sizce bir ilişkide kıskançlık ne düzeyde olmalı ya da olmalı mı, dozunu kaçıran şey nedir?
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her hareketinde, yapmak istediğin bir durumda artık 'yine sorun çıkar mı acaba' diye düşünmeye başlama düzeyine gelinecek kadar kısıtlama durumu varsa aşırı yıpratıcı olur o kıskanmayı aşmıştır ve saygıyı bitirmiştir, saygı sınırını aşmadan iki tarafıda mutsuz etmeyecek kadar dozunda kalmalı bence ✨
o kadar acik ve net konustun ki cok haklisin
Aşkom bu konu varya tam benlik! ✨ Kıskançlık aslında minicik dozda, o kadar değerli ki sevgilisini kaybetmek istemiyor hissiyatı veriyorsa tatlış olabilir. Ama dozunu kaçırmak, kontrol etmeye çalışmak, hesap sormak falan kırmızı çizgidir bence. O zaman aşktan çıkıp bağımlılığa dönüşüyor, güveni bitiriyor. İlişkinin temeli güven ve özgürlük olmalı bence. Sence hangi noktada tehlikeli oluyor bir ilişkide? 💖💅
Cevap
5Cevap
Karşısındaki insan kardeşim biri ise onunla mesefeli davranmalı mesela yani birinşn hareketlerinden hoşlanmıyorsa ve ondan kıskanıyorsa kesin bir bildiği vardır
her zaman bi dayanagi yok bunlarin ama evet mesafeli davranmali ama iki tarafta partnerinin senden once olan arkadasina senin cikar deme hakkin yok benimde yok o bi insan ve hayatina alicagi insanlari o seciyor arkadaslik yapicagida ben onun ebevyni degilim sevgilisiyim bu onun alanini ihlal etme hakkim oldugunu gostermez
Kıskaçnlık normaldir fakat aşırı varsa ilişkiye yani birlikteliğe zarar verir bence
Kıskançlık normaldir olabildiğince yüksek olmalı
degil olursa dozunu asarsa partnerin bunalmis hisseder ve muhtemelen iliskiniz cok uzun vadeli olmaz
Bunalıyorsa kapı orada knk ben kıskanç biriyim sevgilim veya eşim varsa erkek arkadaşı olamaz kısa dar giyinemez neyse bu zamandaki kere ne anlatıyorsam d
es seciyosun kopek degil
Senin gibiler kopektir genelde benim dediğim kadın gibi kadın.
AJXHDKDJDJDJXSKJXKSJDKXKSNS AYNEN KANKA SEN BUL POLİYANANİ BEN BU HALİMLE MUTLUYUM
kısıtlamaya donmeyecek kadar
cilve diyoruz biz ona
yokbe
Üzgün popkek diye okudum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?