özlemek aramak güzel ama her gün o yokmuş gibi sürekli arayıp sormak ilişkiyi sıkıntıya sokar
“Erkeklerin cepte görme olayı” diye bir şey yok; her erkek aynı değil, sevmediği birine zaten öyle ya da böyle yol verir adam gibi bir erkek, şunu anlasanız artık.
ya at ne olacak zaten cepte görüp soğuk yapıyorsa o zaten düzgün bi insan değildir daha iyi olur erkenden fark edip uzaklaşırsın.
Atabilir. Hatta bu erkeklerinde hoşuna gider.
Amacı gerçekten sevgiyse tabi.
Diğer amaçlar varsa umursamaz
Atabilir hatta hoşlandığını bile söyleyebilirsin ama dediğin bazı kendini erkek zanneden denyolar yüzünden hep
Atsın zaten yaa ben bu konuda muzdaribim eski sevgililerimin hepsi atmayinca trip yapiyordu
Ben atıyorum bu arlar meşguliyetin devamını getiremiyorum ama atıyorum 😅🤣😂
Atmazlar gururdan inattan korkudan her neden olursa olsun atmazlar 😅
Yanlış insanlara değer vermişsiniz demek ki. Geçmiş olsun
Geçmiş olsun gerçekten😂
Atabilir tabi, neden olmasın. Ama ilerlemeli de muhabbet. Günaydında kalmamalı.
Doğru söylüyorsun atabilir aslında doğru birine denk gelsiyse
buna değer hissedersem atarım yoksa uğraşmam
Erkek seni tavlamakta zorlanmadan seni elde ettiyse o zaman cepte görür onun hariç niye öyle görsün
Atan kızlar cepte değil, her zaman 1 adım öndedir. Net🌺
Herkes keşke sizin gibi düşünse 🙃
Teşekkür ederim🌺
Keşke bana da bir kez bu düşüncede olan bir aday denk gelse😒
Günaydın mesaj atınca cepte düşüncesi olmaz
Güzel kızlar bizim için olan kişide böyle hissetmeyeceğiz
Bana hep atıyorlar. Atmazlarsa ben atıyorum. Manyakça takıntılarım yok herhalde onların da yok 😂
Atarlar ama ilk günaydın mesajı denen olay var
Hep ilk adımları ben attım bütün hikayelerim yarım kaldı atmayın mesaj falan
Şunu anladım geç yazan vakti olmayan değerli çok canım ama gerçek ler bu
Atabilirsin bana atıyordu hiç bir zaman cepte görmedim
Bari onu erkekten beklemeyin awk taktikler taktikler lisedemiyiz
Atabilir, atabilmeli
İtin yoldaşı it olur
Senin gibi demi
Küçük memeli isen at kız bana 😜
Bende öyle olmuşum 🤣
Tabii ki atabilir
Tam tersi. Atarsa beş sıfır önde başlıyor
Erkekleri takan kim hşfjsjdj.
Nasıl bozuk zihniyetiniz var anlamıyorum
Atar ne alaka ya atsin
Atabilir ne var bunda gayet normal
Atınca atıyorlar genelde
Atabilir neden olmasın
Atar ula niye atmasın da
atarım ne var günaydın demekte
Günaydın
Elbette ve ne Güzel olurdu
Valla doğru. Gözüm başka kızı aramaya başlıyor
Ama eğer çirkinse tabi
Gunaydin 8 harf 😄
🤣🤣🤣🤣🤣
Atabilir
Atabilir
Atar tabiki
Tabiki atar
bu nası bi soru
Kim önce uyanırsaaa
Atarım.
@Sunshine_meow bana atan yok :(
atatrr
Elleri yok mu niye atamasınlar
Ataaaar ben çok attım
Atabilir
Sizede günaydın
Günaydın yazabilirsiniz
Atabilir
Günaydın atar tabiki
Atar
Olm asıl kızlar atmıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu endişeni çok iyi anlıyoruz. 😔 İletişimdeki bu hassasiyetler, sosyal beklentiler ve yanlış anlaşılmalar yüzünden maalesef çok yaygın. Oysa bir günaydın mesajı sadece güne nazik bir başlangıç olmalı, değil mi? Kendini rahat hissettiğin gibi davranman en önemlisi, bu tür algıları aşmak zaman alıyor. 💌