ՏҽӀɑʍՏ
ne zaman kıskançlığın dozu fazla gelir¿

ՏҽӀɑʍՏ
ne zaman kıskançlığın dozu fazla gelir¿

Sosi öncelikle merhabalar. Uzun zamandır yoktum sitede. Önceki hesabım kapanmıştı.
Benim için ilişkide kıskançlığın azı çoğu ya da ideali yoktur. Kıskançlık benim için ya vardır ya yoktur ortası olmaz kıskançlığın.
Ben sevgilim, partnerim tarafından kıskanılmak ve bu doğrultuda kısıtlanmak isterim. Kıskançlığın olduğu ilişkide saf sevgi ve sadakat vardır çünkü. Aynı kıskançlık bende de var. Ona olan sadakatimin aynısını ondan da beklerim ama asla kıskanılmaktan rahatsız olmam.
Benim için kıskançlığın derecesi olmaz. KISKANÇLIK YA VARDIR YA YOKTUR.
Merhaba Fiko, hoş geldin.
Hoşbulduk Sosi... Sorunu cevapladım. Sana bir sorum var. Senin için kıskanan adam, seven erkek midir yoksa özgüvensiz erkek mi?
Seven insan kıskanır, ben de kıskanırım sevdiğimi.. ama bu kıskançlık beni boğmayacak, bizi hırpalamayacak, ilişkimize zarar vermeyecek, beni rencide etmeyecek. Öz güvenle alakalı olduğunu düşünmedim hiç.
👍👍👍 Bravo. Vereceğin cevapla ilgili tahminlerimde beni yanıltmadın.
Kıyafet konusu kırmızı çizgin galiba. Yanlış mıyım? Sevgilinin dahi kıyafetine karışmasını istemezsin bildiğim kadarıyla.
Belirli bir konu yok, arkadaşlarıma müdahale edilmesinden hoşlanmıyorum çünkü çocuk değilim. Sadakatin ispatı da bu değil zaten isteyen her türlü iletişime geçer, iletişimde kalır, aldatır, saklar ve gizler.
Anladım. Bu cevabın biraz ters köşe oldu. Tahminim bu değildi. Her neyse... Ben sana gelmişken bir kahve ikram edeyim sarı kanarya, güzel Fenerli.😏😂☕
Sağ ol, işte bu hep neden? İnsanlar beni tanıdığını düşünüyor, o yüzden ters köşe olarak algılıyorlar. Beni bir iki yorumla falan tanıyamazsın. Kahve için de teşekkürler Fiko. 🙏
Rica ederim 👍
Kıskançlığın da bir sınırı olmalıdır, eğer ilişkide sağlıklı ve meşru ise yeri vardır, ancak bir leke haline gelirse, çiftin dengesini bozarsa ve bazen saçma veya haksız olan durumlarda hastalıklı veya aşırı vurgulanır hale gelirse, o zaman gerçek sorunlar oluşturmaya başlar.
Resmi olarak kurulan ve somut olarak yaşanan bir ilişkide güven ve sadakat çok değerlidir ve çiftler birbirlerinin sınırlarını anlamalı ve birbirlerine saygı duymalıdır.
Kıskançlık bazı durumlarda birbirimize duyduğumuz sevgi ve bağlılığı sınamak için itici bir güç olabilir, ancak her şeyde olduğu gibi bunun da bir kavgaya ya da kötülüğe dönüşmesine, hatta zehirlenmeye yol açmasına izin vermemeye dikkat etmeliyiz. Duygusal sağlık ve dengeye her şeyden önce öncelik verilmelidir ve sevmek, güvenmek ve seven çiftin dışındakileri göz ardı etmeyi bilmektir.
Karşı cins iletişimleri bende fazla gördüyse veya ortamına göre giyim tarzım uygun değilse ve ben dikkat etmemişsem bunlara karışabilir. Amma velakin iki durumla da sınanmadım veya uyarılmadım şu zamana kadar hayatımdaki kimse tarafından. Olması gereken gibi davranmışım demek🤌🏻
Cevap
28Cevap
Kıskançlık ve zevk alma arasındaki çizgiler kaybolduğunda anormal gelir.
Ne zaman oğkkkk gelirse o zamn yeter beee derim 🙄
Çok çabuk geliyor bu
kendime göre kıyaslayarak.. Ben neyi ve ne kadar kıskanıyorsam, o da onu ve o kadar kıskanabilir.. Sonuçta nefes almasına, güneşi görmesine, dışarı çıkıp hava almasına herhangi bir engel koymuyorum.. Yani bunları normal karşılayabilirim..😄
Lütfetmişsin :D düşünsene nefesi, güneşi, havayı yasaklıyormuşsun
Biraz zorlanabilir.. Ben sevdiğimi böyle sıkamam.. 😕
Ya bırak :D şov yapma
Bence kıskançlık dozunda olunca tatlı bir şey ama ipin ucu kaçınca sıkıntı. Hani böyle "sen benim ol, kimse bakmasın" kafasına girenler var ya, işte orası bana fazla geliyor. 😅 Hafif sahiplenme, ilgi falan güzel de sürekli hesap sorma, kısıtlama moduna girince bence ilişki boğucu oluyor.
Üzerimde baskı kurulduğu an normal olmaktan çıkar, hastalıklı bir hâl almaya başlar. Baskıcı erkekler beni hep ürkütmüştür. Öylelerinin ruh sağlığının yerinde olduğunu düşünmüyorum. Zihniyet olarak da bana fazla terslerdir.
+1
🌸
Bir tane daha at 😃
Çiçek gibi kadına çiçek emojisi mi atılır 😄🌸
Çiçek gibi kadından çiçek emojisi almanın keyfini sana anlatamam 🫠😃
Yaa ama bu kadar şımartma 😄
Şımarmak en çok sana yakışıyor balım 😌
Sana daha çokk ❤️
Dur! Nazarlara, kem gözlere gelmeyelim durduk yere 😅
Nazar boncuğunu al tak hemen 🧿
İkimizin bu müko hallerine takmalıyız :D ben bizden bahsediyorum.
Kimsenin gözü kalmasın lütfen. Nazara gelince keyfim kaçıyor ashs
Benim de kaçıyor, sonra keyif kaçırıyorum 😕
Yapma öyle şeyler kuzum, dert çekme durduk yere ashs
Gözü olanın gözünü oyarım jdfjks
Tornavida getireyim mi ashs
Getir sonra gözlerini kapat, vahşi şeyler görmeni istemem dnfks
Küçük bebe gibi beni düşünüp koruyup kollaman 🥺
Sen ne sandın yavrum sjdjs aksi düşünülebilir mi
Bir an düşünmüştüm, şu an netlik kazandı ashs
😅 anında silerim öyle düşünceleri sjdjd
İkna oldum tamam ashs
😅♥️
Aramızda ki diyaloglarda kıskançlık olabilir ama Olay 3. Şahıslara müdahaleler başlarsa orada dur derim
🙄 dur deyince durmuyorsa
Bırakır giderim
Şizofren gibi hikaye yazıp inanıp suçluyorsa normal falan karşılamam birde kişi kendinden bilir işi cümlesinin vücut bulmuş hali olan kendi yaptığını karşı tarafta yapıyor sananlar var. İşte bu tiplerin kıskançlığıda çekilmez
Özgürlüğümü kısıtlanmadığı zamana, bana hayatı zehir etmediği sürece normal karşılarım
Ayvayı yemişim.
Nedennnnn
Hayatı zehir etme sürecindeyiz 😕
😶😶😶 yol yakınken vazgeç derimmmm
Bi ara arkadaşım anlatmıştı first datede erkek sen konuşma erkeğin yanında diye kızmış?
Var öyle dağ ayıları
Aman ne denir bunlara djdjs
Atmayı veya satmayı denemek lazım :D
Kıskançlık genelde özgüven eksikliğinden gelir. İnsanlar sevgili ya da eş olunca birbirlerinin hayatına zulm etme yetkisi almadıklarını bilmeliler
Beni rahatsız edecek kadar kıskanacağım biriyle zaten birlikte olmam ancak adettendir sahiplenir karışırım 🙂 boğmayacak kadar tabi. aynı şeyi karşıdan da beklerim. Her şeyin dozu var
Kafasında ne s! kim yaşıyorsa yaşasın ama iş onu sözlü olarak bana yansıtmaya gelip beni kısıtlıyorsa...
✨️Bay bay✨️
Birbirimizin özel alanlarına saygı gösterdiğimiz sürece kıskançlık normal. Seven değer veren kıskanır
Yani iftira boyutuna gelmediği sürece normal derim yapmadığım şeyleri yapmışım gibi davranan kişiye kapılarımı kapatırım
Hiçbir ilişkimde kıskançlığa yer yok. Bu yüzden olgun kişileri tercih ediyorum. Çünkü olmamış ergenlerle uğraşacak sabıra sahip değilim.
Belirli bir seviyeden sonra zindan eder ilişkiyi.
Bazı şeyler kararında oluyorsa olur fazlası zarar
Hayatimizi olumsuz etkilemedigi sürece normal 😊. Aşırı kıskançlık güven problemidir. Aşırısını tehlikeli buluyorum. Kararında oldu mu iyidir 😊.
Bazı erkekler kapalı sevgililerini babalarınin yanında bile kapalı durmasını istiyor kız olsam bu kadar ne derdim jsjdjjd
Şu saatte çıkma şu kıza neden selam verdin falan çok kısıtlayıcı kıyafete falan karışmak fazla bence
Normal sınırım yok çünkü kiskanmanin hiçbir normal yani yok
İlişkimize zarar vermeyeceği dereceye kadar istediği gibi kıskansın.
Hic... cok Terz teper bende... Ben nerde nasil davranacağimi bilirim...
Anamı babamı kardeşimi kuzenimi yiyenimi kıskanıyorsa hastadır. Orada dur derim.
Bana ait olduğunu bildiğim ve hissettiren birini yersiz durumlar dışında kıskanmam
Eğer beni zorda bırakırsa o zaman bu işte bir terslik var derim
Sıkılma, bunaltma, hayatı sorgulatma durumuna kadar
Kıskançlık iyidirr sevgi belirtisi tabii dozunda
Şuursuzca bir hal almadığı sürece normal karşılarım
İş görüşmelerine ya da aile yakınlarına dokunduğu zaman
Onun sevgisinin benim ruhumdaki doluluk oranı kadar
Ne zamanki herseyden şüphe eder duruma gelirse o zaman dozu fazla gelir
Evet paranoyaklık.
Bok yiyip de gelip dışarı çıkma derse dökerim benzini eve dokup ateşe veririm o kadar mal olmayın
Tamam 🥹
Beni eve kitleyene kadar😀
Ahaha seni eve kitlemek de cesaret ister
Döndüğünde ev kalmaz ortada ahshha
İşte buuuu 😅
Kısıtlama hissettiğim an olayın rengi değişir
Üfff 😅
😂
Benim kararlarimi kendisi almaya baslayana kadar
Aynen
Benim kıskançlık seviyemdeyse onun kıskançlığı da
Hiçbir türlü iyi karşılamam. Kıskançlık ilişkiyi öldüren bir şey. Kisitlammaktan nefret ederim
kıskançlık insanda olur tatlıdır ama bir yeri vardır abartmamak gerekir
Seven insan kıskanır ve kıskanmanın limiti yoktur bana göre
Kıskançlığa tahammülüm yok.
Kıskanmam yeterki y.. Şaklık yapmayan sadık bir erkek olsun
Aşırısı herşeyin zararlıdır
Sabrım tükenene kadar
Fazla gelemem gibi gelşyo bana
Adam öldürmeye girene kadar
Bir yere kadar karşılarım.
kisitlamayi hissettigin an bitmistir bence
Konuşma dili ve davranışlar bozulduğunda
Fazla sevmiyorum ben
Her şeyi kıskanabilir
Dozunu kaçırmadığı sürece bişey demezdim
Yerini kısıtlama almayana kadar.
Hastalıklı olmadığı sürece…
İthamlar beni sinir eder
Bunaltıcı olmadıkça sorun değil
Aşırı derece kıskancım
Anormalin bu tık altına kadar 💥
boğmadığı sürece normal seven kıskanır
karşılamam
Hiç mi olmasın 😅
olmasın
hayatıma müdahale etmeye baslayana kadar ızın verırım baktım mudahale edıyor o zaman uyarırım hala ısrarla yapıyorsa daha ilerisi olamaz
Çok uzatmasin kısa kessin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?